Cureee! Ma kakve dijete, i to još one u kojima se vrtoglavo gube kilogrami!!
Mislim da je DanijelaHorvat sve napisala. Aerobik 3 puta tjedno ako imate mirno i dobro dijete koje puno spava, a ako je preživahno, prezahtjevno eto vam aerobika 24/7. Izbjegavajte slatko, masno smanjite na minimum, prepolovite kruh, što više voča, povrča i vode. Ja sam u trudnoći dobila 11 kg, a 6mj. nakon poroda izgubila 18kg, znači vratila kilažu od prije trudnoće i još izgubila 7kg.Lokot na frižider i na usta, i guzovi se smanjuju! Aerobik 3 puta tjedno (i nema priče da nemate vremena za to, ovisi samo koliko vam je stalo), puno vode i paziti što se jede.
Na žalost, nema čarobne dijete niti štapića koji bi nam pomogao!
Rad rad znoj i suze! :smajl udarnik:
Gledajte na hranu kao moram jesti da bi preživjela, a ne kao na nešto u čemu uživate i vježbajte i to je to. Mogu shvatit da iskompleksirane curice od 14-15 godina još vjeruju u te "čarobne" dijete, ali odrasle žene...
Imam prijateljicu od 110 kg koja cijeli svoj život priča o dijetama ovim i onim, malim prstom ne miče da bi nešto učinila, samo jezik radi, bilo da priča ili da jede. Uvijek je to dovodilo do razočarenja i do prejedanja zbog očaja, tek kad je krenula na fitnes i prestala bit opsjednuta s time što je pojela rezultati su postali vidljivi i ostali vidljivi

Odgovori s citatom