Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: rad od 7-15

Datum pristupanja
    May 2006

Početno rad od 7-15

ovako..radim u drzavnoj firmi od 8 do 16 sati.
    mali mi je u vrticu od 6:30 do 17 sati ne mogu ga prije pokupiti a nema nikoga drugog da ga pokupi. Danas sam cula dda postoji neki zakon tj, clanak da ja kao majka malog djeteta mogu raditi od 7 do 15 sati..
    to bi mi bilo super muz bi ga ujutro odveo a ja bi taman stigla po njega..da mi je ne ostaje do 17 sati tamo ko visuljak neki..
    ajd pomozite...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa zar niko nista ne zna

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko ja znam, ne postoji.

zakon o radu sigurno ne određuje tako nešto.

možda negdje neki kolektivni ili nešto.... :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj razgovarati sa šefovima o tome, u mojoj bivšoj firmi bilo je žena koje su imale odobrenje da rade od 7-15 radi djece.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam šefa zamolila i na kraju je odobrio čitavoj firmi klizno radno vrijeme. Probaj samo zamoliti, ima često više fleksibilnosti nego što se nadamo

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam prije radila u Ministarstvu zdravstva i tamo postoji mogućnost da majke s malom djecom umjesto od 8.30-16.30 rade od 7.30-15.30. Potrebno je samo bilo napisati zamolbu Tajništvu. Mislim da to čak nije niti dio kolektivnog, nego nekakva interna odluka.
    U svakom slučaju, ništa te ne košta napisati zamolbu. Možda baš ti budeš pokretač jedne takve interne odluke.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

joj šta bi ja dala da nam vrate radno vrijeme od 7-15 umjesto od 8-16. ili još bolje od 6.30 do 14.30.

meni je mala u vrtiću od 7.30 do 13 (nisam je uspila nikako ubacit u cjelodnevni program) i to je tek živa muka. uvik moraš imat nekoga ko će je skupit iz vrtića u tu bijesnu uru.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam se s sefom dogovorila da radim od 7.30-15.30. to je iskljucivo dogovor. dakle kao sto su ti druge cure rekle, probaj se dogovoriti.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Joj, i meni bi bilo super da mogu raditi do 15.30. Pogotovo zato što mi od posla do vrtića ponekad treba pola sata... Isto malena zna ostati sama na kraju. Sva sreća da ju moji pokupe oko 15 par puta u tjednu.
    Hmmm tko zna što bi moj dir. rekao na tu moju ideju...
    Probaj pitati, ništa te ne košta.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Hmmm tko zna što bi moj dir. rekao na tu moju ideju...
    moj bi sigurno bio oduševljen i milijun posto bi je proglasio kao idejom desetljeća. ali promašenom idejom

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Ja sam prije radila u Ministarstvu zdravstva i tamo postoji mogućnost da majke s malom djecom umjesto od 8.30-16.30 rade od 7.30-15.30. Potrebno je samo bilo napisati zamolbu Tajništvu. Mislim da to čak nije niti dio kolektivnog, nego nekakva interna odluka.
    U svakom slučaju, ništa te ne košta napisati zamolbu. Možda baš ti budeš pokretač jedne takve interne odluke.
    Ovako je i u našem ministarstvu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zakon koji bi određivao radno vrijeme od 7-15 ne postoji. Eventualno postoji dobra volja poslodavca da ti izađe u susret, ali nisu svi baš susretljivi, pogotovo privatnici, briga njih za naš privatni život!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •