Evo, potaknuta nekim postovima na jednom topicu o kasnoj trudnoći, molim forumašice da iznesu svoje iskustva.
Dakle, ja se pitam, u kolikoj je mjeri neophodno takozvano geganje pred kraj trudnoće? Ja se odbijam gegati, kako sam tamo već napisala, iako moram priznati i to geganje ima svojih čari. Međutim, kad vidim kako druge žene koje se gegaju izgledaju izgubim volju za istim i sjetim se onih fora - knjiga na glavi, noga ispred noge...Zanima me hoće li to biti moguće (uz moj trud, naravno) i pred sam kraj?

Naime, tamo sam već napisala, mšljenja sam da držanje uvelike pridonosi dobrom izgledu žene, te se sukladno tome nikad nisam gegala, i uvijek sam ko manekenka hodala (iako sam svjetlosnim godinama daleko od manekenke) (dobro, ne hodam baš ko današnje manekenke, to mi malo too much, al kužite što hoću reći) ravnih leđa, iako me mater sabotirala u tome - da što se ja prsim sa svojom četvorkom, ipak, nisam se pognula, ni pod sisama, ni pod materom i hodala sam ravno

Ma, ustvari mi je još i lako za trudnoću, jer to je ipak prolazno stanje, al bojim se da ako se sad počenm gegat da ću nastavit i kasnije, jer imam primjer jedne žene na poslu koja se i dan danas (2 godine nakon poroda) gega. Iako bi izgledala 5put bolje da se ne gega.

Jeste se gegale i zašto? Kad je počelo geganje?