-
ASIMETRIČNI KRAJNICI
Prije 7 tjedana vidjela sam da je mom sinu (ima 3g.) desni krajnik naotekao i dodiruje mu se sa onim "jezičkom" u sredini. Čim sam to vidjela radili smo bris i nalaz je bio uredan, nakon toga je 2 puta imao šarlah (epidemija u vrtiću) i odmah potom virozu kašalj i šmrcanje. Ne žali se na bolove i normalno jede. Lijevi krajnik mu je potpuno normalne veličine.
Sa doktoricom sam se dogovorila ako ne splasne do kraja 4mj. posjet specijalisti. Mene to stalno kopka pa me zanima ima li netko sa sličnim iskustvom? Ima li šanse da se samo od sebe vrati na prethodnu veličinu?
-
moja kćer je imala identičan problem. Samo što je ona konstantno imala gnojne krajnike a s vremenom su postali tako ogromni, ta lijeva strana joj je isto dodirivala resicu. Sa 4 godine ih je izvadila i spasila se
-
I kod Andreja su krajnici, osim što su ogromni, asimetrični (desni je veći od lijevog i gura resicu u stranu).
Za tjedan dana idu van.
Čitala sam negdje da je asimetrija krajnika jedna od indikacija za njihovo uklanjanje.
-
Emini su u normalnom stanju (dakle kad nije bila bolesna, što je bilo jako rijetko!) bili takvi da su se skoro dodirivali, izvađeni (sva 3) su joj s 2,5 godine i od onda se preporodila! Udebljala se, dobila boju u licu, spavala bez hrkanja.
-
Tako i mojoj L. Njoj se već povraćalo od krute hrane jer je sa hranom gutala i te krajnike, ma strašno. Treći ju je zezao noću, nije mogla disati kako treba. Uz sve to, stalne temperature, iscrpljenost, smršavila je jer nije imala apetita, bila nervozna radi neispavanosti....ona se jednostavno preporodila kad je to sve povadila, drugo dijete. U mjesec dana se udebljala, dobila boju, počela spavati mirno, dizala se odmorna, naspavana, mogla jesti što hoće...ma super!
-
ASIMETRIČNI KRAJNICI
Znači ipak će morati van. U zadnje vrijeme ima slabiji apetit, ali pripisivala sam to antibioticima i kasnije virozi. Lakše mi je što je to normalna pojava kod djece. Nekako se nadam da bi moglo splasnuti samo od sebe (kako došlo tako ošlo). Ići ćemo specijalisti svakako.
Hvala curke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma