Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: dvogodišnjakinja pala iz krevetića - hitno

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno dvogodišnjakinja pala iz krevetića - hitno

znam da je već bilo tema ali evo i mene .... pala je iz krevetića našla sam je na leđima odmah je počela plakati. Ali je u roku od 20 minuta zaspala, doduše sad joj je vrijeme spavanja... na ćšto još obratiti pozornost osim na povračanje, ajme meni
    u šoku sam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na to da ne spava previse

~~~~~~ da bude sve u redu

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma frka me jedino što je tako brzo zaspala, a opet vrijeme joj je i isplakala se

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nekako se tješim jer smo to vrijeme plakanja i pričale, nije bila drugačija, čak mi je rekla kad smo ušle u sobu da je pala

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ako je pala ravno na ledja, mozda se nije bas previse (prejako) udarila, vise - uplasila... pa kad je isplakala strah - mogla je ponovno zaspat

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Uh hvala ti litala, evo sad ja plačem, ma neće više sama u krevetić sigurno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Prati koliko dugo spava, kad se digne prati joj opće stanje, ponaša li se uobičajeno ili je uspavana,...moj je nedavno tresnuo glavom u pod, povraćalo mu se i bio je uspavan. Doktorica mu je gledala zjenice (jesu jednake veličine), pratila hod (hoda li ravno ili vrluda) i bilo je sve u redu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Prati koliko dugo spava, kad se digne prati joj opće stanje, ponaša li se uobičajeno ili je uspavana,...moj je nedavno tresnuo glavom u pod, povraćalo mu se i bio je uspavan. Doktorica mu je gledala zjenice (jesu jednake veličine), pratila hod (hoda li ravno ili vrluda) i bilo je sve u redu.
    Mi smo imali iskustvo s Pijom koju je gurnula curica u vrtiću. Bila je baš uspavana . Pedijatrica je obavila pregled i poslala ju na rebro. Morala je ostati na promatranju ( i ja sam bila s njom ).
    Drugi dan je bila kao nova i pustili su nas doma.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

meni je malena pala sa kreveta na glavu polupala nosic i obraz joj poplavio...osim plakanja nije imala nikakve posljedice...

nadam se da je sve u redu...

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A spava baš mirno, jedinp mi je što mi nekad zna spavati sat ipo, a nekada 3 sata i bude nervozna i uspavana kad se probudi, pogotovo ako je ja probudim

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kao što su već rekle, prati.

Moj N je danas pao s kauča na glavu... u biti više je napravio salto jer se pokušavao naglavačke spustiti do poda... naravno da sam u toj sekundi bila okrenuta od njega jer me žicao crtani...
    Pogledala mu oči i malo ga pratila tokom dana i Bogu hvala sve je ok.

Držte se

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nama je kcerkica od 2,5g pala skoro sa kreveta iz stojeceg polozaja na glavu,posle kupanja uvijena u peskir,tako da su joj i ruke bile uvijene i nije se mogla docekati a njih...nekud je bila krenula dok se mm okrenuo na sekund da uzme pidzamu sa police...i kako je pala,odmah je pala u nesvest..mm je podigao sa poda,u panici doneo meni,ja je nosila pod hladnu vodu u kupatilo,prskala,budila...panika zavladala,a jos smo u inostranstvu...naravno ona se na momente budila i opet padala u san uz promuklo tiho plakanje...odmah smo seli u kola i odveli je u bolnicu u hitnu,tamo kad smo stigli zbog silnog drmusanja u kolima u ocaju da je odrzimo budnom,odmah se ispovracala...sto je meni jos visu paniku nabilo...ali sve je bilo ok,drzali nas par sati na posmatranju posle pregleda,a kako je ona svo vreme spavala,napravili joj i snimak mozga i sve je bilo hvala bogu ok...jer ipak je iz stojeceg polozaja pala na glavu na parket direktno,i to bez ruku,a krevet oko 1m visine...
    Ne brini,mislim da ih sam Bog cuva,oni su kao macici,nekako se snadju bolje nego mi...posmatraj je 24sata,tako su nama rekli i samo ako bude nekog velikog povracanja ili bas jako dugog spavanj odnesi je ipak da je pogledaju
    Nadam se da je vec do sada sve ok

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pale? kako vive?

vjerujem da je sve u redu

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pale, jel sve u redu?
    kako je padačica?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Eh, evo me, uh koja panika me krpala jučer ( inače sam teška paničarka ). Iva je super, jučer se probudila oko 15 sati, super volje, ja u čudu, pojela dupli ručak i otišli u park. Odmah se spuštala niz tobogan, gradila kule, ma super. Jedva sam je sinoć uspavala, hoću reči nema pospanosti, nema povračanja :D Ali stvarno sam se bila prestrašila, puno vam hvala svima što ste me tješile. Sad sam shvatila da je toliko djece palo, a rijetko kad je bilo baš nešto ozbiljnije, ma stvarno su pravi mali borci
    Opet spava s nama u krevetu 8) i opet je mi uspavljujemo

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pročitala sam negdje podatak, sa kolike visine mogu djeca pasti a da im se ne dogodi ništa. ne znam više koliko metara, ali ja sam ostala u čudu. bilo je i medicinsko obrazloženje zašto im je mozak tako zaštićen od padova. jedino je bilo navedeno da se to odosi na pad na ravnu površinu.
    drago mi je da je sve u redu!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja Pia nije bila na nikakvoj visini kada ju je druga djevojčica gurnula u vrtiću. stajala je normalno na podu i pala unazad. udarila je zadnjim djelom glave u pod te smo zbog toga završili na Rebru na promatranju.
    Moj zaključak je da nije bitna toliko visina koliko je bitno kojim djelom glave dijete udari :/

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma u članku je bilo navedeno da se to odnosi na padove kada dijete samo padne, ali svejedno je bila neka čudna visina pa nisam to pamtila. činilo mi se nevjerojatno. ja se nisam toliko prepala kad je G pala s kreveta, nego sad kad se u vrtiću prevrnula sa stolice pa udarila prvo glavom u policu pa onda u pod. nasreću, samo je dobila dobru kvrgu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •