Nije neki teški zdravstveni problem (više smetnja), ali me zanima događa li se još nekome „bujanje“ spolnog organa tijekom trudnoće u toj mjeri da vrlo često imam osjećaj bridenja, napetosti, pulsiranja i boli. Čitala sam da dolazi do tamnijeg pigmenta na spolovilu i, naravno, već sam od prvih mjeseci trudnoće „oduševljena“ tom modro-crveno-ljubičatom bojom i sva je sreća da ne uzimam često ogledalo, a poslije od trbuha ne mogu ni priviriti dolje da se divim.
Ipak, kad je ljeto,moram obaviti makar najnužniju depilaciju i pred porod se brijem doma, a onda ostanem zatečena veličinom svog organa koji u trudnoći toliko „nabuja“,e, da sam muško, bila bi to fina erekcija. Ako tomu dodam još i vene za koje sam ovaj put u početku pomislila da su kakav tumor i koje izgledaju kao da će svaki čas eksplodirati, te vjenac hemeroida, vjerujem da sam jedna vrlo zanosna i poželjna pojava.![]()
Sva je sreća da većinu normalnih zdravih muškaraca te stvari ne zabrinjavaju, nije da ne vide, ali ih nije briga 8) , bitno da „funkcionira“,a da su oni tako sitničavi prema nama kao što smo mi same prema sebi, prijetila bi velika opasnost opstanku naše vrste. Ovako, mom mužu to baš dobro dođe da me u svakoj trudnoći s guštom zeza kako sam od midium u tren skočila na extra large i „baš bi nam dobro došlo za otplatu kredita da prodajem one dvd-e za perverznjake koji se zovu „velike pice“ ili nešto slično...“
:shock: Ovaj put sam se sjetila da mu uzvratim kako iz njega sigurno progovara ljubomora jer on od midiuma neće nikad doći na XL, osim ako ga pčele izbodu na odgovarajućem mjestu.
Dobro, uglavnom se šalimo, nije da ičemu posebno smeta, osim što, kažem, zna i boljeti, i znam da se sve vrati u prvobitno stanje odmah nakon poroda, ali me zanima je li to nešto uobičajeno kod većine trudnica ili su samo rijetke sretnice počašćene takvom divovskom ljepotom.
Tijekom trudnoće se toliko naviknem na preglede kod ginića da me baš briga šta ko misli, a kad krene akcija na porodu mogla bih roditi i na Trgu bana Jelačića, koliko mi je stalo do estetike 8) , no nisam htjela za to pitati nijednog ginića da ne bih kojim slučajem dobila odgovor - „znate, gospođo, to jest malo neuobičajeno, ali ne treba nikakva kirurška intervencija...“![]()