sunčica vk prvotno napisa
evo vidim da se oko moje izjave "vode ratovi". draga.. nisam u depresiji i nisam sišla s uma... samo sam iskrena.... ja zavidim onim majkam koje nisu nikada osjetile teret majčinstva jer moramo priznati koliko god bilo preljepo majčinstvo je jako teško.. iscrpljuje, pogotovo u početku i mislim da nije grijeh ako se nekada osjećate kao da više ne možete i da vam je dosta..ti osjećaji dođu i prođu..zbog njih se osijećate kao čovijek..ja iskreno ne gutam priču onih koje pišu da im je sve divno i krrasno..ma dajte ...sigurno ste imale bar jednu krizicu...ako ne ....svaka čast.. ne znam kako ste uspjele..pod stresom, umorom i navalom hormona ostati nasmješene i uvjerene kako vam je divno...24 sata..još jednom ..vlasnici ove teme...u redu je da se osjećaš ponekad umorno, ljuto..i da ti je dosta svega... duboko udahni i kreni dalje.. sutra će biti bolje..

Eto, pogodila si bit ove teme. Otvorivši ovu temu htjela sam se uvjeriti da nisam sama i da su ta osjećanja normalna za zdravog čovjeka, a pogotovo je bitno da mlade majke i buduće majke mogu pročitati i vidjeti da ako se ovako ili slično osjećaju, da je to OK i da će proći i da nisu zbog toga loše majke ili manje vrijedne ili sl. Jednostavno budi rečeno, majčinstvo i dojenje je teško i zahtjevno, ali neprocjenjivo bitno.