Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Tropsko voce u ishrani trudnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da na kontinentu u ovo doba nije sezona niti jednog jedincatog voca - sve je uskladisteno od prije (znaci staro mjesecima) ili dopremljeno s drugog kraja svijeta...

Tako da jedem normalno: ananas, mango, narance, grejp, pomelo, mandarine, banane, i poneku jabuku, krusku, grozdje, vidjela sam neki dan i sljive i jagode, mislim da cu morati ih kupiti, tko ce inace docekati jos dva mjeseca domace...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jela sam neki dan jagode, (stigle iz španjolske)muž mi ima veze stim pa uglavnom što poželim dobijem..a ovo su im tek stigle i odlicne su.preeedobre su bile.i mislim da mi više ne pada na pamet jesti ih jer sam se uništila. pretjerala sam koliko sam ih pojela.

a narance sam izbacila jer sam cula da je ginekolog rekao frendici da ih ne jede pred kraj trudnoce jer kad bude dojila beba ce imati grceve.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    jela sam neki dan jagode, (stigle iz španjolske)muž mi ima veze stim pa uglavnom što poželim dobijem..a ovo su im tek stigle i odlicne su.preeedobre su bile.i mislim da mi više ne pada na pamet jesti ih jer sam se uništila. pretjerala sam koliko sam ih pojela.
    I ja sam kroz nekoliko dana jela jagode iz Grčke, preeedobre su bile

I jedva čekam naše domaće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •