-
Joj Sade, kao da si pisala moje iskustva tog prvog dana...ceo svet mi se rusio i mislila sam da se nikad necu "ustositi". Nemoj draga da si nervozna da ti ne bi otislo melko kao meni i videces za par dana ce se bebce ponasati kao da su remencici sastavni deo njegove odece. meni je najlakse (neko je to pomenuo) da mu oblacim jednodelne stramplice za par broja vece, a to sto nemoze skupiti nogice i to je normalno, ali trebalo bi da moze da od kolena na dole ispruzi, jer je u tome bas fazon tih remencica. Bebce kad gura nogice, kajsici se zatezu i vracaju kuk na mesto. Mislim da sam ovako laicki dobro objasnila, tj. da sam bila razumljiva. Nasi kajsici su isto od koze, ali beli i veruj mi smejemo se sa njima, kao ona tvoja beba sa slike, samo nemoj dopustiti da beba oseti da si ti tuzna. Znas sta? Sve ce proci i kada ti bebce prohoda, kao groz maglu ces se secati tih kajsica (ja to sebi govorim svaki dan). Mozda si negde pomenula, ali reci mi koji su rezultati UZ kukica bebice, koliko meseci ima i sta kaze dr. po njegovoj proceni koliko ce ih nositi. Ovaj moj cuti ko mula i kad uspem da mu izvucem koju rec, samo kaze "bico to sve u redu, nemojte se brinuti, bebice nose kajsice od 3 do 6 meseci :shock: " Bas sam se i ja raspisala. Izvinite ako sam vas udavila, ali eto drago mi je sto nisam jedina sa ovim problemom i sto mogu da razmenim s nekim mamicama svoje iskustvo, patnju i tugu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma