Joj bubekicabaš sam bedasta
Hvala!
Ma stavila sam si aplikaciju, a tamo nema to za čitati kao na njihovoj stranici pa sam i zaboravila da mogu prosurfati. E joj baš me sram....
Joj bubekicabaš sam bedasta
Hvala!
Ma stavila sam si aplikaciju, a tamo nema to za čitati kao na njihovoj stranici pa sam i zaboravila da mogu prosurfati. E joj baš me sram....
Ne pricaj bedastoce![]()
Iskusnije čitačice grafova, imam jedno pitanjece vezano za moj graf. Meni se čini, po temperaturi da nije bilo O ovaj mjesec. Iako imam jedan dip temperature, nakon toga je opet ista kao u prvom dijelu ciklusa.
Je li vam se čini točna moja interpretacija grafa?
lulu-mama po grafu bi se moglo reci da nije bilo O, kao sto vidis ni FeFe nije oznacio O. al to ne znaci da zbilja O nije bilo, mnogo toga utjece na temperaturu... jel ti to prvi ciklus da mjeris?
mislim da je cest slucaj da bude dupla O nakon AB, nego da je nema... al moguce je da AB djeluju na hormone pa tako i na tjelesnu temperaturu. nemoj se previse opterecivati, pogotovo jer je prvo mjerenje. treba cca 3 ciklusa da bi mogla nesto pametno isctitat, ako grafovi bas nisu skolski, a rijetki jesu.
Dupla? Misliš dva jajašca odjednom, ili 2 O u različitim periodima? Wuhu...baš zanimljivo!
O na oba jajnika ili 2 ovulacije na jednom. mislim da te se ovulacije desavaju otprilike u isto vrijeme jer su hormonalno regulirane. al to su mozda samo price, ne znam koliko je to provjereno.
Ja sam čitala neke tekstove u kojima kažu da je vjerojatno da O izostane u prvih par mjeseci.
Mislim da je reakcija tijela posve individualna. Čini se kod mene da je izostanak, a ne dupla
![]()
nekoliko mojih mama frendica koje se nisu cuvale prvi mjesec nakon skidanja s kontracepcijskih su zivi dokaz da itekako ima O.
nadam se da ćemo imati još jedan dokaz. Mene![]()
Još jedno pitanje (u, kak sam dosadna):
jel' netko od vas ima FeFe VIP pretplatu? Ima to kakvog smisla uzimati?
ja nemam. mislim da nema, osnovne stvari pokaze i non-vip, ovo ostalo je fora, al nije nuzno.
inace - iphone aplikacija pokazuje mrvu vise nego web stranicakao neki polu-vip.
Posljednje uređivanje od bubekica : 12.03.2013. at 10:38