obožavam čitati ovako lijepe priče sa sretnim završetkom:D ČESTITAM i ja
![]()
obožavam čitati ovako lijepe priče sa sretnim završetkom:D ČESTITAM i ja
![]()
Cestitam i ja na predivnim vijestima :D :D :D
hvala svima!!!! zlatne ste!!! sve je lakše uz vas i vaše podrške![]()
![]()
![]()
Čestitke kiara :D
Uživajte u predivnim vijestima, predivnom osjećaju i predivnom biću koje vam dolazi![]()
čestitam od srca, uživajte svi troje![]()
čestitam od srca krasna priča :D![]()
:D čestitam od:D :D :D
sretno i želim ti mirnu i dosadnu trudnoću!
:D :D :Dmimi3 prvotno napisa
evo nas opet. da javimo novosti :D
danas smo bili na kontroli![]()
veliki smo 28,6mm,kucaaaaaaaa ,a i malo smo mahali mami s preslatkim malim ručicama
![]()
![]()
mama se rastopila....![]()
,a tek tata
(ovaj put nije bio na uzv ,ali dr.put ide jer ga je dr osobno pozvala)
a mami opet tekle suze radosnice svaki put kad me vidi...![]()
![]()
![]()
bravo :D :D
Želim ti sreću da se tako nastavi dalje i da dobijete veselu i zdravu bebeicu!
hvala!Roda je stvarno najbolje mjesto za podršku i druženje :D![]()
svima želim od srca da sve to probate i osjetite,a one koje su to već probale,dobro znaju taj neopisiv osjećaj
![]()
i da,budući da sam imala u ponedjeljak i utorak jaki pritisak i bolove,provjerila sam krv i urin i sve je ok. a dr. mi je rekla da se moram malo smiriti i da je sve to normalno jer se maternica mora širiti i da to ja moram osjetiti,pa sam joj obećala da se neću toliko zabrinjavati. ali to je dosta teško s obzirom na sve ,a znate i same kad imate nešto neprocjenjivo,koliko se bojite da to ne izgubite![]()
uglavnom,pokušavam maksimalno uživati u trudnoći i maziti leptirića...![]()
prekrasno
preslatkobravo za leptirića, a ti buduća mamo lijepo se opusti i uživaj u turdnoći
![]()
kiara uživaj draga, stvarno predivno zvuči tvoja priča o![]()
evo nas opet! danas smo bili na kontroli![]()
veliki smo 54mm i to je 12tj po uzvmoje malo
jako smo živahni ,pa nas je teta doktorica jedva izmjerilaaa![]()
ali,ima jedan problemčić-meni su jajnici i dalje isti,zapravo ko da se baš i ne smanjuju,ali hvala Bogu cista više nema. pa me sad dr.poslala na bolničku obradu i hospitalizaciju. rekla je neka budem malo u bolnici zbog tih jajnika da mi ponove sve pretrage,ali da je inače s bebom sve u najboljem redusamo ,poznavajući ove u bolnici,bojim se da me ne zadrže dugo, a vani je tak lijepo vrijeme
![]()
ja se stvarno osjećam super i već sam počela malo pomalo kuhati i tak neke sitnice,ali sad opet krevet i samo krevet. ali nema veze! sve ćemo mi to izdržati za naše bebulince!!!![]()
sutra ujutro idem na pregled,pa ako se ne javim sutra,znači da su me zadržali.
nadam se da se uskoro opet pišemo!!!![]()
svima vibrice za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
kiara super za bebicu :D
a za jajnike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da budu super, da izdržiš u bolnici
kiara super da bebica lijepo napreduje! :D![]()
~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti budes ok i da ne moras ostati u bolnici!
Kiara, bravo za živahnu bebicu![]()
![]()
a tvojim jajnicima poručujem nek se odmah izvole vratit u normalu tak da vi možete uživat u kuhanju i lijepom vremenu.
Nadam se da će me poslušat i da ćeš nam se sutra javiti sa lijepim vijestima( iz svog toplog doma, naravno)
~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super
:D :D :D super za bebicu, neka i dalje sve bude o.k.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra da ipak ne moraš ostati u bolnici, a ako te ipak ostave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve u redu i da ti vrijeme što brže prođe![]()
kiara super za naprednu bebicu i iskreno se nadam da će vas pustiti kući![]()
Kiara, super za živahnog bebača![]()
Držim fige da sve bude u redu![]()
da sve bude ok , dođete doma i uživate u ovim lijepim danima![]()
![]()
evo nas doma na par dana!!!!![]()
kao što sam i napisala da ću vjerojatno završiti u bolnici,to se i desilo.pa da krenemo.
prvo,bili smo na uzv i beba je ok,a za jajnike mi je dr rekla da i nije tak strašno i da nema cista ,a da će se jajnici smanjiti s vremenom,pa smo mislili da ću za koji dan doma.pa smo radili OGTT koji je bio povišen,pa TSH-isto povišen,pa smo išli dijabetologici koja nas je poslala na uzv štitnjače(od svih nalaza koji smo napravili,jedino je taj bio dobar),u terapiju uključila i Euthyrox,stavila nas na dijetu 1500kcal dnevno i napisala koje još pretrage moramo ponoviti,ali to ćemo idući tjedan,pa smo zato doma. a nakon toga,ja se nadam da ćemo onda biti otpušteni iz bolnice. inače,udebljala sam se 1kg i inače sam normalne kilaže,ali svejedno me stavila dr na takvu dijetu da se bolje ne udebljam zbog tog šećera.jedino sad ne smijem čokoladu i sladoled koji si guštam već neko vrijeme,ali to ću jedan mali pojesti kad mi padne šećer,pa dođem u hipoglikemiju
![]()
i da,preporučila je dr da u 20-tom tjednu odemo na Rebro na ehokardiograf s bebom da vidimo da li je i to ok.
ma sve ćemo mi izdržati samo da mali leptirić doleti mami i tati u krilo![]()
et,to je sve za sad tete naše,a sad idemo malo pogledati šta se tu događalo ovih dana
![]()
veeeeelikasvima!!!!!!!!!!!