Evo ja se već par dana spremam na ovu dijetu s čarobom juhom, nisam je dosad nikad primjenjivala, pa ne mogu reći kakvi su rezultati. Autori garantiraju skidanje 5-8 kg u 7 dana... Meni je od trudnoće preostalo još 15, i krajnje mi je vrijeme da se pokrenem...

Juha:
800 ml rajčice iz konzerve
3 konzerve vode (oko 1,5 l)
2 paketića juhe iz vrećice (bilo koje s malo rezanaca- najbolje kokošja ili goveđa)
2 velike zelene paprike (može i žuta ili crvena)
6 velikih mladih lukova
1 veća glavica zelja (kupusa- oko 1 kg)
1 celer (korijen i lišće- oko 1 kg)
Juhu možete začiniti po volji solju, paprom, i zač. biljem, možete dodati i jušnu kocku ili vegetu po želji.
Kuhajte povrće izrezano u male komadiće preliveno vodom na jakoj temperaturi 10-tak minuta, zatim smanjite na slabiju temperaturui kuhajte dok povrće ne omekša. Pred kraj dodajte juhu iz vrećice i rajčicu.
Ova juha može se jesti u bilo koje doba dana, kad god ste gladni. Jedite je koliko želite i kad god želite. Što je više jedete, više ćete kg smršaviti.

1. dan
jedite samo voće i juhu. Možete jesti bilo koje voće, osim banana, a najpoželjnije je dinje i lubenice jer sadrže puno vode. Za piće: nezaslađeni čaj ili voda

2. dan
Jedite juhu i sve povrće, svježe ili konzervirano, što više zelenog lisnatog, a izbjegavajte grah, grašak i kukuruz. Za večeru možete pojesti pečeni krumpir u lusci, kojeg možete slobodno začiniti žlicom maslaca ili vrhnja. Ovaj dan ne jedite voće.

3. dan
Jedite juhu voće i povrće koliko god želite. Ništa drugo

4. dan
Jedite juhu, banane i nemasno mlijeko (jogurt, kefir). Možete pojesti do 3 banane i piti vode koliko želite. Banane su bogate ugljikohidratima (i dosta kalorične), a isto je i s mlijekom. Na ovaj dan vaš će organizam trebati kalij i ugljikohidrate, te kalcij i bjelančevine, kako bi ublažili potrebu za slatkišima.

5. dan
Jedite juhu, govedinu i rajčice. Možete pojesti oko 20 dag govedine i konzervu rajčica (ili do 6 svježih). Preporuča se goveđi odrzak naglo pečen bez masti, ili kuhana govedina. Pokušajte popiti najmanje 6-8 čaša vode ovaj dan, kako bi e citručna kiselina isprala iz vašeg organizma. Juhu jedite barem jednom tokom dana.

6. dan
Jedite juhu, govedinu i povrće. Koliko želite. Možete pojesti 2-3 gov. odreska sa zelenim lisnatim povrćem. Juhu jedite barem jednom tokom dana.

7. dan
Jedite juhu, integralnu rižu kuhanu u vodi i začinjenu po želji, i povrće, ali bez masnoće- Možete piti nezaslađeni voćni sok. Vode i juhe, naravno koliko želite.

Nakon 7 dana autori jamče 5-8 kg doli. I pročišćen organizam. Ne dozvoljava se konzumiranje nikakvog alkohola, kava nije zabranjena, ali je bolje po mogućnosti bez nje. Umjesto govedine može se jesti pileća prsa ili riba. U slučaju da tokom provođenja ove dijete dobijete proljev, uzmite šalicu ječmenih ili drugih žitnih pahuljica s mlijekom.

Meni je od trudnoće preostalo još 15, i krajnje mi je vrijeme da se pokrenem... Možda počnem u ponedjeljak...