Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Putni krevetić; best buy?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Putni krevetić; best buy?

Zanimaju me vaša iskustva s nabavkom putnog krevetića koji bismo koristili kod bake. Koji ste nabavile, gdje, po kojoj cijeni? Htjela bih onaj na 2 razine, ne niski...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja nisam zadovoljna putnim krevetićem, koristili ga vrlo kratko, mala kao da je počela propadati kad se počela dizati u njemu. Na mom je željezna konstrukcija na dnu, a na nju dolazi neka vrsta nadloška - da dno bude čvršće. Mi smo koristili vrtić iliti ogradicu na koju bih stavila 10cm debelu spužvu (kupila u kemoboji na metre). U tom je mala spavala do 2godine, uvijek kad smo bili na moru ili kod druge bake - jako sam zadovoljna sa spavanjem u vrtiću, jer je jako stabilan, a isto tako ga je moguće skroz sklopiti kad bi nekamo putovali. Kod moje mame (češće je boravila kod nje nego kod druge bake) smo dobili rabljeni krevetić od susjeda, a novi madrac smo kupili. I dan danas spava u tom kinderbetu kod bake, iako kod kuće spava u krevetu na kat (ima 4,5god.) Čudim se da se ne buni.
    Nadam se da sam pomogla.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala!
    ma skoro da bih i ja restaurirala moj stari kindač umjesto kupovala neki fancy putni... ionako mi treba samo za tamo
    tnx!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nama je putni krevet jedna od najboljih i najisplativijih investicija u baby opremu.
    kupili smo ga kad je L. imala 6 mjeseci i još uvik nam je u upotrebi, redovitoj. zadnja 4 mjeseca spava isključivo i samo u njemu jer smo se preselili kod mojih. do tada je u njemu spavala tijekom ljeta ili vikendima kad bi bili kod mojih.
    znači da ga intenzivno koristimo već pune 4 godine. i ko novi nam je.
    naš je Brevi, na dnu je metalna konstrukcija na koju ide onaj tanki "jogi"-podloška od samog putnog kreveta, a na to smo mi odmah kupili pravi dječji jogi tako da ispada kao da spava u sasvim normalnom krevetu.
    nama definitivno isplativa investicija.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nadobudno smo ga kupili (kao i obični) i nikada niti jednu noć nije prespavala na njemu,nego spava s nama na bračnom krevetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •