I mi imamo billingsa evo ga u avataru samo, mi smo tako i došli do njega.

E sad, o mireni (koja dakle nije spirala iako izgledom odnosno oblikom podsjeća na nju). Kad sam prije nekih godinu dana pitala svog tadašnjeg ginekologa bi li mi ju preporučio, obzirom na dojenje (tada dvije bebe), pa i dva carska, godine isl. rekao je da dojenju ne smeta uopće, što se tiče carskih također ne bi bio problem jer sam rađala hitnim carskim, potpuno otvorena, u trudovima za izgon koji se eto nije dogodio. E sad, on je rekao da bih ju dobila preko HZZOa moram imati indikaciju - obilne i problematične menstruacije. Tada ih uopće još nisam ni imala pa sam sve ostavila malo na čekanju.

Trenutno sam u fazi promjene ginekologa. Obzirom da su moje m. obilne, dosta bolne i pomalo nepravilne (kratki ciklusi svega 25 dana, pa onda odjednom 30-ak, često jaka krvarenja), ovulacije su postale poprilično bolne, još uvijek dojim, borbu s anemijom vodim godinama, imam više od 35 godina i sve u svemu smatram da sam kandidat za Mirenu preko HZZOa. Vidjet ćemo što će reći novi ginekolog.

Običnu, bakrenu spiralu nekako ne bih, najviše zbog abortivnog djelovanja, nije mi etički prihvatljivo.