Citiraj lidac2004 prvotno napisa
Citiraj Masha prvotno napisa
Da, uistinu ne znas kako ce ti biti kad rodis, pa ni 2-3 mjeseca poslije. I ja sam svasta nesto planirala ranije i "bila sigurna" da cu ovako i onako i da cu se osjecati tako i tako, ali neke se stvari jednostavno ne mogu isplanirati i znati unaprijed. Kad je F. imala 2 mjeseca nisam mogla ni zamisliti provesti 2 sata bez nje (to i sada rijetko radim, gotovo nikada). A kad spava uvijek se treba nesto oprati, opeglati, ocistiti, skuvati i spremiti. Ja sam takodje osoba koja drzi do izgleda i nikada se ne bih zapustila, ali 2 sata aerobika 3 puta tjedno sa bebom od 2-3 mjeseca je utopija - uvjerices se i sama. Osim toga, neka djeca se ne mogu jednostavno "tutnuti" tati i napustiti na 2 sata: moja susjeda je svog sina nekoliko mjeseci dojila svakih sat i pol, dva, a kad bi ga ostavljala nasamo s tatom, taman to bilo samo da bi se istusirala, dijete je neutjesno plakalo. Ne znas kakva ce tvoja bebica biti i zato nemoj suvise planirati, jer se lako moze desiti da se razocaras.
Lijep pozdrav!

potpisujem
i ja potpisujem.
Arijana, ima nas dosta koje nismo iz Zg, pa si ipak, zasad još uvijek dajemo pravo na izgovore , he, he