-
evo nas napokon doma!!!! :D danas su nas pustili iz bolnice i brzo za kompj.da vam pišemo
sad trenutno smo ok,i GUK je ok(jedini loš nalaz je bio OGTT-8,2),ali moram biti na dijeti i Glucophagu do kraja trudnoće. do sad sam samo smršavila u bolnici,tak da sad imam isto ili čak kilu manje nego prije trudnoće,što je super! uzv štitnjače je ok,samo moram na kontrolu dijabetologu za 2 tjedna i na hormone štitnjače za mj.dana i na prenatalni uzv na Rebro iza 20-tog tjedna.
uzv leptirića
je bio prije 2 tj,tak da me danas samo dr.pregledala i rekla je da je sve ok,ali mi popodne idemo k našoj ginekologici,pa možda i napravi uzv-to vam javim ako bude(već dugo nismo vidjeli leptirića
jer nam u bolnici nisu pokazali).
sad na odlasku iz bolnice mi je glavna sestra odjela rekla da ćemo se mi sigurno češće viđati i nek budem spremna na to jer je to sad dosta rizična trudnoća. ja se duboko nadam da će biti sve ok,i mi ćemo dati sve od sebe da budemo disciplinirani.
imam samo jedno pitanje za sve koje su trošile Utrogestan-do kojeg tjedna ste ga uzimale?-meni su rekli da ću ga morati uzimati gotovo do kraja trudnoće? :? pa me zanima...
hvala svima na podršci-predivne ste!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma