Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Sveti Duh

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Sveti Duh

Drage moje buduće mame evo friškog iskustva sa Svetog Duha.
    Ema se rodila 02.03.2008.

Sam porod je protekao idealno, dobila sam na moj zahtjev epiduralnu (kao i na prvom porodu) tako da bolove nisam imala i sve je išlo brzo.
    Svi u rađaononi počevši od doktora Blagaića, babica i anesteziologa su bili jako dragi i ljubazni te su time olakšali i meni i "kolegicama" u druga dva boksa. Muž je cijelo vrijeme bio sa mnom, mogla sam piti vode koliko sam htjela (nekoliko litara sam popila u tih nekoliko sati), lopta je na raspolaganju, imaju stolove koji se postave u sjedeći položaj što olakšava izgon. Kad je Ema izašla dali su mi je i ostavili me s njom gotovo dva sata što je bilo prekrasno. A kad su je odnijeli dobila sam večeru u rađaonu.

Na odjelu babinjača je isto bilo sve super.
    Sestre s tog odjela i s dječjeg (koje su zadužene za bebice) su jako drage. Rooming in je cijelo vrijeme osim između 7h i 9h ujutro kada ih kupaju i rade preglede i pretrage. S time da ako beba jako plače po noći, a mama je umorna zbog poroda... može se zamoliti sestre da uzmu bebu, naravno samo ako mama to želi.
    Strašno se trude oko dojenja i potiču neprestano na to, puštaju edukativne filmiće, daju savjete itd. Trebate ponijeti sa sobom pelenice, maramice i kremu jer same presvlačite bebice, ako se naravno u stanju.

Sve u svemu jako sam ugodno izneneađena u odnosu na vrijeme prije 3 godine kada sam tamo prvi put rađala.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

čestitam ti na bebi i drago mi je da si imala tako pozitivno iskustvo. Ja sam prvo dijete rodila tamo i moje iskustvo je - sve kontra tvog.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Draga Mitze Katze čestitam i hvala što dijeliš s nama svoje iskustvo. Postoji već tema o rodilištu Sveti Duh, ovdje: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=40057

pa te molim da svoje iskustvo napišeš i tamo. Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •