Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Koja hrana zatvara, a koja otvara?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Koja hrana zatvara, a koja otvara?

Pretražnik nešto ne radi, a ja sam u panici. Naime, Bibi se nije pokakio već 4 dana i jutros se jadničak pokušao pokakiti, tiska, crveni se, ja vidim govance,a li ono ne izlazi. Znam da ga je željezo stisnulo i sada me zanima što učiniti da se beba pokaki. Pedijatrica mi je rekla da mu guzu malo pročačkam toplomjerom i da mu dam jako zašećerenu kamilicu (ali ja se ne mogu natjerati dati djetetu toliko šećera).
    Ima li netko sličnih iskusatav i što tada radite?
    Koja hrana otvara, a koja zatvara?
    Pomozite, tek sam na početku dohrane i ne znam što da radim. :?

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kad bi Marta imala takve muke (doduše ona je maximalno ne-kakala 2 dana, al bi to bila ista muka), dala bi joj ujutro breskve za doručak, a za ručak palentu i breskve. Sutradan bi se u dva kakanja "cijela pročistila".
    Inače otvaraju breskve, marelice, šljive, palenta, tikvice, blitva
    Zatvara mrkva, krumpir, nekoga riža (nas ne, naprotiv), banana, čaj od šipka...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ak se bas muci, kupi glicerinske cepice za djecu, odrezi mali komadic velicine nokta, oblikuj ga prikladno i to sigurno pali a sigurno i ne steti ali ne treba preci u naviku jer se crijeva postanu lijena.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala na pomoći

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nama je pomagao sok ili kašica od šljiva (mislim da samo **** ima od šljiva)!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure, najbolje vam je za otvaranje skuhati kompot od suhih šljiva, njam njam

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Xanta, ne znam jeste li vec rijesili zatvor, ali ako jos potraje probaj mu ipak staviti glicerinski cepic, a onda nastavi s hranom koja otvara da mu se ne bi opet dogodio. Bitno je da se pokaki i da ga prvi zatvor prodje.
    Nas je zatvor sa 6 mjeseci trajao 7 dana. Nisam vise mogla izdrzati i stavila sam mu cepic - cijeli. Bilo je uspjesno vec nakon 5 minuta. Zatim sam ga tjerala da kaki tako da bih mu noge digla u zrak svaki dan barem dva puta. Sada nam je to dobro doslo jer vec kakimo na kahlicu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pazi sa sljivama, ima djece koja ih tesko podnose. Nika se patila sa sljivama i dugo nam je trebalo da to skuzmo. Mislim da je i mammasan imala isti problem.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bibi se pokakio, ali i dalje mu je stolica tvrda samo ne kao prvi put. Dajem mu samo hranu koja otvara, ali je količina željeza ipak prevelika (50 kapi =1/2 žličice).
    Sada kako uspješno samo gol s podignutim nogama.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Xanta, sad sam se sjetila nečeg... Kad sam Marti počela s dohranom, davala sam joj rižine pahuljice (tipa rižolino), od čega joj se jako stisla stolica i teško je kakala. Od same riže joj je bilo dobro, ali ove pahuljice
    Čisto da te podsjetim, ako slučajno Bibiju imaš namjeru to davati

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bibi jede samo voće (banana, breskva, šljiva, jabuka) sve ostalo mu je bljak (osim ako miješam s voćem)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Nama je pomagao sok ili kašica od šljiva (mislim da samo **** ima od šljiva)!
    i nama. super stvar. sad ti bar ima bresaka koje otvaraju. čim bembo pojede breskvu kaka ide kao luda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •