-
I nama se sreća osmjehnula!!!
Drage moje,evo da i ja napokon napišem našu priču.
iza nas nema puno postupaka,ali ne mogu baš reći da je bilo lako i jednostavno i bez muke.nakon 1.neuspjelog pokušaja stimulacije Klomifenom i naših loših nalaza(hormoni i spermiogram),krenuli smo dalje,u Petrovu. 1.pokušaj IVF-a prošle godine završio je vrlo brzo i totalno neuspješno-morali smo odustati od daljnjeg postupka već 8.DC zbog jako izražene HS i čekati veljaču 2009.Iskreno,nisam imala previše nade da ćemo doći do kraja postupka,ali molila sam Boga bar da prođemo aspiraciju.Iako sam nakon nje završila u bolnici do ET i bilo je jako neugodno i bolno,sve bi ponovno prošla da doživim ovo što sad doživljavam. Kao što znate,10dana pt sam opet završila u bolnici s HS s riječima primarne ginekologice-nemojte se previše nadati,ovo sigurno nije zbog trudnoće,već je ponovno došlo do poremećaja hormona.Sve su mi lađe potonule,ali imala sam u sebi još mrvicu nade koju sam izgubila u nedjelju kad je MM donio test koji je pokazao veliki minus.Iako,ako smo gledali iz nekog drugog kuta,bio je to sićušni plus.ALi ja svejedno nisam htjela gajiti lažnu nadu i odlučila da je to minus i gotovo. I molila Boga da mi HS čim prije prođe da mogu na posao i u nove pobjede.I dobro se isplakala. U pon.-12dpt nalaz ß hcg nas je totalno šokirao!!! 468!!!,anakon toga u petak beta 1970!!!!
tad sam počela shvaćati da je to istina i da se nama događa.Ma je li to moguće???!!Ja sam trudna!!!'Tjedan dana nakon toga dr je na uzv vidio samo mali ˝bombončić˝-onosno GV promjera 5mm.Da skratim priču,do kraja se nismo uspijeli veseliti sve dok ne vidimo srčeko,a to se zbilo jučer.Ponosni budući tata i mama su vidjeli maleno srčeko
kako kuca ispod maminog i shvatili da je to nešto neopisivo i neizrecivo lijepo i presretni samo tako da se samo smijemo kad se pogledamo,a ja i zaplačem od sreće-pucaju me hormoni do kraja!!!
što drugo reći,drage moje,osim da i same znate da vam je to najveća želja i da ste stoput zamišljale taj osjećaj i događaj-kako će izgledati,kako ćete skakati od sreće i da vam to samo mogu potvrditi,ali osjećaj je zaista predivan,to je pravo malo čudo u meni-dio mene i MM-a,to smo mi,to je plod naše ljubavi...
svima želim da vam se snovi ostvare i da to isto osjetite
p.s.oprostite na dugom postu
ali morala sam...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma