pa ne može te uho toliko dugo boliti!
ni mene od zuba nimalo nije bolio zub, samo uho. jedan rengen bi ti riješio nedoumice...
pa ne može te uho toliko dugo boliti!
ni mene od zuba nimalo nije bolio zub, samo uho. jedan rengen bi ti riješio nedoumice...
jesi probala zapaliti onaj tuljac u uhu onako?
možda te riješi pritiska.
copy-paste sa drugog topica - ako djeluje kod klinaca ne vidim zašto ne bi djelovalo kod odraslih - sretno![]()
anchie76 prvotno napisa
Maya&Leon prvotno napisa
![]()
nekako imam osjećaj da češ pričekat s ovim dok budući ne ode![]()
Hahaha, znala sam da ce biti nesto smrdljivo! Pricekat ce to dok buduci ne ode, istina. Onog tuljca se bojim, ne znam ni sama zasto.
Valjda cu izdrzati do cetvrtka, kad namjeravam doktorici!
pa gle, ako u priču ubacite čevape sa lukom (op.a. može i pljeskavica hehehe) onda slučaj više nije tako neprivlačan zar neKaae prvotno napisa
![]()
guglajući o svojoj boljki, naiđoh na tvoj topic kaae![]()
dakle pomagajte, jel to uhobolja?!
bol se širi iz one jamice ispod ušne resice (valjda ćete skužit) i boli cijela ta strana vrata otprilike do mjesta gdje bi trebala biti mandula. najviše boli taj dio odmah ispod uha. najviše boli na dodir i kad okrenem glavu jako u jednu ili drugu stranu.
ne znam što mi se događa u zadnje vrijeme, očito je imunitet na nuli. u ovoj godini već sam tri puta bila na antibiotiku :/ baš mi i ne bi trebao još jednom.
možda te propuh uhvatioTashunica prvotno napisa
mene bi uho bolilo baš u samom uhu, onak, u rupi![]()
Eeeee, to ti je kao ovo moje. Bilo je i u toj rupici, i sljepoocnici, i na vratu, sve do mandula.Tashunica prvotno napisa
I jos je tu, gadost jedna. Zaboravila danas zvati doktoricu. Nikako da cujem taj magicni skljoc i da nestane pritisak. Kvragu. Sutra. Obecajem.
moguće da je propuh, ništa ne isključujem.
sinoć kad sam legla mi je kljuckalo u uhu, jutros me boli cijela lijeva strana glave i osjećam bol u uhu unutra i kad ga diram, ali nije to nešta neizdrživo, nadam se da se neće rasplamsat.
moram probavti ovo s lukom, ali kad završimo s terpijama na srebrnjaku za malog, ne bi bilo baš dobro da dođem smrdljiva gore![]()
Ma tako je i meni bilo, izdrzavala sam bol bez tableta i sto sve ne. Ali mozda da ipak odes doktoru? Ja sam se neckala, a doktorica je na kraju, kad sam ipak otisla, pala u nesvijest kad je vidjela unutrasnjost uha.Tashunica prvotno napisa
Luk... e, da, buduci je jucer odletio, ali luk jos nije sletio. Bojim se smrada!A naravno da danas nisam otisla doktorici. Pa zar tako da iskoristim zadnji dan godisnjeg? Naravno da ne.
Bila kod doktorice jutros.
Veli ona - nis' mi ni. Upale nema, cepa nema. Zasto pika, bolucka, krcka? Pa.. eto, hoce to. Moram i dalje uzivati enormne kolicine fizioloske i trebala bi se ta nelagoda povuci.
Ehh. Vidjet cemo. Mozda se bacim na uzivanje luka.
Maya&Leon prvotno napisa
![]()
ili možda špek i luk 8)
bitno da ne miješa s uh![]()
daj upali onaj tuljac!
Ma sve nesto blejim i nista mi jasno. Lose ovaj posao djeluje na mene nakon cetiri tjedna godisnjeg...
Kaj da ne mijesam s uh?
Mozda sam od uha poblesavila..![]()
A tuljca, kvragu, bojim se toga vise od luka.
uh, kao ugljikohidrati (sad kad vidiš i ja krivo shvatila), ato smo ti mi dijetetičarke
![]()
a kud ćeš ti u ameriku tamo gdje je svinjska gripa?! nije ti uho dosta?!
Ma iskorijenit ce oni to dok ja dam ovih nekoliko preostalih ispita i napokon predjem tu baru...... nadam se.
Naravno da mi nije uho dosta. Uz uho, boli me i stopalo lijeve noge. Nepoznat uzrok. Raspala mi se jagodica na desnom malom prstu, na rcu. Nepoznat uzrok, al' ovo se ponavlja. Imam i neki problem s noktom na desnom noznom palcu, a lijek se, koliko kuzim, vise ne proizvodi, ili uvozi u Hrvatsku (ha, vidis da je dobro da idem preko bare!)...
Svinjsku gripu valjda ne bih ni primijetila. O.O
ivy, upravo to objašnjenje
kaae prestani nam skretati pažnju s uha i luka.
za palčane probleme izvoli otvoriti novi topic.
ja sam baš opčinjena tim tuljcem.
gledala sam jednom na tvu kad je to odgorilo i razmotalo se,
bilo je voska za jedan dobar lampion napuniti!
http://www.biorama.net/tuljci-za-ciscenje-uha.html
tu ima slika, makar sam ih ja vidjela u kozmu i bio je puno kraći, a imao je i kao neki krug da pepeo ne pada po licu (valjda).
evo što izađe, nije za gadljive![]()
Joj.
Ne znam.
Svijeca sigurno ne smrdi. Ali nije mi jasno kako mi nece uci u uho? Jel' to netko radio? Hoce mi netko to napravit? Aaaaaaa.
Sto ako ovako zavrsi? :shock:
Kaae prvotno napisa
![]()
u svakom slučaju, ako nastaviš ovako, počet će ti sama para na uši izlazit![]()
Sirota Kaae, mi tu napravili show od ženinih zdravstvenih tegoba, tegobica, pravih, umišljenih![]()
Hipohondrice mala![]()
i kod mene upala uha i antibiotik i kapi i blabla. samo se nadam da će uskoro proći, jer imam osjećaj da mi netko svrdla u uhu![]()
kad prođe ova uhobolja?!
popila sam dva antibiotika i dalje boliiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Kakva hipohondrica, pobogu!!! Mislim, ok, volim ja ponekad teoretizirati. Doktoru se, u principu, ne dam. Dok sve ne ode k vragu. Dobro, trenutno me ovaj moj metlom tjera otprilike cim mi nokat pukne jer... ako dodjem u US neispravna, odmah cemo bankrotirati.
Jooooooj, bas mi te zao. Fuj, upala uha. Kapi? Meni nisu dali kapi, rekla je teta da se to vise ne daje (?!). A koliko ce trajati? Ako pogledas kad sam pocela ovaj topic... onda zauvijek. Al' mozda sam ja neki poseban slucaj..Tashunica prvotno napisa
Popila sam kutiju i pol klavocina i eto ga, svrdlaju mali zeleni i dalje. Samo ih nitko osim mene ne vidi i ne cuje!
![]()
Nego, bila sam danas u DM-u i malo poglecnula te tuljce. Bas su mi nekak' strasni. Brrr. Ima kratkih i dugackih. Svi imaju ostre zube, totalno.
A i skupi su. Moram naci ove neke za 20 kuna. Negdje. Uh.
MMu je zujalo dugo u uhu isto, a proglasio je krivom mene da sam mu ušnim toplomjerom nešto napravila, što naravno nije bilo točno, nego je i on imao upalu, al ta je išla negdje drugdje (malo dalje ili dublje, nema ga sad da pitam) pa je duže trajao oporavak.
al su mu dugo cvilili.
Imam doma slika celjusti dovoljno za povecu izlozbu. Stvarno nije to, kod zubara sam non stop (doslovno - barem jednom tjedno).ivy prvotno napisa
100% sam uvjerena da mi je uho zacepljeno i da mi to stvara nelagodu (jer ovo sto osjecam nije vise bol). Jos samo da nadjem nacin da ga otcepim!
raspadam se od bolova.
gdje mi je bila pamet, mogla sam prije ići kod doktora.
Nadam se da ce uskoro proci!Tashunica prvotno napisa
meni su samo voltareni pomagali. i to da mogu uopće gledati. o pokretanju glave ili nekog drugog mišića nije bilo govoraTashunica prvotno napisa
jutros je jedno dva-tri miligramčića lakše.
ali nikako si ne mogu oprostit što sam dozvolila da dođe do ovoga.
još sam s ovim dobila i ubitačnu migrenu, tako da sam zadnja tri dana doslovce mislila, bože daj mi tu prokletu svinjsku gripu![]()
Hug podrške Tashunici![]()
Kaae, ma ja to tebi od milja![]()
Tko zna, možda me pozoveš na kavu ako ti se dovoljno budem ulizivala
tuljaaac, tuljaaac >skandira<Kaae prvotno napisa
Dobroooo, dobroooooo, probat cu. Gdje god se okrenem, sve neki piromani... Svi ga hvale. A necu valjda ja izgorit, stajaznam.melange prvotno napisa
Svimbalo, kak ces na kavu kad mi ne znas adresu?![]()
Mene je boljelo uho kad sam dosla iz rodilista s bebom.
Nisam bas imala entuzijazma ici kod doktora zbog toga, pa sam nakon eksperimenata sa sokom od cuvarkuce s balkona (nije pomoglo), nakapala vlastitog mlijeka. Ko rukom odneseno! Pa eto, mozda da zicas neku dojilju...
(Ovo nije savjet, samo prepricavam sto je meni pomoglo)
kaae, ak si zainteresirana, dođem te ja pošpricat
mislim, svaka čast na savjetima, super mi je kad te tak nekaj prirodno izliječi
(imam i čuvarkuće)
može meneivy prvotno napisa
![]()
ginem...
Eno, znala sam da cete se smijati
Ja jadna skrivala tu informaciju od vecine ostalog svijeta, racunajuci na podsmijeh... i onda dodjem na Rode, oslobodim se i vidi sto se dogodi... c c c
ok, danas sam stvarno spamerica
ma, mi je skroz kužimoja s tim mlijekom špricam sve i svašta. i isto me sram reć
![]()