Ovak to ide kod mene.
U zadnje vrijeme kile polako ali sigurni idu dole i sada sam već na -3 kg od prije poroda što je od poroda sveukupno 20-ak kg u 10mj. Odjeća koju prije trudnoće nisam mogla obući sada pleše na meni.Nisam na dijeti i uopće ne pazim kaj jedem i kad jedem. Jedem onoliko koliko mislim da mi treba, ne odričem se ničega i moram priznati da mi je i samoj čudno što mi kile tako idu dole s obzirom na to da sam uvijek bila sklona debljanju a sada nakon poroda sve se okrenulo. Možda je tajna u tome što recimo uopće ne pijem sokove, jako, jako rijetko, samo vodu. A tu je i Janko, tu slatku birgu prije nisam imala, a još uvijek i dojim...
Nikad nisam bila ni na kakvoj dijeti jer jednostavno nemam volje za to, poludila bih da svaki dan moram kuhati jednu te istu juhu i onda još to i jesti ili paziti da ne jedem meso i krumpir i slično.
Mislim da je najbolje kile skidati polako uvođenjem nekih malih, malih promjena u dnevni raspored i vjerujem da se plaganim skidanjem puno, teže vrate. Ovo brzinski 4 kg u par dana...To se mora za isto toliko i vratiti...
Ali svima koji su ipak voljni držati dijetu i imaju karaktera za to, želim uspješno skidanje kg i da im se ne vrate, uopće... !