Ja do sad nisam primjenjivala ovu dijetu, jednom davno prije par godina sam je od nekog iskopirala, kao da ću je primjenivat, ali ništa od toga. Jedino što sam konzumirala iz te dijete je juha, ali opet ne striktno po receptu, već po mom "ćefu" i onom što bi mi bilo pri ruci. Zato bih sad pokušala, i držala se striktno svih uputa i sastojaka.
Što se tiče zdravlja, ne mislim da bi trebala biti opasna, pa ja znam po par dana se hraniti ovako (samo voće, povrće i tako...). Ima voća, povrća i mesa. Pa i mliječnoga... A 7 dana ću valjda izdržati. Mada sam ja skeptik, jer NIKAD, NIKAD nisam skinula niti kila s nijednom dijetom do sad, pa u njih uopće nemam povjerenja. Ali čisto me zanima da probam. Jedno me "strah", da ne doživim ono što i apricot- da mi se juha zgadi nakon 3. dana he, he...
Mamma san, drago mi je za tebe :D , ali ja više ne znam što da radim... Hranim se otprilike tako kao i ti, svakodnevno propješačim bar 6-7 km, ali kile samo stoje. (Onda se svakih 6-7 danai zbediram i navalim na čokoladu i sladolede, a što ću kad nisam karakter...)
Iva- ja bi stavila pasiranu rajčicu, onu iz tetrapaka i 6 glavica kapule bez obzira na starost, onako, srednje veličine :namig: I da, ja ne bih jela kruh... Probaj izdržat bez njega.