Malo kasnim,vidim da već imaš spiralu,ali reko svejedno da ti javim i svoje iskustvo.
Imam već 6mj. onu bakrenu spiralu,doktor mi nije htio postavljati mirenu,to ima hormone u sebi,a ja to dobro ne podnosim.Moram priznati da prvih mjesec dana me bolilo ko sam vrag,vjerojatno jer mi je postavljanje bilo katastrofa bolno(čak si brijem,ne bi ja to nikad van,ako je toliko bolilo da uđe,kako će biti kad ide van????????????)

Uglavnom,menga,turbo obilna,PMS me ubija,živčana,vrištim,ma katastrofalno nervozna,a što je najgora stvar,otkad sam ju postavila u prilici za sex sam bila svega 3 puta tako da mi se čini da mi je i to bilo bolje prije.E i moram napomenuti,u nedostatku sexa kad sam to samostalno obavljala naišla sam na konce koje mi je odmah drugi dan gingekolog pokazao i na ultrazvuku i objasnio da je to ok i umirao pritom od smjeha čovjek jer sam bila sva izbezumljena šta to 'viri'.

E sad,pozitivno,nekaj fakat čudnog se dogodilo s mojim papa nalazom,od CIN 2 na ništa je prešao,upala se izlječila nakon jedne terapije antibioticima,a i HPV mi je na dobrom putu do povlačenja.Tako da,čini mi se da mi je bolje s njom.

Uglavnom,nemam ti pametno ništa previše za reći,ako mene pitaš ja bi i na odstranjivanje svega toga samo da nisam više nikad trudna,ne porod,ne ono poslije,nego tih u mom slučaju 7mj. pakla.