-
Evo ja sam napokon stavila Mirenu 26.5.09
Već su mi stvari prošle dva dana, ali opet Gin. jer rekao da može bez problema staviti ju. Imam 29god, rodila sam jedno djete, ali sam Mirenu stavila najviše zbog obilnih menstruacija. Ako poželim roditi drugo mogu je lako izvaditi i znam osobe koje su u roku od 3 tjedna zatrudnile.
Bilo mi je bolno umetanje, da li zbog toga što više menstruaciju nisam imala, tko to zna. Poslije umetanja bolio me trbuh cijeli dan i osjećala sam se mučno, ali već sutra dan kao da ništa nije bilo. Još uvijek mi malo bude točkasto krvi na ulošcima, ali prvi dan je bilo sluzi i sukrvice. Rekao je da će svega trajati par dana, ali može i duže kako vidim neke navode. Većinom mi poslije podne nekako sve to skupa stane tako da nemam pojma koji je razlog zašto ujutro bude imalo krvi.
Idem na kontrolu 26 ili 27.6 pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. U ponedjeljak sam krenula piti Novocef 500mg i večeras mi je zadnja doza.
To mi je dao zbog infekcije.
Ultra zvuk sam radila i prije i poslije stavljanja Mirene i rekao je da je sve ok. A Mirenu su mi stavili u KBC Rijeka.
Što se tiče intime rekao je najmanje 3 dana čekati ali da bar jednom probamo kako bi znao jesu konci predugački pa da ih skrati na idućem pregledu.
Inače sam čula da košta od 1200 do 1300kn ovisno o apoteci iako neki govore da je sada pojeftinila pa košta od 700 do 800kn ovisno o apoteci. Nisam sigurna niti za jednu cijenu jer moja je stigla iz Australije.
Privikavanje Mirene na nas i nas na nju traje od 3 do 6mj... Mogu doći između mjesečnica krvarenja, ali za sada ništa ne mogu reći jer nije prošao ni tjedan od kako je imam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma