Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: ima li kakav sport na podrucju Maksimira ili oko Britanca

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno ima li kakav sport na podrucju Maksimira ili oko Britanca

... naime krecemo se u tom krugu, a vidim da su sportski vudrene mame uglavnom oko Jaruna i u Novom Zagrebu.
    Nemam pojma sto bi. On jos nije izrazio neku zelju, ali pun je energije, u 6. mj ce 4 godine pa je dobro vrijeme za razmislit sto ujesen. Dogadja li se sto na Sveticama, primjerice?
    Zahvalna za svaki prijedlog...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na sveticama imaš atletiku za male. koliko znam vježbaju subotom. da li i češće-ne znam.
    imaš plivanje u oš Marija Jurić Zagorka-mislim da mogu i ovako maleni.
    ako se još što sjetim, pišem.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gimnastika u Sokolu iza HNK, karate (ili neki drugi borilački sport - ja ih sve vodim pod "karate") u Miškecovom prolazu, ritmika u studiju Cebalo u Medulićevoj (za rodno emancipirane mame)...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

U OŠ Marija Jurić Zagorka primaju tek klince od prvog razreda zbog malenog bazena. Navodno bi se trebalo krenuti ovo ljeto u uređenje, no s obzirom na stanje recesije pitanje je da li će se tako nešto dogoditi. U Dubcu u Privatnom dječjem vrtiću Cvrčak postoje sportska i plesna radionica, postoji već navedeni karate u Dubravi te rukomet za klince. Ja bih molila ako ima netko konkretnije informacije o atletici na Sveticama da javi na forum; može i PP. Hvala!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

...i ja molim na pp info o atletici na Sveticama, na stranicama su samo osnovne info

http://www.ak-dinamo.hr/atletska-skola/

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

zašto na pp. sve nas zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ma slažem se. Ja sam loše napisala. Definitivno treba obavijest svima. Poznato mi je još da postoji dječje sportsko društvo Petar Pan u sportskom centru pokraj spomen parka Dotrščina. Moja mala je išla tamo, ali nemamo baš najbolja iskustva s njima. Ipak treba se raspitati. Možda se nešto i promjenilo. Samo izgooglati sportsko društvo Petar Pan pa će se pojaviti informacije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vera prvotno napisa
    ...i ja molim na pp info o atletici na Sveticama, na stranicama su samo osnovne info

http://www.ak-dinamo.hr/atletska-skola/
    pitat ću mm za detalje.

javim

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imate na miroševčini (negdje iza nove bolnice) u dvorani sun spin (nadam se da sam dobro napisala) sport za klince od 4 god. na dalje. Sport vodi jedan super dečko-Igor (Petar Pan sport) i klinci ga obožavaju, a stvarno i vježbaju i nauče svašta-toplo preporučam.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

dani, pokušavala sam u zadnjih godinu dana u nekoliko navrata do njih, ali je odgovor isti:
    sva su mjesta popunjena, nazovemo vas ako se koje oslobodi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U Kušlanovoj u centru "Vinko Bek" održavaju se treninzi nanbuda, a u OŠ"D. Kušlana" karate treninzi. Na kareteu ima i klinaca od 4-5 godina.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U sportskom centru Kozjak (uz kazalište Žar ptica) postoji Mala sportska akademija. Primaju klince od 3 do 6 godina. Upisi su doduse već prošli (bili su početkom travnja) ali koliko sam čula još primaju.
    Pon, sri i pet od 17-18h može se doći pogledati i upisati.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma da? Buba Klara imaš li još kakvu informaciju, broj telefona, link na internet stranicu ili nešto. To bi mi bilo idealno!!!
    :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nažalost, nemaju nikakav web.
    Telefon ne znam napamet ali znam da se djeca upisuju u terminima koje sam napisala (osobno dođu tamo, pogledaju, popričaš s trenerom i unutra si ). Treninga nema kad je kiša, koliko sam shvatila.
    Mogu ti pogledat ove dane kad budemo u šetnji na njihovoj oglasnoj ploči broj tel., ako ti to nije kasno.
    Mi ne idemo na to, gledamo sa strane, ali naši prijetalji idu i zadovoljni su. Trener im je fora i klinci ga vole.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo kontakt broj za Malu sportsku akademiju na Kozjaku:
    095/ 8316 165

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

super-super. puno hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor