Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: pedijatar

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno pedijatar

Trebali bismo se prijaviti kod pedijatra do kraja ovog mjeseca pa vas molim za pomoć/preporuku. Živimo na području Stenjevec - Gajnice ( a nije nam problem niti Špansko i ta šira okolica ). Imate li nekog za preporučit ( na pp ako se ne smije ovdje reklamirati ) i da li se isplati ici kod privatnika?
    Uglavnom, bilo kakva "početnica" za prijavu kod pedijatra bi nam dobro dosla. Krenite s prijedlozima i savjetima sad!

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

podižem. dakle molim preporuke za pedijatra preko hzzo-a na području malešnica-špansko i bliža okolica. uvjet je da raspolaže suvremenim znanstvenim spoznajama o dojenju i ima dobru komunikaciju s roditeljima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    podižem. dakle molim preporuke za pedijatra preko hzzo-a na području malešnica-špansko i bliža okolica. uvjet je da raspolaže suvremenim znanstvenim spoznajama o dojenju i ima dobru komunikaciju s roditeljima.
    ekoi

jedan i jedini najbolji dr. oskar lucev dz zapad baruna filipovica.

ne znam jel ima mjesta jer ga svi obozavaju. izvrstan odnos s roditeljima podrzava dojenje 150%
    apsolutno prati sva najnovija istrazivanja.
    i ja sam u spanskom i tih par minuta aut vrijedi svake sekunde. nikad boljeg lijecnika nisam ni imala. apsolutno slusa i cijeni misljenje roditelja i nije zagovirnik antibiotika osim stvarne nuzde i potrebe.
    ako se ubacis kod njegaxneces pozalit.
    ja bila kod one uzelac majko mila...pobjegla nakon par mjeseci.
    sretno.
    sorry pisem s moba .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dr. Nevija Kalabrić Lepur, zamjenila je dr. Brušića u DZ Vrapče. E sad, mi nismo još bili kod nje, moja kuma je s njom jako zadovoljna. Jako je za dojenje, po mom mišljenju, čak i kad je dijete gladno, ali dobro, nekima je to super. Da sumiram, izuzetno je prodoječa.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

lili i mi spadamo kod uzelac. nje sad već dugo nema, navodno se liječi od karcinoma. ova pedijatrica koja ju mjenja je još gora. a sestra ima totalno nazadne stavove o dojenju, jednostavno se drži onoga što zna o adaptiranom i to joj isto važi za dojenje bebe (jesti svaka 4 sata, vaganje prije podoja, nadohrana ad nakon svakog dojenja). užas. ko da su sve bebe iste i programirane.

hvala vam, raspitat ću se i vidjet što je moguće.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad ponekad Uzelac mjenja i Nevija, jel ti ona sjela.

mi smo kod uzelac, neke stvari nisam uzimala zdravo za gotovo, o dojenju ne pričam s doktorima osim ak pitaju, svo troje su dugo dojeni.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jedino kaj je jaaako tužno u cijeloj priči, kad Uzelac ne radi od 2 mjeseca, a oni nisu našli zamjenu za nju, nego svako malo netko odrađuje njenu ambulantu.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hmm, mi smo do sada uvijek nabasali na ženu plave kose, starije, onak izgleda mi ko da je iz penzije došla natrag na posao. ne znam kak se zove, nije mi se nikad predstavila. jednom je bio na zamjeni muški pedijatar iz suprotne smjene ćuk il tako nešto. ona je doslovno razgovarao s nama. bio je ok. al on je pun, naravno. svi dobri su puni.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

ekoi, ako je samo problem u podršci dojenju, ja ne bih mijenjala pedijatra. Ako je inače dobar liječnik kad je u pitanju bolesno dijete. Ovo o dojenju i prirastu lako ignoriraš.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ta žute kose je iz vrapća, i radi povremeno tu samo na zamjeni, Tatjana( vidla je jedanput u životu)

Nevija ima smeđu kosu ( ja sam je vidla 2 puta u životu).

Iz suprotne smjene ima jako puno pacijenata, ali ti može poslužiti ako nabasaš u njegovu smjenu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.11.2013. at 11:51

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Valjda Mirjana Ivanovic, ne Tatjana

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ako netko nije žute kose, onda MI nije

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa nema u Vrapcu pedijatrice Tatjane, sigurno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja ne mogu prezaliti Novakovicku i Bursica, oboje su bili super, odlicni dijagnosticari. Bursic mi je bio super sa svojim cool stavom, nikad zivcan, uvijek stalozen i strpljiv.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nema u Vrapcu pedijatrice Tatjane, sigurno.
    pa jedna cura mi je rekla da je ta koja sad mjenja Uzelac Iz Vrapća njena pedijatrica, a baš mislim da je na jednom papiru pisalo Tatjana

je Buršić je dobar, malo smo ga odradili kad je bio na zamnjeni u proljeće
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.11.2013. at 12:35

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A Mirjana Ivanovic, jako los pristup djeci i roditeljima i fulana dijagnoza, isla sam po drugo misljenje, dijagnisticirala bronhitis i upalu uha, dala Ventolin i htjela staviti na antibiotik dijete pod virozom, bez vadjenja krvi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I sukobila se sa MM, nije htjela uci u ordinaciju dok on ne izadje van...jer ga je pitala kad je cura uzela zadnji lijek, a on je rekao da ce nazvati zenu... A on jadan dosao direkt iz nocne, ja mu na cesti predala dijete i sve napisala na papir, a Ivanovicka to nije htjela citati, da nema vremena... Ja sam tek bila dosla iz rodilista doma i sama imala upalu pluca..,
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 21.11.2013. at 12:40

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ono najbolje, odem ja onda sa curom popodne u Gajnice, a tamo sestra od Ivanovic koja je ujutro radila kad je bio MM... To je bilo blagdansko vrijeme, pola pedijatara na godisnjem,svi zivcani...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama je suuuper ..

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni nikako nije legla, gruba je i djeca je se boje...ako nam je ona zamjena, radije pricekam vecer i odem u Vinogradsku

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je ovo kao da pričamo o drugoj osobi

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

zar dr. Lučev nije u penziji ?
    oboje klinaca su kod dr. Višnje Župić (DZ Zapad, Baruna Filipovića), mm i ja smo jako zadovoljni.
    malo je sporija, ali dosta pedantna. nikad nismo imali neugodna iskustva (osim dosta čekanja).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    zar dr. Lučev nije u penziji ?
    oboje klinaca su kod dr. Višnje Župić (DZ Zapad, Baruna Filipovića), mm i ja smo jako zadovoljni.
    malo je sporija, ali dosta pedantna. nikad nismo imali neugodna iskustva (osim dosta čekanja).

nije Lucev u mirovini jos radi.
    onaj iz kontra smjene od Uzelac je Cular i isto je cool lijecnik koji normalno razgovara s roditeljima.

a daedi ja bih od takve fakat zbrisala glavom bez obzira. koma ziva bez pretraga stavit dijete na terapiju.
    kako mogu biti tako povrsni i neptofesionalni!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo našla jedan papir piše tatjana nasso

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •