-
mi bi pjevali i svirali
Postoji li u rijeci glazbena igraonica?
Tamo gdje djeca pjevaju, sviraju i plešu onako bez strukture i programa?
Znam da postoje tratinčice, morčići i slično, ali filip (4g.) još nije na nivou da poštuje red, rad i disciplinu.
Ima li tko ideju?
-
eeeee na Kastvu, odnosno ispod Kastva na Belicima (kod Toni auspuha, ta zgrada, prekoputa je tehnicki pregled,i U.O Registar) ima jedna igraonica (ubij me, ne mogu se sjetiti kako se zove, al briem da je Tweety) svaki put kad prodem onuda cujem glazbu i urlanje i pjevanje djece...par puta sam bacila oko da vidim sta se dogada, djeca plesu i pjevaju, mislim da imaju i karaoke i na plejer puste mjuzu pa se djeca rasplesu...ima ih sve dobi, najvise tako 4godine i stariji....
oprosti, ali stvarno ne znam cijenu, niti radno vrijeme, moze biti da je to igraonica u vecernjim satima...stvarno ne znam :/
ali znam da muzike ima stalno, svi se razbacuju i pjevaju, imaju cak i light show (to sam bas uskicala navecer kad sam prolazila)....
ne znam u kojem si dijelu Rijeke, pa ako nisi blizu mogu poslati nekoga od mojih da produ onuda i pitaju o cemu je rijec (posto sam ja sad u ZG-u pa nemrem)....
-
Super! Mi smo na srdočima. Svratit ću odmah sutra. Hvala Leilooa
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma