Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Zadarska pedijatrija- prijatelj djece

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Zadarska pedijatrija- prijatelj djece

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

:D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hm , još kad bi dio liječnika i sestara postao prijatelj djece.....
    Ponekad sam imala feeling da je sestrama glavni posao tjeranje roditelja.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da li je itko uopce vidio te krevete na rasklapanje u upotrebi? Znam da postoje , Grad ih je donirao , ali kad god pricam s majkama sve se redom izjasnjavaju da su dobile samo sjedalicu.A to da roditelji mogu biti 24 sata s djecom nek obisi macku o rep.
    Kako bi bilo preljepo da je ono sto su prezentirali Grguricu istina!

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sobe koje sam ja vidjela (dvije) imale su ležaj (kauč) i također sam vidila i par roditelji usred noći.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam nažalost dvaput probala te krevete. Po meni to je stariji kauč, kažu na rasklapanje, ali ga cimerica i ja nismo uspjele razvuci. A i nije baš bilo mjesta, jer su u toj sobi bila tri kreveta za djecu Valjda sam imala sreću pa je jedna djevojčica bila starija pa joj roditelji nisu ostajali noću. Nas dvije smo se mjenjale te dvije noći na tom kaucu. Bilo je dosta roditelja, ne brane ostajanje. Kad sam prvi put pitala da li mogu ostati ( ne znam kako bi im ostavila dite od 10 miseci ) med. sestra mi je rekla da mogu ostati prvu noć, kad sam pitanje ponovila doktoru, on mi je rekao da mi nitko ne brani ostati. Uostalom ispred ulaza na sam odjel ima plakat "prijatelja djece" na kojem pišu prava djece i prava roditelja. Sad se više ne sjećam što je sve pisalo, ali među ostalim i to da roditelj oma pravo ostati sa djetetom 24 sata. Sestra mi je uvalila neki kućni red koji nije baš tako bajan, ali ga nisam poštivala
    Iz osobnog iskustva ja bi rekla da su najmanje child friendly med. sestre, doktori kako koji, e da je njima to usaditi u glavu. Meni je recimo jako smetalo što nisam mogla biti s njom dok su joj vadili krv i mokraću. Tako je plakala, bedrice su joj bile crvene, ma užas. Kao bolje mi je to ne gledati, a i njoj je lakše kad ne vidi mamu, a ne može joj pomoći , moš si misliti. Ima jedna starija med. sestra koja mi je drugi put dopustila da budem s njom dok joj vade krv i tako je malo zaplakala, baš sam joj komentirala ovo i ona sama mi je rekla da sestre to rade tako jer je to njima lakše.
    Znam da ih možda ima manje u smjeni nego što bi ih trebalo biti, jasno mi je da im nije bajno, ali ipak ta bespomoćna djeca nisu baš ništa kriva
    Malo sam se raspisala

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Hm , još kad bi dio liječnika i sestara postao prijatelj djece.....
    Ponekad sam imala feeling da je sestrama glavni posao tjeranje roditelja.
    Baš tako

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Krasno , valjda moja po njima onda spada medu stariju djecu.Sa nepune 2 godine tili su je ostavit zbog infuzije, ali ja nisam smjela ostat, pa sam i K. povela doma na kraju.
    Kad nam je trebalo stavit kesicu za mokracu, par puta, iako nismo bili bolnicki pacijent sestra s pedijtrije nam ju je bez frke stavila uz moju prisutnost.
    Sve kako na koga naletis i kakve je volje taj dan!

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Sve kako na koga naletis i kakve je volje taj dan!
    Baš tako! Kad te prime na odjel uzmu je dvi sestre i izvade krv. Ujutro im vade krv i mokraću i opet ide s njima, a ti čekaš isprid vrata i slušaš kako plače. Ma nema više šanse da im je tako ostavim. Kao to je brže i lakše za dite, moš misliti
    Ova starija curica s nama je imala 6 godina i roditelji su joj bili s njom dokle god ne bi zaspala i znala je da će oni otići kući i da će opet ujutro doći. Tako su se roditelji i ona dogovorili, nažalost nije im bilo prvi put pa je curica već znala proceduru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •