-
Ey - da se ja ubacim.
Ja imam redovito svaki mjesec ovulaciju - znam po temperaturi, po sluzi i po ovulacijskim bolovima koji bude dan do dva dana prije same ovulacije.
Što se tiče trakica- imam sličan problem kao ti. Dakle - gotovo pa nikad mi testna crta nije bila kao kontrolna - uvijek nijansu svijetlija. AAAali skužila sam da mi testna crta postepeno tamni iz dana u dan - i odmah dan poslije O bude skoz svijetla. Tako da i ovaj znak uzimam kao dostojan - a pogotovo s obzirom da sam na FeFe si pogledala galeriju slika o tzv. pozitivnim LH-testovima i većina ih izgleda kao moji. Tako da se oko ovoga ne moraš brinuti.
I isto tako mi se znao desiti taj drugi dip poslije ovulacije (ali on ne ukazuje na O, jer tad bude samo sticky) - i uvijek se ponadam da je riječ o implementacijskom dipu - ali na žalost ne. Ne znam o čemu to ovisi - možda spavaš osokrivena tu noć ili nešto drugo se dešava u tijelu - tko će znati.
A vezano za Duphaston - ja sam izričito pitala gin da li da 14.dc krenem s Duphastonom iako do tad moja ovulacija još nije bila (jer mi nekad bude i 15.dc) - ona kaže da da. Tako da ti kreni s Duphastonom od onog dana ciklusa kad ti je dok rekao mimo toga da li je bila O ili ne.
Važno je da pokrijete sve - i da ti lutealna faza i ako je O bila na tom drugom dipu - bude duža od 10 dana.
Vezano na tvoju sumnju disbalansa hormona - eto i ja imam taj drugi dip često, isti problem s LH-trakicama - ali svi hormoni su mi super - osim što mi je progesteron na doljnoj granici.
Sad sam se raspisala. Pitaj štogod - ako budem mogla -pomoći ću ti!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma