Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: nezrele jajne stanice

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno nezrele jajne stanice

Pozdrav svima,

ne služim se baš dobro ovim forumima jer inače ne pišem..ali od jutros pretražujem internet nebi li pronašla nešto...i tako sam se ulogirala ovdje nebi li netko pomogao...

..jutros sam bila u pragu na punkciji nakon stimulacije..i od sedam folikula..dobila sam šest jajnih stanica..međutim da su sve nezrele..kako je to moguće uopće??..pa već sam išla na stimulacije više puta i nikad nešto takvo..da li se to ikome ikad dogodilo..ja sam šokirana...toliko muke..da bi oni rekli samo kako se to ne događa inače..i kako treba pričekati do sutra..ubija me sve ovo!?..što da čekam??

please help!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ej, drago bi mi bilo da javiš danas kad saznaš koliko ih se oplodilo, vjerujem da su ti zato rekli da pričekaš jedan dan jer možda ipak ima nade, a možda ti neko drugi odgovori bolje od mene- po mom mišljenju to bi značilo da je punkcija bila dan prerano, nek me neko ispravi ako griješim, evo, čekamo tvoje javljanje...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Slazem se sa mare41, treba pricekati i ne gubiti nadu....no to je zaista kod nas (ne precesto) ali uobicajeno.....i jako zalosno. Ja sam jednom imala 6 prezrele JS, jednom 3 nezrele i tako......

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sanda68 dobro ti cure savjetuju... ne treba još biti u bedu! Vidjet ćeš sutra.
    A u kojoj si klinici bila? Ako se u klinici koriste IVM metodom (In vitro maturation... kod nezrelih jajnih stanica), bolje da su nezrele nego prezrele s kojima se stanje ne da popraviti.
    Budi još malo strpljiva ....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Događa se svugdje, i u najboljim klinikama. Koliko mm ti je imao vodeći folikul kad si primila štopericu? Kad ti inače pucaju folikuli? Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.02.2010. at 15:17

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

dobro ti cure kazu...to je naravno grozno sto se desilo, ali tajming je pipav i nije ga lako uhvatiti, pogotovo ako u toj klinici nisi stalni pacijent. javi nam kako je prosla oplodnja, moze da bude sve OK! sve najbolje do sutra!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •