Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: privatne poliklinike

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno privatne poliklinike

Zanima me kuda na pregled. Prvu trudnoću sam pratila kod Eljuge, i bilo je ok, ništa posebno, čak je imala i nekih propusta pa sada ne bih išla tamo. Na prvom pregledu sam bila kod socijalnom doktora i ostala razočarana. Pa sad... kakva su vaša iskustva sa poliklinikama Vili, Harni i Podobnik, te prije svega cijene pregleda + UZV. Hvala

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Za polikliniku Vili imam sve pohvale, za sada nisam ništa platila jer imam privatno zdravstveno, ali mislim da je pregled+UZV 500 kuna.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pepi, hoćeš li kasnije morati platiti punu cijenu ili samo jedan dio?

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa
    Za polikliniku Vili imam sve pohvale, za sada nisam ništa platila jer imam privatno zdravstveno, ali mislim da je pregled+UZV 500 kuna.
    Pepi - i mene zanima koje privatno zdravstveno imaš pa ne plaćaš kod Vilija ništa? I kakvi su uvijeti police?

U prvoj trudnoći sam sklopila Adenda trudničku policu i tako si priuštila Vili, no Adenda je neslavno propala....

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    moja ugovorena polica sadrži neograničen broj UZV-a, znači njih neću morati plaćati, ali pregled ću morati, jer njih imam samo 3 ili 4.

zato sam se sa doktorom dogovorila da kombiniram odlaske na pregled u polikliniku i u bolnicu preko uputnice.

sve pretrage koje sam radila (krvna slika, urinokultura, urin, OGTT) sam radila u privatnom laboratoriju preko privatnog osig., a ostale koje nemam ugovoreno, preko uputnice.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uf zaboravih napisati i ono što sam željela u stvari prvo postati:

:D za Polikliniku Vili, dr. Kosa i sve prekrasne sestre! Tamo se trudnica zaista osjeća posebno, nisi samo broj, njihov osmijeh ne košta ništa a puno znači, i ako nam roda bude dobra očekivanu trudnoću ću opet voditi tamo (iako smo odselili u drugi grad....)

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja ugovorena polica sadrži neograničen broj UZV-a, znači njih neću morati plaćati, ali pregled ću morati, jer njih imam samo 3 ili 4.

zato sam se sa doktorom dogovorila da kombiniram odlaske na pregled u polikliniku i u bolnicu preko uputnice.

sve pretrage koje sam radila (krvna slika, urinokultura, urin, OGTT) sam radila u privatnom laboratoriju preko privatnog osig., a ostale koje nemam ugovoreno, preko uputnice.
    Možeš li reći koje osiguranje imaš?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam da li smijem, neka moderatori brišu.

Croatia.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da se smije, a ako ne mea culpa.
    Pitam zato jer i ja imam Croatiino, program Optima. Nisam znala da je broj UZV i ostalih pretraga neograničen, mislila sam da nakon svakog pregleda možeš ići na neke pretrage koje speciajalist odredi. To bi značilo u praksi značilo, primjerice, 3 pregleda+3 UZV. Kužiš kaj mislim?
    Možda ti imaš neku "jaču" policu?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pitam zato jer i ja imam Croatiino, program Optima. Nisam znala da je broj UZV i ostalih pretraga neograničen, mislila sam da nakon svakog pregleda možeš ići na neke pretrage koje speciajalist odredi. To bi značilo u praksi značilo, primjerice, 3 pregleda+3 UZV. Kužiš kaj mislim?
    ja imam selektu, kod ove police je dosta pretraga neograničeno.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala!

ja imam selektu, kod ove police je dosta pretraga neograničeno.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Potpis.

Idem u Polikliniku ili s kojom sam prezadovoljna :D, dr. Radončić.

UZV ne plaćam jer mi je svaki pokriven od privatnog zdravstvenog Croatia osiguranja, polica Selecta. Imam neograničeno UZV-a i 3-4 spec. pregleda.

Pregled rijetko platim, jer je obično samo UZV.

Većinu ptretaga također besplatno obavim u Breyeru, privatnom laboratoriju u istoj zgradi.

Poliklinika Vili u kombinaciji sa Croatia osiguranje, plus još Lab Breyer je pun pogodak :D ! Svakome preporučam, pogotovo trudnicama...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa

Potpis.

Idem u Polikliniku ili s kojom sam prezadovoljna :D, dr. Radončić.

UZV ne plaćam jer mi je svaki pokriven od privatnog zdravstvenog Croatia osiguranja, polica Selecta. Imam neograničeno UZV-a i 3-4 spec. pregleda.

Pregled rijetko platim, jer je obično samo UZV.

Većinu ptretaga također besplatno obavim u Breyeru, privatnom laboratoriju u istoj zgradi.

Poliklinika Vili u kombinaciji sa Croatia osiguranje, plus još Lab Breyer je pun pogodak :D ! Svakome preporučam, pogotovo trudnicama...
    ovako sam i ja (s tim da imam Optima policu) - 3 pregleda su besplatna, a broj UZV, papa testova, krvnih slika i sl. neograničen. Kod socijalnog gin sam otišla samo jednom (ili nijednom, ne sjećam se točno).
    Poliklinika Vili je odlična (kod dr. Ujević sam godinama), a privatno zdravtsveno pun pogodak. Lab Breyer je odmah u prizemlju pa sve obaviš odjednom (i još dobiješ nalaze na mail).
    Samo nemojte da vam uvale (kao meni) doplatu za lijekove do 1000kn. Nijedan od lijekova koje sam dobila od ginekologa (vaginalete, Utrog. i sl.) se ne refundira i to mi je bezveze uložen novac.

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Baš ste me zainteresirale s ovim osiguranjima!
    Ja isto vodim trudnoću u Viliju i stalno nešto vadim u Breyeru i nisam imala pojma o ovoj mogućnosti!
    A do sada sam se naplaćala skoro i duplo nego što je cijela polica!
    Sad čitam na stranicama osiguranja i piše da je neograničen broj samo UZV-a trbušnih organa (pobrojano kojih) i UZV vaginalnom sondom. S obzirom da se trudnički UZV pregledi obavljaju preko trbuha ispada da to ne spada u plaćenu kategoriju. :/ Pa me zanima kako onda imate besplatan UZV pregled u Viliju???
    Molim vas za odgovor, jer ako imam pravo i na te preglede iz ovih stopa idem uplatiti! :D

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni uvijek pošalju uputnicu za pregled vaginalnom sondom, ali to prvo nitko ne gleda, drugo skoro je pa isto. Nikada me nitko radi toga nije pitao, radio probleme i sl.

Andominalni je ionako "jednostavniji" od vaginalnog, a i iste su im cijene jednog i drugog, tako da ako ti je to jedina dvojba, idi uplatiti Croatiu! Preporoditi ćeš se tj. tvoj novčanik Ostati će više za online shopping, benkice i sl. :D

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala Isabel!
    A tko ti piše tu uputnicu?
    Daj ako ti nije problem malo objasnikoja je tu procedura?
    Npr. ja imam termin u Viliju početkom 4. mjeseca. Da li ja odmah mogu koristiti osiguranje "zdravo seljački" pokažem karticu ili se moram preko osiguranja naručiti,pa dobiti novi termin, pa uzeti uputnicu(??), pa tek onda UZV? Malo me zasad buni ta procedura... :?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj TinkiVinki prvotno napisa
    Hvala Isabel!
    A tko ti piše tu uputnicu?
    Daj ako ti nije problem malo objasnikoja je tu procedura?
    Npr. ja imam termin u Viliju početkom 4. mjeseca. Da li ja odmah mogu koristiti osiguranje "zdravo seljački" pokažem karticu ili se moram preko osiguranja naručiti,pa dobiti novi termin, pa uzeti uputnicu(??), pa tek onda UZV? Malo me zasad buni ta procedura... :?
    Na stranicama privatnog osiguranja imaš besplatni broj za informacije i tu pitaj da li ti osiguranje odmah nakon uplate počinje.

postoji i drugi besplatni broj na koji se naručuješ.
    kažeš broj police ili matični broj i onda koji pregled želiš ili gdje.
    ali budući da ti imaš već zakazano za pregled, probaj što prije ugovoriti i ako ti osiguranje odmah počinje, nazoveš besplatni broj i kažeš im da si se naručila tad i tad u polikliniku vili, oni to zapišu i pošalju uputnicu u vili.
    kad dođeš u vili, kažeš da si preko privatnog zdrav., daju ti samo uputnicu da potpišeš i to je to.

ja se u principu uvijek prvo naručim u polikliniku pa tek onda javim u privatno zdravs.

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala Pepi!

Upravo sam uspjela dobiti ovaj besplatni broj i saznati neke informacije. Više manje mi je jasno sve, jedino je šteta što mi polica počinje vrijediti tek 15.4 ako je sad uplatim.
    A ja do tada moram obaviti hrpu pretraga koje inače idu preko police besplatno. Uopće nisam pametna šta da radim...
    Mislim, daleko od toga da se na kraju ne isplati, ali...
    Probat ću nazvati Vili i pitati doca da li postoji mogućnost da odgodimo pregled za tjedan dana, mada mislim da nema šanse jer sam naručena u idealnom tjednu za UZV kompletnu morfologiju i color dopler.

Cure, pa kaj ne vrištite s ovakvim informacijama nego ovak sramežljivo netko natukne!!!
    Ma šalim se, ali stvarno ne mogu vjerovati da sam tolika tuka da nisam znala za ovakvu opciju. Bila sam prije u Suncu i tam ništa korisno nisam uspjela obaviti osim sistematskog, ovo sve drugo je bilo bezveze, kao da i nemam dobrovoljno. A kad se sjetim da su me prošle godine laboratoriji, specijalistički pregledi, UZV-i, brisevi i cijela tona sr..a koštali desetak tisuća kuna, a preko ove police bi uglavnom sve bilo besplatno...

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Re: privatne poliklinike

Citiraj kikica2 prvotno napisa
    kakva su vaša iskustva sa poliklinikama Vili, Harni iPodobnik, te prije svega cijene pregleda + UZV. Hvala
    Moja iskustva sa Poliklinikom Podobnik su predobra, od pracenja cijele trudnoće do poroda...sve super :D

cijena pregleda je onda bila 600kn...mislim da su sad jeftiniji 500kn :/

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tinki vinki meni je danas referent rekao da mi počinje vrijediti od 01.04.

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni je rekao da se police ugovaraju 1. ili 15. u mjesecu, a vrijede nakon 15 dana. Znači pošto je prošao 15. ja mogu uplatiti policu do 1.4. i vrijedit će nakon 15 dana. :/ Tako je meni rekao...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    Uf zaboravih napisati i ono što sam željela u stvari prvo postati:

:D za Polikliniku Vili, dr. Kosa i sve prekrasne sestre! Tamo se trudnica zaista osjeća posebno, nisi samo broj, njihov osmijeh ne košta ništa a puno znači, i ako nam roda bude dobra očekivanu trudnoću ću opet voditi tamo (iako smo odselili u drugi grad....)
    bila sam jednom kod dr. Kosa i kod njega ću voditi trudnoću.....njemu svake pohvale......ali moram nešto prokomentirati......

i napisati jer me to toliko razbjesnilo da sam skoro otišla iz čekaonice....

naručena u 13.30, došla u 13.10...primili me, sestra (jako ljubazna) izmjerila mi tlak, izvagala me...u 13.25 vraćam se u čekaonicu......

ništa se ne događa do 13.45, nakon toga recepcinerka pita tko je za dr. kosa. javlja se jedna žena koja je već prije mene došla i ja....mislim si već kasne, ali nitko mi ništa ne govori....rekoh neću biti frik koji će dizati paniku zbog 20tak minuta
    u 13.50 ulazi ta žena jer su nju pozvali.......rekoh neću se žaliti prvi put sam tamo, ali mi čudno.....i tako ona unutra...i u 14.30, moj termin prošao prije sat vremena odlazim do recepcionerke (koja je došla raditi u popodnevnu smjenu, krasna sestra koja me primila također otišla) i pitam kad ću doći na red vrlo pristojno i smireno.....

a ona , a tko ste vi, pa kaj vi niste već bili unutra....

i to je to, ja kažem da mi veli u čemu je problem ona promrmlja i ništa....
    vratim se na mjesto i očekujem da će mi dati neki odgovor kroz minutu dvije,ali ništa

uglavnom u 14.45 sam poludila i nisam više bila tako slatka ,pristojan i ugodna.....da bi mi rekla da kaj ja nju napadam da ona nije kriva?????
    pa znam da nije kriva, ali kome da se obratim da uletim u ordinaciju kod dr.kosa i prekinem pregled???? :shock:

osjaćala sam se ko da sam u amerčkom zdravstvenom sustavu došla moliti da me besplatno pregledaju.....skrivena kamera ili zona sumraka

uglavnom došla sam na red u 15.10???

1.40 minuta nakon dogovorenog termina, dr. kos mi se ispričao , nešto se zakompliciralo sa trudnicom prije mene
    sva ok, naravno da nisam luđakinja koja mora doć na svoj termin točno u minutu, ali da mi je bar netko od sestara i recepcinarski koje su ostale rekao......tipa odite popiti kavu, pa se vratiti....itd...nego mudro šute i misle da ću i ja tako.......

za takvu uslugu mogu ići bilo gdje a ne plaćati još 500kn.....

nakon toga su mi uredno naplatili račun, hvala i dovidjenja bez ikakve ekstra ljubaznosti i isprike.....

naravno da ću i dalje voditi trudnoću kod dr.kosa.....ali morala sam napisati ovo da mi bude bar malo lakše.....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Meni je rekao da se police ugovaraju 1. ili 15. u mjesecu, a vrijede nakon 15 dana. Znači pošto je prošao 15. ja mogu uplatiti policu do 1.4. i vrijedit će nakon 15 dana. :/ Tako je meni rekao...
    sad sam zvala , tek mi počinje vrijediti od 16.4.ako uplatim do 1.4.
    a ja naručena 14.4. u Vili....grrrrrrrrr

rekao mi tip da vrijedi i za uzv preko trbuha

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj freya7 prvotno napisa
    sad sam zvala , tek mi počinje vrijediti od 16.4.ako uplatim do 1.4.
    a ja naručena 14.4. u Vili....grrrrrrrrr

rekao mi tip da vrijedi i za uzv preko trbuha
    pa nazovi Vili i reci da nemožeš doć tada jer....(ne znam reci nešto) i mogu li te naručit iza 16-og

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa

pa nazovi Vili i reci da nemožeš doć tada jer....(ne znam reci nešto) i mogu li te naručit iza 16-og

ma mislila sam taj dan raditi onaj rani test probira, a kos 16.4. radi popodne.....

da li je netko radio taj test popodne?

mislim na bi trebalo biti neke prevelike veze, nego ne znam da li je to problem

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Radila sam taj test ali kod Podobnika. Mislim da nema veze ideš li na UZV mjerenje nuhalnog nabora ujutro ili popodne. Meni su samo rekli da onaj dio u laboratoriju (vađenje krvi) ne bi trebalo raditi kasnije poslijepodne, nego najkasnije do 12-13 sati. A krv je dobro vaditi u što manjem razmaku od UZV. Ne moraš isti dan, ali odi onda sutradan ujutro na vađenje krvi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Toplo preporučam svoju polilliniku VILI i dr. Radončića :D :D :D

Isto imam Croatiju i preporodila sam se, ja sam uzela najjeftiniju policu NORMU jer sam kasno saznala za Croatiju ali mi se svejedno full isplatilo.

Nije mi jasno na koji test misliš, kombinirani probir test? Mene je Radončić uputio da ga napravim u Vinogradskoj (krvni dio), a UZV mi je on odradio i u kombinaciji to dvoje, nalazi su nam pokazali da je rizik nizak. Za taj test par dana gore-dole ti nije bitno, pa možda da ipak iskoristiš Croatiju za iza 16.3.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala cure na odgovorima.....

vjerovatno ću pomaknuti termin na 16.4...

samo me zanima tko ukupno očita rezultat, ako npr popodne obavim uzv a obavim krv ujutro drugi dan?

ili mi je bolje krv 16.4 ujutro,a popodne na uzv kod dr.kosa pa mu donijeti nalaz odmah (u breyeru je gotovo isti dan)

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja ju vodim u poliklinici Podobnik...

Prvu vodila u Viliju. Imam Croatia osiguranje....

Kod Vilija mi smeta što se uvijek čeka...
    Smeta me jer nisu uvijek dostupni kada ih trebaš

Kod Podobnika mi ok, ako se zagužva sestra dva sata prije zove i govori da ne dolazite u gužvu već tada i tada..
    Kod podobnika mi super jer je dostupan od 0-24 (jer je rodilište) i kad god hoćeš možeš zvati uvjek je netko tamo.

Iako i sa jednim i drugim sam bila jako zadovoljna. Sa dr. Kos-om se dan danas čujem i svaki put me se sjeti jer nije baš navikao da mu pacijentice gube bebice u visokim trudnoćama (bilo bi mi draže da me se sjeća po zelenim očima ili osmehu - nego ovako, ali Bože moj)
    tako što se tiče stručnosti usporedbe sa te dvije poliklinike...zaista su i jedna i druga na nivou..

Podobnik obožava svoj svemirski UZV i njegov pregled samo UZV traje po 40 minuta a sveukupno si oko sat i pol u ordinaciji...

Cijene su tu negdje isto 500 kuna

kvaliteta... tu su negdje po stručnosti, aparatura je Podobniku bolja.. pohvale jednom i drugom.

RACZ ..ja osobno nikada ne bih išla u Vili raditi jer on nema uvjete za to

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

oprosti nisam upućena najbolje, što je RACZ
    hvala puno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ginekolog ti očitava ukupni nalaz. U mom slučaju, iz laboratorija su svoje nalaze poslali direktno Podobniku, odnosno mojoj doktorici, a ona me nazvala i protumačila mi nalaze. Bili su gotovi isti dan.

Slažem se s mačkulinom u potpunosti - kod Podobnika mi je super jer nikad ne čekam, i svi su ljubazni, i svaki put imam i detaljan pregled ultrazvukom, i dr. ima za mene vremena koliko mi treba

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala cure, samo me ovaj RACZ još zanima kaj je to.....

sad nisam ni sama više pametna.....Vili ili Podobnik....

baš su me naljutili neki dan u Viliju, makar mi se Kos čini fakat ok, i o njemu sam čula sve najbolje......naručena sam kod njega za cca mjesec dana, ali kad se sjetim onih neljubaznih recepcionerki...dođe mi zlo

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo samo da nadodam ja imam Croatia privatno zdrastveno i savaka preporuka, ja imam paket maxima onaj kao skoro najbolji, je malo skuplji ali pokriva mi vođenje skoro cijele trudnoće i sve ultrazvuke , znaći imam 3 pregleda i po svakom pregledu još 2 kontrole znaći sveukupno 12 plus neograničeno uzv, neograničeno br krvnih i svih lab. i naj od svega 21 dan apartmana .

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

RACZ je amniocinteza ako ćeš na nju morati..
    Vili nema ni sobu tza to već se stol na kojem ležiš spusti u ležeći položaj u Kosovoj sobi (koja nije ni velika) i tamo to obavlja..
    Ležiš 5 min ili više u toj istoj sobi i ajd doma.
    Ako ti pozlije, u njohovo radno vrijeme i mimo radnog vremena obilazi bolnice koja će te primito

Podobnik je nešto sasvim drugo.. radiš zahvat u sobi za tu namjenu, odvedu te kolicima u apartmansku sobu i ležiš 4-5 sati tamo i obavezno poslije je UZV pregled.
    Ako se išta iskomplicira - njima se javljaš jer rade od 0-24 i bolnica su.

Meni osobno su to bitne stavke.

I da, Podobnik ne priznaje nijedno osiguranje (kod njega nema ni Croatie, ni sunca.. keš i kartice - nema ugovora)

Na moje pitanje zašto? - dobih odgovor..izgubio bi velikim masama ljudi na kvaliteti usluge, kod njega nije previše ljudi(već dovoljno) i posveti se toj trudnici maksimalno.

ne paše mi to, jer imam Croatiju ali eto :/

Ostalo ponavljam... je meni isto kao i u Viliju.. (što se stručnosti tiče).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala mačkulina

nadam se da mi RACZ neće trebati

Ma razmišljala sam se kod Podobnika, on je vodio Maminu trudnoću 2x sa moje dvije sestre...i nekad davno su se i družili u širem društvu....ali krenula sam kod dr. Kosa i mislim da bude tak i ostalo....ak me naljute u Viliju , lako se prebacim

hvala svima na odgovorima.....

pusa

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ma u Viliju će ti biti ok..dobra je to poliklinika i dobri su tamo doktori...

Ali kako rekoh svatko bira sebi štzo mu je bitnije...

Ja imam dopunsko Croatia, a Podobnik nema ugovora sa nijednom osiguravajućom kućom...
    Odvagnula sam da mi je zbog mog psihičkog mira bitnije da mi je netko dostupan od 0-24 i da sam sigurna ako se što dogodi da se mogu u bilo koje vrijeme obratiti tamo .........
    nego da imam Coratia zdravstveno a da razmišljam o alternativama od bolnica ako npr dobijem kontrakcije u 02 ujutro u 32 tjednu trudnoća (ne znam da li me razumiješ što želim reći)..ovako znam gdje idem i znam kom se javljam u bilo koje god doba dana ili noći..

kako rekoh svatko si bira sam što su mu bitne stvari a što ne i da li si to želi ili ne želi priuštiti

sretno

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kiara666 prvotno napisa
    kod Podobnika mi je super jer nikad ne čekam, i svi su ljubazni, i svaki put imam i detaljan pregled ultrazvukom, i dr. ima za mene vremena koliko mi treba
    ma i to a i sat i pol si unutra..ponekad mi dođe da izađem prije ..dok sam kod Vilija uvijek bila po 30 minuta i uvjek bi ostala ili ne bih nešto stigla pitati.

Nadalje, kad sam bila kod Vilija..stalno ulaze sestre (ma svaki put je netko zbog nečeg ušao ili pitao nešto doktora, ili su ga zvali pa on izlazio, ili je sestra došla nešto usput pitati.. i hebiga..prekine mi misli i zaboravim što pitati a i on prekine temu i naravno da ne može nastaviti dalje točno onako kako je krenulo.

Zatim, zove netko na telefon... Kos se javlja, opet se prekida nit... mene je to jako jako živciralo..nema toga kod Podobnika...kada je sa tobom u cjelosti odradi tih sat i pol vremena sa tobom....
    Njega se ne zove dajte mi doktora da ga pitam, već sestra preuzima poruku a on se javlja kada nema pregleda... (mene zna zvati i oko 22 sati navečer a ja ga tražila npr da ga pitam za vaginalete oko 16 popodne).

To mi se sviđa jer pacijentica odista stekne dojam da za tih 500 kuna dobije apsolutno SVE.
    I poslije UZV opet se sjedne i tada stanu pitanja i odgovori te daljnji dogovori...

Imam osjećaj da je Vili organiziran malo na drugačiji način (kao npr Kod Podobnika) da bi to bila 100% bolja poliklinika..ovako fali im malo porade na tim stvarima... iako su po stručnosti odista super super i pohvale njihovom cjelokupnom liječničkom timu..

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Eto ne znam dali znaš ali mislim da si možeš naplatiti preglede od Podobnika od Croatie, pošalješ im račune sa svojim podacima znači računi na ime i prezime i svoju presliku osobne i kartice tekučeg i oni ti refundiraju u roku par dana... tako je išlo prije tako dam ja od Harnice prije naplačivala... kuće koje namaju ogovor nazovi i pitaj..

cvjetkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bok svima! Kod Podobnika sam kontrolirala trudnoću i rodila tamo. Stvarno je super, ali to da se ne čeka....To je onda nešto novo. Bila sam baš njegova pacjentica i svaki put sam pustila korijenje dok sam došla na red. Kod drugih ginekologa koji tamo rade ide sve kao podmazano, a kod njega... Jednom sam bila naručena u osam navečer i došla na red u pol 10, a da ne kažem koliko su me puta zvali (hajde, to je u redu! ) da će me nazvati kad da dođem jer imaju gužvu. Inače, vrlo su ugodni i stručni. Plaća se dosta, ali opet... Recimo 3 dana prije poroda sam se čudno osjećala i tlak mi se dosta povisio, nazvala sam, rekao mi je da dođem. Napravio sve pretrage, izvadili mi krv, ctg i nisam platila ništa.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Možda nisam dobro napisala ili me nisi razumjela...nisam rekla da se kod Podobnika ne čeka..već sestra zove kada se zagužva i moli da se dođe sat vremena kasnije na pregled (mene su zvala već tri puta) ili dva.

meni je to bilo super jer sam taman imala vremena završiti večeru i lijepo se pomalo spremiti...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam kod dr.harni vodila prvu trudnocu i super mi je bila i osatala sam kod nje, nemogu si ni zamislit da idem kod nekog drugog. uvijek sam placala 450 kn, mislim da jedino u 12 i 20 tjednu 5oo kn zbog ful detaljnog uzv a. a sad sam bila sa 5 tjedana trunoce i platila pregled i uzv 350 kn.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa ko dvećine privatnika dobijete popust kao trudnica nakon nekoliko redovitih dolazaka, ja sam kod Harni ostavila tisuće kuna na rezne briseve a nisam nikad dobila ni lipe popusta.... i da isto sam plačala uzv + pregled oko 400 kn.... mislim da je to prosjek....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj superx prvotno napisa
    Pa ko dvećine privatnika dobijete popust kao trudnica nakon nekoliko redovitih dolazaka, ja sam kod Harni ostavila tisuće kuna na rezne briseve a nisam nikad dobila ni lipe popusta.... i da isto sam plačala uzv + pregled oko 400 kn.... mislim da je to prosjek....
    ja ne znam kolko dođu brisevi jer sam nosila svoje reagense,ona mi je samo uzela briseve i ja ih s uputnicom nosila kod sebe u bolnicu. nisam znala da drugi daju popuste, al to mi nije presudno ( nemam love na bacanje, naravno ), al ne znam, nebi isla kod nikog drugog ni besplatno.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    [ja ne znam kolko dođu brisevi jer sam nosila svoje reagense,ona mi je samo uzela briseve i ja ih s uputnicom nosila kod sebe u bolnicu. nisam znala da drugi daju popuste, al to mi nije presudno ( nemam love na bacanje, naravno ), al ne znam, nebi isla kod nikog drugog ni besplatno.
    Na ovaj način sam i ja "odradila " briseve. Trudnoću vodim u Viliju, a soc.gin mi daje bez problema sve uputnice. Donjela sam uputnicu od socij.gin., uzimanje brisa platila samo 50,00 kn i epruvete odnjela u lab sama. Inaće je 1200,00 kn.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
    [ja ne znam kolko dođu brisevi jer sam nosila svoje reagense,ona mi je samo uzela briseve i ja ih s uputnicom nosila kod sebe u bolnicu. nisam znala da drugi daju popuste, al to mi nije presudno ( nemam love na bacanje, naravno ), al ne znam, nebi isla kod nikog drugog ni besplatno.
    Na ovaj način sam i ja "odradila " briseve. Trudnoću vodim u Viliju, a soc.gin mi daje bez problema sve uputnice. Donjela sam uputnicu od socij.gin., uzimanje brisa platila samo 50,00 kn i epruvete odnjela u lab sama. Inaće je 1200,00 kn.
    cijena briseva je kako gdje... i kako kojom metodom rade i na koje rizike (konkretno kod HPV) testiraju.

zavod za javno zdravstvo testira PCR metodom koja je najbolja za sada os dvih koje postoje,privatni laboratoriji isto testraju tom metodom osim nekih koji se služe digene metodom koja je nepouzdana

ako se ide kod socijalnog ginekologa oni testira samo na hpv visokog rizika a na niski i neodređene ne tako da se nemože znati dali se ima hpv jer je čovjek testirana samo na visoki( ako se ide kod socijalnog ginića)

Znači brisevi kod privatnika su oko 1200 - 1500 kuna a možeš sve to na uputnicu pa sama odnjeti na zavod za javno zdravstvo

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam se odlučila za harni. Bio mi je to drugi dolazak kod njih i pregled+uzv sam platila 350 kn. Sljedeći tjedan idem na mini anomaly scan 600 kn, kod dr. Gudelj. Žena je jako dobra

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam se odlučila za harni. Bio mi je to drugi dolazak kod njih i pregled+uzv sam platila 350 kn. Sljedeći tjedan idem na mini anomaly scan 600 kn, kod dr. Gudelj. Žena je jako dobra
    onda je poskupila, ja mislim da je prije 2 god bilo 500. znaci ode i mojih 600 kn za 5 tjedana.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Joj slažem se s vama što se Villija tiče
    U početku su mi djelovali savršeno, kad sam bila naručena bila sam u ordinaciji, no sad zadnji puta....
    niti su me izvagali i zmjerili tlak prije no što sam bila kod dr R., čekala sam doduše "samo" 30 minuta, ali sam čekala
    Kod dr. je bio prozor otvoren (tada je vani bilo još za smrznut 3mj), sestre su stalno ulazile i nešto ispitivale, a da ne govorim da je još i vrata ostavila otvorena.....

Nisam baš zadovoljna
    Sada slijedeći puta još idem tamo, a onda ako ne budem zadovoljna selim se negdje drugdje. Meni su pregledi kao takvi vrlo neugodni i nelagodni i još kada mi netko tako otvori prozor i ostavi vrata ordinacije otvorena.....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ima ko kakvo iskustvo sa poliklinikom Cedar u Malesnici ili Zapresicu????

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

onda je poskupila, ja mislim da je prije 2 god bilo 500. znaci ode i mojih 600 kn za 5 tjedana.
    jos uvijek je 500

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •