..upravo tako - nemam pojma. A mislim da me, mozda, boli.
Jednom davno sam imala blazu upalu uha, ali ne sjecam se kako je boljelo. Sad pokusavam otkriti je li ovo sto me muci zadnja dva dana uho ili neka cudna situacija koju isto tako prije nisam imala.
Boli me lijeva strana.. glave, onako na potezu od sljepoocnice do vrata, mozda najvise negdje u sredini tog poteza, iza celjusti. Ma ne znam ni opisati. Ne boli dovoljno da uzmem neku tabletu ili slicno (sto se toga tice ionako nisam normalna i nikad nista ne zelim uzeti.. pa ili sam skroz luda ili imam visok prag tolerancije), bol je tupa, nikako kao, npr. zubobolja. I ne boli stalno, vec dodje i ode, ili se intenzitet mijenja. Sumnjam na uho jer.. ne znam sto bi drugo bilo, a i zadnji par dana je nenormalno puhalo (jel' to uopce ima veze??). A i imala sam problema sa sinusima relativno nedavno.
Doktorica mi radi sutra popodne, moram k njoj po doznaku za bolovanje zbog noge, pa ako me moze primiti, reci cu joj da pogleda i ovo. Ako ce biti prevelika guzva, pregled ce cekati srijedu poslije podne.
Sto da si radim u medjuvremenu? (Osim da, eventualno, probam skuziti sto me zapravo boli?)