iako mozda ne spada ovamo, ostavila bih ovu temu ovdje jer me zanimaju prvenstveno savjeti i iskustva AP roditelja.
naime, moj malisan od 3 tjedna ima nezgodnu naviku da jede u vise navrata. u praksi to izgleda ovako: on trazi jesti, ja ga nahranim, on zaspe tako cvrsto da se vise ne da probuditi i totalno je nezainteresiran za moje pokusaje da mu ponudim jos, ja ga spustim u krevetic i imam cca 10 minuta fore prije urlika "gladan sam!" sad, preko dana to nije problem, ionako je stalno uz mene, ali po noci me to uzasno iscrpljuje jer se tako ponasa otkako smo doma. tako ja legnem spavati oko 11, u 1 imamo prvo hranjenje i onda sam ja s razmacima od 10 minuta budna sve do 4. onda me pusti spavati do 5, ali u 5 je vec iduce budjenje.
po danu ima intervale od po 2.5-3 sata spavanja i totalno mi je nejasno kaj ga spopadne po noci. frendica me upozorila da je mogao zamijeniti dan za noc, ali mislim da ipak nije to jer ga ja preko dana zabavljam i drzim budnog po 2-3 sata u komadu.
ja sam inace odlucila hraniti ga kad god zatrazi, za sto su mi vec sugerirali da "nije pametno" i "da cu ga razmaziti", ali nama to funkcionira. osim jel, u ovom nocnom aranzmanu. vec sam cula i savjet da ga ostavim plakati, ali to ne dolazi u obzir.
kako da prekinemo te male intervale hranjenja na neki njezan nacin jer cu ja inace uskoro osnovati klub boraca? :wink: