Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: prirodni lijekovi za koje oni ne žele da vi znate

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

odokativno
    negdje mi je ispalo 3 datulje na 2 žličice kakaa
    otprilike

miksaš probaš, ako ti fali slatkoće ubaciš datulju, ako fali čokoladnog ubaciš kakao... tako sam ja

kad potrošim ovu zalihu budem mjerila svoj recept

lješnjaka je bilo jedno pola čaše , isto tako i badema
    skoro 1 vrečica suhih datulja
    cca 1/3 franckovog kakaa

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a da se prebacite na recepte i teme o vjezbanju

molim da se ovdje drzi teme navedene knjige, a za ostalo mozete otvoriti nove topice

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Solange13 prvotno napisa
    Citiraj MamaRibice prvotno napisa
    Citiraj Solange13 prvotno napisa
    Fascinantan je njegov savjet/rješenje za kronični umor...
    Mislim da to zanima 90% foruma
    Dakle, (nije mi knjiga pri ruci, posudila malo dalje, pa riskiram da nešto sitno falim..

Dakle, tajna je u tome da treba obavezno imati nešto DUBOKOG sna (dakle, ne bilo koje faze, već treba ući i u tu duboku) između 22 i 24 sata.
    E ako sam di falila, to je sa satima... dakle, možda i 23 i 1 h, ili 22 i 1 h.
    Provjerit ću svakako...
    U svakom slučaju, mene su godinama uvjeravali da je nemoguće ikada više biti onako ludo odmoran i poletan poput djeteta, da skačeš iz kreveta rano ujutro jer jednostavno ne možeš više ležati... moraš nešto raditi.. kao jednom se naprosto premoriš, i više se nikada ne možeš do te mjere odmoriti.
    E pa, ovaj njegov savjet iz knjige definitivno djeluje.. (znači računajte, treba ranije lijegati..).
    A druga stvar koja ima taj efekt, koju sam isprobala su fantastične vježbe 5 TIBETANACA. Inače sam osoba koja bi se da može preležavala žešće, spavala do podne, 1 bez bada.. i tako to... (što je koma, jer poslije si cijeli dan bezveze). Ali, nakon jedno 6-7 dana tih vježbi, počela se sama od sebe buditi oko 6, 7 ujutro, PUNA ENERGIJE, ono luuda, šta ću sad raditi, hops! iz kreveta, zuji vamo, zuji tamo... :D super, super osjećaj
    ustvari, mislim da postoje ta neka jednostavna rješenja koja su naprosto briljantna, to ranije lijeganje, rano ustajanje, bavljenje nekim laganim sportom, duboko disanje...

Neke jednostavne stvari su nam fakat pred nosom, ali ih zanemarujemo.

Dajte još neke savjete iz knjige, sad sam se opet zainteresirala za čitanje.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pa evo, npr. o štetnosti "kupovnog" mlijeka, odnosno homogenizacije i sterilizacije, ali prvenstveno homogenizacije...
    kardiovaskularnim problemima koje izaziva i sl...
    e, sad, ne znam što je sve tome pogodovalo,a li dat ću vam svoj primjer...
    od 20te, veliki problemi s venama, a unazad par godina već naveliko planirala operativni zahvat... nekako intuitivno izbacila mlijeko i većinu mliječnih proizvoda (pijem malo u kafe, a što ćete...ostalo povremeno, ali fuuul rjeđe nego prije).
    Sad, u (jako ) ranim 30-tima, isfurala trudnoću (a kao najrizičniji period za vene), ostalo mi 10 kg viška (prije bila ful vitka i s upaljenim venama), a situacija s njima BOLJA nego ikad. cijela trudnoća mi je bila pjesma po tom pitanju...
    Kad sam pročitala knjigu, fakat mi je dalo za misliti, ima li to veze s time...
    jer drage moje, ništa ja drugo drugačije nisam radila, a propos sjedenja, fiz.aktivnosti, one grozne čarape nisam nozila, Hepan ni kesten niti IŠTA nisam mazala... A kad pogledaš, najgori period za vene- trudnoća, pa poslije i ostao višak kg...

(lagani offić: što se tiče Tibetanaca, to je to, Peter Kelder, vježbe su savršene-ja malo lijena početi opet... dubokog sam uvjerenja da djeluju zaista i na starenje i na sve opisano u knjizi, te da tajna neobičnog mladolikog izgleda mnogih celeba i inih, nije baš uvijek u kir.nožu...
    )

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moja mama je sa njima utegla tj. skinula 7 cm u bokovima, bez dijete

vjkežbe su dobre, samo ja nikad ne izdržim više od tjedan, mislim svaki dan...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •