osim što knjiga iz naslova nije priča o homoseksualnosti![]()
osim što knjiga iz naslova nije priča o homoseksualnosti![]()
Nisam niti planiram, jer mi se čini da moje iskusno oko može nešto odšacati i nakon temeljitog prelistavanja u knjižari. Zato pametno koristim njihove megastoreove - da NE kupim većinu knjiga.
Mogu samo reći da ne bih dijetetu ponudila knjigu o homoseksulanosti, dapače, ali bih mu objasnila vrijednosne stavove i uvjerenja naše obitelji u odnosu na tu temu kroz neko samo po sebi vrijedno umjetničko dijelo ili životnu situaciju. Ne vjerujem u propagandne letke - ni o cijepljenju, ni o homoseksualnosti.
Ovo nije propagandni letakpikula prvotno napisa
po čemu si ti ovo zaključila?knjiga za djecu koja koristi tešku temu da bi zaradila
Nisam čitala knjigu, samo sam je prolistala i moje osobno mišljenje s kojim se nitko ne mora složiti, je da je taj detalj dodan baš s namjerom da izazove ovu besplatnu reklamu. Moj osobni stav je da bih ja radije gledala s devetogodišnjakom smrt u Veneziji nego čitala zvijeri plišane jer bi uz taj film mogli raspraviti temu na relevantan način, a ova knjigica je možda zgodna, ali po meni površno i pojednostavljeno koristi ovaj motiv.
Moj osobni stav je da su devetogodišnjaci premaleni da bi razumjeli film "Smrt u Veneciji" dok je s druge strane knjiga za djecu prilagođenja djecipikula prvotno napisa
ovako sam u stvari i ja shvatila pa sam zato i pisala.MGrubi prvotno napisa
Moj osobni stav je da su devetogodišnjaci premaleni da bi razumjeli film "Smrt u Veneciji" dok je s druge strane knjiga za djecu prilagođenja djeci[/quote]
ja bih ovo potpisala
homoseksualnost se vise ne kategorizira kao bolest, vec je genetski uvjetovana. Isto kao i ljevorukost, pjegavost...samo sto su homoseksualci podigli svoj glas pa im se sad i puno vise paznje pridaje. iskreno mislim da bez obzira na sadrzaj knjige, slikovnice, filma, ako mislite da je primjereno za njihovu dob, mozete skupa pogledati, procitati...jer se djetetu tako samo sire horizonti i potice kriticko gledanje stvari (tzv. inteligencija).MGrubi prvotno napisa
jer, vjerujte mi, i obicna andersenova bajka moze izazvati puno vece traume kod djeteta nego zvijeri plisane, ako dijete nije spremno na razlikovanje maste i stvarnosti.
zainteresirale ste me, posudit cemo u knjiznici drugi tjedan
razgovaramo o svemu sto ih zanima i sto me pitaju
pa i o homoseksualnosti (kad je to pitanje bilo na redu)