Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: promjena soc. ginekologa

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno promjena soc. ginekologa

Ako već postoji tema, ispričavam se, ali nisam našla ništa slično.
    Moj soc. ginekolog, koji radi i kao privatnik, ne daje bas rado uputnice na temelju nalaza drugih privatnika!
    Nakon kiretaže i prošle trudnoće koju sam vodila kod njega i 100000 negativnih iskustava s njim, odlučila sam ići isključivo kod privatnika.
    E sad, meni bi trebao soc. ginekolog samo radi uputnica, a koga god nazovem svi mi kažu isto, na primaju nove pacijente.
    I sada ne znam što da napravim?
    Da li mogu podignut karton od njega i javiti se HZZO-u, da nemam svog ginekologa pa da mi oni nekog dodijele? Da li netko zna kako ide procedura?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne znam odg na to. a jel su otkucaji tu? evo ja bila u pon, po uzv u 5 + 6 tj, nema jos otkucaja, bebi je 2, 4 mm, kaze dr da se ni ne vide dok nije preko 3.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: promjena soc. ginekologa

Citiraj arilu prvotno napisa
    Ako već postoji tema, ispričavam se, ali nisam našla ništa slično.
    Moj soc. ginekolog, koji radi i kao privatnik, ne daje bas rado uputnice na temelju nalaza drugih privatnika!
    Nakon kiretaže i prošle trudnoće koju sam vodila kod njega i 100000 negativnih iskustava s njim, odlučila sam ići isključivo kod privatnika.
    E sad, meni bi trebao soc. ginekolog samo radi uputnica, a koga god nazovem svi mi kažu isto, na primaju nove pacijente.
    I sada ne znam što da napravim?
    Da li mogu podignut karton od njega i javiti se HZZO-u, da nemam svog ginekologa pa da mi oni nekog dodijele? Da li netko zna kako ide procedura?
    Nisam mijenjala ginekologa, ali jesam liječnika opće prakse i zubara (bilo mi je daleko).

Ovakva je lani bila procedura - kod liječnice sam uzela karton i prenijela ga k novoj doktorici... Lijepo smo popričale (bila sam 20 godina kod nje i dobro smo se slagale).
    Nova mi je dala papire za promjenu liječnika, to sam popunila i dalje je sve išlo automatikom.

Zubarica je druga priča - njoj nisam ni pokucala na vrata, samo sam otišla novoizabranoj i ona je poslala papire za promjenu liječnika.

Dakle - prvo izaberi novog liječnika - u bilo koje doba godine, nema više prijelaznog roka. On će reći da li treba i stari karton ili ne treba. Ja bih pošteno rekla da idem k privatniku i da mi uglavnom trebaju samo recepti (tako sam to imala riješeno u drugoj trudnoći - moj privatnik je napisao preporuku, a "socijalni" ginekolog je na temelju tih papira davao recepte. NIsam ga ni vidjela - mm je to obavljao.

Isto tako, moja svekrva je nedavno otišla doslovce najbližem doktoru (prije je nazvala amb i sve dogovorila) i lijepo se prebacila.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Peterlin, hvala! Tako sam i ja mijenjala zubara, ali problem je što ne mogu naći soc. ginekologa koji prima nove pacijente. Koga god sam pitala svi su me odkantali. Zato me zanima da li je moguće da ti HZZO dodijeli ginekologa, ako podigneš karton, bez da si se dogovorila s nekim da te primi.
    Ali probat ću najprije samo s uputnicama, pa ako bude vikao na mene (što inače jako voli), ću doći na HZZO s kartonom i reći da me nitko neće!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam se nedavno preselila kod drugog soc. gin. i pitali su me dal sam u zadnjih godinu dana potpisala ista kod svog starog. Da jesam nebi me mogli primit...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam dobila one papire za ovjerit u klovicevoj, i to sam rijesila, al onda sam cula da mi nece pisat uputnice, pa nisam ni odnijela te papire tamo kod tog gin. jel ga onda mogu bez problema promijenit?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •