:D
:D
bas krasna vijest !!! cestitam.
![]()
![]()
![]()
i meni se cini da ima sve vise i vise dobrih vijesti na ovom nasem podforumu, kriznom razdoblju unatoc (ne mislim samo na ekonomsku krizu).
čestitam :D
hvala vam drage moje od srca, polako se penjemo stepenicu više, ali s dozom opreza i nadamo se sretnom završetku.volim vas sve,![]()
![]()
napisala sam na topicu privatne klinike o ovoj gdje sam ja bila.
svima šaljem najveće![]()
sutra ćemo viditi šta doktor kaže pa se javim u srijedu, jer ćemo stići kući tek kasno navećer.![]()
uz vas je sve puno lakše, curice moje, hvala vam od srca![]()
:D![]()
cestitam od srca i zelim ti urednu i skolsku trudnocu:D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je danas sve dobro prošlo kod doktora![]()
Cestitam od![]()
I neka pregled pokaze da je sve super!
vratila sam se iz graza, put je bio užasno naporan. Namjeravali smo ići autoputom , ali je padao snijeg pa su nas isključili kod svetog roka, a tamo prema gospiću cesta je ajme, tako da sam se dvije ure treskala po užasnim rupama. Doktor je zadovoljan rekao da je sve ok, pošto je jučer bio 15 dan od et-a bilo je rano da se išta točnije vidi, pa je rekao da za tjedan , dva odem kod svog ginekologa. Ja ću tamo oko 10.04 otići, ako izdržim do tada![]()
samo me užasno strah hoće li sve biti ok nakon onakvog puta, stvarno je bilo katastrofa.
svima od mene velika![]()
![]()
Ordep izdržat ćeš ti to~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
super ordep :D![]()
sad lijepo odmaraj i mazi bušiku![]()
XSonja29 prvotno napisa
Primili su se oni čvrsto![]()
eto ipak se beta lijepo dupla sad je 243.8 i ja sam smirenija :D :D :D :D
hvala drage moje![]()
![]()
čestitam :D :D![]()
Čestitam! :D
Prekrasno !!!! :D čestitam![]()
neka ti je zdrava, školska i prekrasna trudnoća![]()
ordep evo i ovdje čestitke :D :D :D :D od![]()
ordep čestitam od![]()
Želim ti mirnu i urednu trudnoću, a 10.04. da čuješ prvi u nizu naljepših zvukova...![]()
kako ne mogu raditi, jer radim na terenu, moram odmah otvoriti bolovanja, pa kako moram na komisiju, moram otići go ginekologa 03.04, jedva čekam viditijel sve ok.havalavam na čestitkama, nadam se da će trudnoća biti školska , samo ja se još ne mogu opustiti, vjerojatno ću to uspjeti kad budem držala svoju bebicu u naručju![]()
svima![]()
kako sam prije neki dan završila u bolinici radi malo krvarenja,za koje je dr. rekla da nije ništa , nakon olakšanja bilo mi je super viditi moju mrvicu od 5mm i vidjeti srce koje kuca jakoooo.kod doktora smo naručeni 30.04 i jedva čekam da je opet vidim, nadamo se da će sve biti dobro.
šaljem vam punoi da sve koje još niste budete brzo trbušaste
![]()
bravosuper za maleno
znam kakav je to osjećaj
![]()
samo uživajte i bude sve ok![]()
ordep![]()
![]()
ma naravno da će sve biti ok samo se pomoli i to je to![]()
Ordep prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću
:D :D :D za mamu i![]()