Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: gdje sam ja u svemu tome

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno gdje sam ja u svemu tome

ovu sam temu otvorila da me malo savjetujete.

Dakle, ovako: kao što znate razvodim se i on redovno viđa dijete. E sad, problem (moj, ne djetetov) je da ja stojim zacementirana jer ga viđam svaki drugi dan (kad dođe po malu) i nikako da smognem snage krenuti u novi život bez njega.
    Jučer sam 2 sata razgovarala sa najboljom frendicom - zapravo nisam razgovarala držala sam monolog. Shvatila sam da imam jako puno bijesa u sebi prema njemu. Ukratko osjećam se izdano, prevareno i izmanipulirano i naravno bijesna sam na sebe i njega. Budući ga svaki drugi dan viđam, rana nikako da zacijeli. To je kao kad padneš, napravi se rana, nakon toga krasta i onda ti netko stalno čupa krastu i nikako da zacijeli - tako se ja osjećam.
    E sad, nemam ja ništa protiv toga da viđa dijete, samo se pitam kada ću moja rana zacijeliti i da li hoće na ovaj način?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

savjetujem ti da nađeš dobrog šrinka da ti pomogne da se razbistriš, frendica ti može pomoći ali netko neutralan i sa znanjem bi ti dobro došao.

i pokušaj skratiti vaša viđanja kod primopredaje malene, možeš mu i objasniti zašto, nije važno šta on o tome misli...

još jedan savjet (ne šalim se): upiši boks ili neki drugi sport sa žestokom akcijom, ma može i jogging, da izbaciš taj bijes iz sebe fizičkim putem

i još da ponovim

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    još jedan savjet (ne šalim se): upiši boks ili neki drugi sport sa žestokom akcijom, ma može i jogging, da izbaciš taj bijes iz sebe fizičkim putem
    ovo uopće nije loša ideja. A možda se nađe i kakav zgodan, jel'

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj Joe prvotno napisa
    ovo uopće nije loša ideja. A možda se nađe i kakav zgodan, jel'
    drago mi je kad savjet padne na plodno tlo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a mogu li se on i dijete viđati bez tebe?
    pa da ti to vrijeme provedeš ugađajući sebi, bilo odlaskom na boks, šetnju, na kolače...
    bilo što što bi htjela, a možeš si priuštiti u tom terminu?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vidiš apri, nije to loš savjet i razmišljala sam o tome, ali za to bi trebala uzeti dodatne satove vožnje i uzeti nekakv polovni autić. Zapravo, kad razmislim sama sam kriva što sam se inače u životu dosta oslanjala na njega.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam što bi rekli stručnjaci, ali meni se čak i za malenu čini boljim da vidi kako ima vrijeme s tatom i vrijeme s mamom i da to više nije obitelj utroje, nego obitelj udvoje.

ako imaš mogućnosti upisati auto-školu, to je stvarno odlično potrošeno vrijeme u kojem su njih dvoje zajedno. a koncentracija na vožnju ti neće dopustiti da razmišljaš o njemu.
    dvostruka korist!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mislim da se ipak moram skockati i krenuti rješavati probleme jedan po jedan. Ovo sa automobilom već nekoliko mjeseci razmišljam i nikako da dignem guzu i to napravim. Nekak mi uvijek fali love.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

autić je pravo oslobođenje..

ako ikako možeš, svakako si to priušti

ja naučila voziti tek u 30-toj, prvi autić si kupila stari twingo, samo za sebe, za 2000 eura, a nikad nije stao

pa lijepo dijete u auto, i široko nam polje , idemo kamo i kad hoćemo, pokupimo frendice i njihove klince, ako nema MM ili mu se ne da ne moramo presjediti vikend doma nego odemo u prirodu s nekim..auto rules, mobilna si, a o nikome ne ovisiš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smart je zakon

ja sa smartom idem i po amsterdamu i rotterdamu, ma di god mi padne na pamet

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s djetetom?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

draga eline evo i ja bi se ukljućila na ovo temu s obzirom da se i kod mene dešava nešto slićno . Nime kada moj bivši dođe vidjeti maloga obićno bude u mom stanu , ponaša se kao da je doma , kao da se ništa nije dogodilo . U jednom momentu me primolo da ga tražim da se varti ali onda sma se sjetila zašto smos e zapravo i rastali . Meni se ćini da ću i ja pokušati nešto sa psiholozima jer definitivno mi to treba . Pokušavam zbog maloga ostati sa bivšim u nekim prijateljskim odnosima ali to me povuće i onda si predbacujem za razvod .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    s djetetom?
    ako pitas mene odgovor je da, sebastian ide samnom i kad idem sa smartom

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po vazecem hrvatskom zakonu, ne smijes na suvozacevom sjedalu prevozit dijete mladje od 12 godina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    po vazecem hrvatskom zakonu, ne smijes na suvozacevom sjedalu prevozit dijete mladje od 12 godina
    a di vozis klinca u smartu?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    a di vozis klinca u smartu?
    pa valjda ga onda ne vozis nego si izaberes drugo auto

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

stray i ja bi smart :D :D vjeruj mi to je meni super auto (posebice stoga jer dok sam vozila sam uvijek imala problem oko parkiranja i držanja razmaka između automobila - zbog šoferšajbe mi se sve činilo udariti ću auto), ali kao što cure vele ne smije se dijete voziti na suvozačkom mjestu, pa sam razmišljala o Micri ili o Twingu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure, kad smo već off-topic:

Na suvozačevom sjedalu se ipak smije prevoziti dijete do dvije godine - ako je dijete u sjedalici okrenutoj suprotno od smjera vožnje i zračni jastuk (ako postoji na tom mjestu) isključen.

U nekim zemljama EU (Austriji, npr.) se smije svako dijete prevoziti na suvozačevom sjedalu, ako je u AS.

Da li je to za dijete i najsigurnija opcija, to je drugi par rukava.

Elin, sorry na uzurpiranju teme i OT.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u Nl ne vrijede hrvatski zakoni

Elin, da li može netko drugi "predati" malu tako da ga i ne vidiš? Barem ponekad? Nisam shvatila da li imaš u svojoj blizini roditelje/brata/sestru?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    Elin, da li može netko drugi "predati" malu tako da ga i ne vidiš? Barem ponekad? Nisam shvatila da li imaš u svojoj blizini roditelje/brata/sestru?
    ovo je super ideja, ali brat i mati žive na moru, nemam tu nikoga. Vrlo bi rado ovo, ali kako. I bilo bi super, mogla bi se oporaviti i emocionalno distancirati. U principu, nisam ja emocionalno u lošem stanju i veselim se i smijem i igram sa njom, ali eto nazvala frendicu da razgovaramo o prekidu njezine veze, a kad ono :shock: ja sat vremena imam monolog o razvodu mog braka. Moram priznati da me fakat šokiralo i skužila sam koliko sam toga potisnula. A sa tim potisnutim je vrag - kad-tad izađe na vidjelo.
    Amalthea, znam i ja to, ali AS koju imam je super i nije ovakva kakvu opisuješ, a ne pada mi sad na pamet kupovati drugu + iskreno me frka voziti malu na suvozačkom mjestu (nije da očekujem nesreću, ali mi se čini sigurnija opcija AS na zadnjem sicu).

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

elin, pa razvodiš se! bilo bi čudno, a da ne govorim nezdravo, da nekoj dragoj prijateljici ne istreseš dušu! možda ti se čini da je došlo u krivi trenutak, ali kako će bit kad si pravi trenutak preskočila... postoji granica koliko moramo paziti da ne opterećujemo druge, a koliko moramo dati sebi oduška.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni bi smart bio rješenje za poslovni auto-onaj kojim se obavljaju stvari po gradu, ali ne bih si ga kupovala kao obiteljski.

pa da poželite otići i na vikend nekamo, nemaš kamo staviti stvari, a kamo li na tjedan dana.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    pa da poželite otići i na vikend nekamo, nemaš kamo staviti stvari, a kamo li na tjedan dana.
    istina i baš sam jutros razmišljala kako bi bilo super da ja i mala odemo nekamo za vikend i stoga je twingač in, a smart out. Iako mi je fakat žao zbog toga.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala moderatoru za ispravak naslova :D :D Baš mi je bolo oči.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    meni bi smart bio rješenje za poslovni auto-onaj kojim se obavljaju stvari po gradu, ali ne bih si ga kupovala kao obiteljski.

OT

ovako nesto moze napisat samo neko ko ne vozi smart

u smartu ima vise mjesta za natrpat stvari nego sto imam iza zadnjih siceva u toyoti picnic

super je za gradsku voznju pogotovo za sparkirat se

nama je smart drugi auto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stray nemoj se ljutiti ali kolega me počesto vozi u svom autu.

da, smart je u obitelji za biti drugi auto.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i je, za nepovjerovati je koliko u tom malom autu ima puno mjesta, ali ipak ne za obiteljsko putovanje, pogotovo ako uzmemo u obzir da putnici nisu sigurni u natrpanoj kabini.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ak' se možemo vratiti na mene (i dalje nakon rasprave za mene Micro ili Twingač, ne Smart) Znači ovak: imam puno stvari za počistiti:
    1. prestanak pušenja
    2. preuređenje stana (teško mi je gledati čini mi se kao još uvijek naš)
    3. kupnja autića (mobilnost i sloboda).
    Emocionalno potpuno nespremna za ovo prvo jer već tjedan dana svaki dan prestajem pušiti, kupim grickalice, pripremim se i onda zdimim kutiju.
    Kako se emocionalno dovoljno udaljiti ili steći nekakav mir potreban da ostvarim najprije broj 1, a onda ću brinuti o broju 2. i 3.?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mozda ides naopako, mozda ti rjesavanje 2 i 3 olaksa broj 1?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ak' se možemo vratiti na mene (i dalje nakon rasprave za mene Micro ili Twingač, ne Smart) Znači ovak: imam puno stvari za počistiti:
    1. prestanak pušenja
    2. preuređenje stana (teško mi je gledati čini mi se kao još uvijek naš)
    3. kupnja autića (mobilnost i sloboda).
    Emocionalno potpuno nespremna za ovo prvo jer već tjedan dana svaki dan prestajem pušiti, kupim grickalice, pripremim se i onda zdimim kutiju.
    Kako se emocionalno dovoljno udaljiti ili steći nekakav mir potreban da ostvarim najprije broj 1, a onda ću brinuti o broju 2. i 3.?
    upadam k'o padobranac, ali eto da ponudim konkretno rjesenje u ovom slucaju:
    cini mi se da te tri stvari koje zelis postici nije nuzno izvrsiti bas tim redoslijedom - mozda te kupovina auta ili preuredjenja stana okupira pa zaboravis na cigarete ili se zelja za njima prorijedi, a sasvim sigurno ce te dovoljno zainteresirati da zaboravis, barem na krace periode, na bivseg.
    sta hocu reci: nemoj sebe blokirati stavljajuci pred sebe zadatke koje ces tesko ili nikako izvrsiti - tipa prestanka pusenja. za pocetak odaberi nesot dostupno i lagano/laganije, pa ces akumulirati dovoljno dobre energije da se pozabavis zadatkom br. 2
    sretno!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da, cure, nije to uopće loša ideja. Satovi vožnje, nabavim neki polovni Twingač, pa ću se bolje osjećati, mislim prema samoj sebi jer ću imati više slobode i vremena.Da, krećem od br. 3.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

da, cure, nije to uopće loša ideja. Satovi vožnje, nabavim neki polovni Twingač, pa ću se bolje osjećati, mislim prema samoj sebi jer ću imati više slobode i vremena.Da, krećem od br. 3.
    i da, svakako preporucujem Twingica - i mi imamo malog buljookog :D

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moj ti je savjet, kreni od autića, pa preuređenje stana a onda i cigarete :D . Polaganim koracima i puno toga češ napraviti, sve će to doći na svoje, stvari će se vremenom smiriti, osječat češ se puno bolje, samo treba vremena i ništa više.....a radi malene je najbitnije da si ti dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakve cigarete? jel joj savjetujes da propusi ili da prestane

8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.moravek.net/stoppusenju/index.html

mozes uredno sa uputnicom i otici kod njega na odvikavanje

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala stray, pokušati ću sama. Već sam nekoliko puta i uspjela, ali stalno neki šokovi, pa zapalim. Ako bude baš frka, prijavim se. Odlučila pokušati od sutra. Javim u ponedjeljak kako je to prošlo (nemam doma komp ).
    By the way, gledala Twingače - ima li ih sa 5 vrata, ovo sa 3 mi nije opcija, kako da stavim sjedalicu i malu u sjedalicu na stražnji sic bez da ne dođe do teških tjelesnih ozljeda (mojih, nju pazim kao oko u glavi).

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: gdje sam ja u svemu tome

nikako da smognem snage krenuti u novi život bez njega.
    Jučer sam 2 sata razgovarala sa najboljom frendicom - zapravo nisam razgovarala držala sam monolog. Shvatila sam da imam jako puno bijesa u sebi prema njemu. Ukratko osjećam se izdano, prevareno i izmanipulirano i naravno bijesna sam na sebe i njega. Budući ga svaki drugi dan viđam, rana nikako da zacijeli.
    Kod mene je tek prošlo mjesec i pol od razlaza, pa mi je svaki dan novi dan - neke dane mi on ne fali ni najmanje, neke dane sam pomalo usamljena (mada rijetko).

Da vratim životni optimizam (i donekle izbacim UBM-a iz glave) pomogolo mi je sljedeće:
    - imamo mali stan, i kad se iselio, oslobodio je hrpu mjesta u ormarima, i sad se guštam kak ću uskoro napraviti veliko spremanje stana i iskoristiti novooslobođeni prostor 8)
    - kupila sam bic-sjedalicu za malu (nisam ju još zmonitrala) i planiramo dugačke biciklističke ture
    - trudim se ne biti doma kad ju on preuzima (recimo sad - on ju je pokupio u vrtiću, pada kiša i znam da budu doma, zato ja ostanem na poslu, završim si neke zaostatke ili bla-bla frendica, internet..., a kad bude ljepše, ići ću na rekreaciju bicom ili nekaj za svoj ćef)
    - on sam mi jako pomaže da mi do njega više ne bude stalo svojim izjavama i ponašanjem i onda shvatim kolko nam je bolje bez njega.

Kaj se tiče pušenja, ne znam jer ne pušim, ali pretpostavljam da će ti odbacivanje cigareta ići puno lakše kad se smiriš iznutra. Nemoj se forsirati, čini mi se da ti sad još nije pravi trenutak da se još i s tim patiš. To možeš i za par mjeseci, sad si postavi sitnije ciljeve (uređenje stana, auto...), pa kad počneš uživati onda ćeš imat snage i za borbu protiv cigareta.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    Nemoj se forsirati, čini mi se da ti sad još nije pravi trenutak da se još i s tim patiš. To možeš i za par mjeseci, sad si postavi sitnije ciljeve (uređenje stana, auto...), pa kad počneš uživati onda ćeš imat snage i za borbu protiv cigareta.
    e to sam i ja htjela reć
    bolje to ostavit za poslje kad budes imala vise volje i snage, a manje potrebe, nego se sada patit s tim i onda se jos opet razocarat jer ne ide. sve u svoje vrijeme

modesty super su ti taktike, svaka cast.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

[
    Da vratim životni optimizam (i donekle izbacim UBM-a iz glave) pomogolo mi je sljedeće:
    -1. imamo mali stan, i kad se iselio, oslobodio je hrpu mjesta u ormarima, i sad se guštam kak ću uskoro napraviti veliko spremanje stana i iskoristiti novooslobođeni prostor 8)
    - 2. kupila sam bic-sjedalicu za malu (nisam ju još zmonitrala) i planiramo dugačke biciklističke ture
    - 3. trudim se ne biti doma kad ju on preuzima (recimo sad - on ju je pokupio u vrtiću, pada kiša i znam da budu doma, zato ja ostanem na poslu, završim si neke zaostatke ili bla-bla frendica, internet..., a kad bude ljepše, ići ću na rekreaciju bicom ili nekaj za svoj ćef)
    - 4. on sam mi jako pomaže da mi do njega više ne bude stalo svojim izjavama i ponašanjem i onda shvatim kolko nam je bolje bez njega.
    1. prošla, sve počistila i predala mu (da, lakše je i bolje svakako i ti učini);
    2. u razmišljanju o tome - bojim se da mi se mala iz toga ne prevali;
    3. nemoguća misija (mala 21 mjesec, mati i brat na moru);
    4. i ja i ja :D :D

Veselim se autiću, raspitala se za produljenje vozačke i autoškole. Bit će bolje.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

1. prošla, sve počistila i predala mu (da, lakše je i bolje svakako i ti učini);
    2. u razmišljanju o tome - bojim se da mi se mala iz toga ne prevali;
    3. nemoguća misija (mala 21 mjesec, mati i brat na moru);
    4. i ja i ja :D :D

Veselim se autiću, raspitala se za produljenje vozačke i autoškole. Bit će bolje.
    1. čekam par dana godišnjeg oko Uskrsa da i ja to obavim, s guštom
    2. Neće se izvalit, ne boj se. Kolko ima kila? moja je krenula na prve vožnje taman nekak ko tvoja, s godinu i pol. prvi put kad se vozila je zaspala , a jesenas - vozimo se nas dvije s Bundeka, nekaj brbljamo, kad odjednom muk i tišina, a ona čori .

Zacjeljivanje rana je gadna stvar ak ti se krasta stalno trga, to je zbilja istina. Al ne daj se , stiže nam pravo proljeće i sve će biti vedrije i ljepše, a autić će vam biti super da budete brže i slobodnije. Kad si zadnje vozila? Par dodatnih sati u autoškoli i nema frke

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    modesty super su ti taktike, svaka cast.
    thanx. najbitnije mi je bilo da opet nađem sebe i unutarnji mir, a to želim svima nama koje smo ga bile izgubile (mir)

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Kad si zadnje vozila? Par dodatnih sati u autoškoli i nema frke
    2005. Pitala za satove vožnje u auto-školi: 1 sat (45 min) = 125 kuna. Dogovorila sa frendicom da me ona malo ispraksira na parkiralištu. Inače, opet neka drepra - valjda joj ovo shit vrijeme doprinosi.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Inače, opet neka drepra - valjda joj ovo shit vrijeme doprinosi.
    Ma i to će proći, ne daj se

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Inače, opet neka drepra - valjda joj ovo shit vrijeme doprinosi.
    Ma i to će proći, ne daj se
    Proći će...sigurno!

A mene zanima ovo, a palo mi je na pamet...
    Da li sada drugačije gledate na svoje negativne osjećaje, kao npr. na depresiju. Sigurna sam da ste imali depresivnih dana i kada ste bile u zajednici, ali da ste gledali na njih kao na nešto normalno, tj. normalni proces u životu i da ste jedan dan vesele, drugi dan malo depresivne, treći lijene, četvrti opet vesele itd.
    Da li sada kada ste same bez partnera ustvari sebi ni ne dozvoljavate te šuć muć dane? Kao u stilu:
    1. ako sam u depresiji ovaj dan, sigurno tonem
    2. ako sam danas tužna, dijete će mi... (a znale ste i prije biti tužne)
    3. ne smijem biti depresivna, ne smijem...

Nadam se da me razumijete što sam željela reći...
    pokušavam se staviti u vaše cipele, pa mi se ovi gore navedeni osjećaji javljaju. Imam osjećaj da bih sebi samo natovarila osjećaj da moram biti neopobjediva, vesela, bolja... iako sada kada sam u vezi sebi itekako dozvoljavam dane depresije, tuge, veselja...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Citiraj Maslačkica prvotno napisa

A mene zanima ovo, a palo mi je na pamet...
    Da li sada drugačije gledate na svoje negativne osjećaje, kao npr. na depresiju. Sigurna sam da ste imali depresivnih dana i kada ste bile u zajednici, ali da ste gledali na njih kao na nešto normalno, tj. normalni proces u životu i da ste jedan dan vesele, drugi dan malo depresivne, treći lijene, četvrti opet vesele itd.
    Da li sada kada ste same bez partnera ustvari sebi ni ne dozvoljavate te šuć muć dane? Kao u stilu:
    1. ako sam u depresiji ovaj dan, sigurno tonem
    2. ako sam danas tužna, dijete će mi... (a znale ste i prije biti tužne)
    3. ne smijem biti depresivna, ne smijem...
    nisu to depresija u pravom smislu riječi, već više kao nekakva tuga, sa prebacivanjem krivnje i traženjem odgovora. Imaš pravo, ne dozvoljavam si, ali se ti dani ipak nekako prikradu. Ali ne u smislu ako sam u depresiji onda sigurno tonem, nego iš, iš tugo nemam ja vremena za to. S druge strane, moja je mala toliko fenomenalna da sa njom niti ne možeš biti tužan. Dijete ima srce od zlata. Evo kaj je bilo u subotu:
    Ona: kopica
    Ja: pa sad si jela :shock:
    Ona: kopica Betty (i pokazuje na zdjelicu od psa)
    Ja: da, fakat ljubavi, Betty treba klopati
    onda smo Betici išle dati klopicu.
    Kužiš sa njom niti da hoćeš ne možeš biti tužan, meni se te epizodice događaju kad ode kod tate.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Joj elin, genijalna je mala, već se brine za peseka . To su one prave osobe koje nam ispunjavaju život.

Maslačkice, kad me uhvati tuga, a s malom sam (rijetko, ali dogodi se) onda joj velim nek mi da malo vremena da se sredim i da će onda mama opet biti vesela. A to malo stvorenje je toliko dobro i puno empatije da me onda ona tiješi "ne brini mamice, sve će biti u redu" i miluje me i ljubi. I onda ta tuga zbilja brzo prođe jer shvatim da pored sebe imam baš onu osobu koju sam htjela... i sve ostalo nije bitno.

Kak ti veliš, elin, takve tuge napadaju kad dijete nije s nama. Onda imamo vremena za razmišljanja i samookrivljavanja i preispitivanja... Al valjda je i to dio procesa.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

elin, za malu pesoljupku

stvarno su klinci melem za naše rane

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja stojim zacementirana
    ova rečenica me asocira na bandićevo novo naselje ...

stajanje u cementu nije pametno, jer gdje ima cementa - ima i ostalih građevinskih divota. koje ti mogu pasti na glavu.

ako nemaš snage krenuti u novi život, kreni na kavu kad on preuzme dijete. nije bogznakaj - ali dosta za početak .

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    stajanje u cementu nije pametno, jer gdje ima cementa - ima i ostalih građevinskih divota. koje ti mogu pasti na glavu.
    ne samo na glavu, nego i u glavu. No, valjda će biti bolje - imam i ja građevinske radove (interijer), možda izgradim nekaj fenomenalno.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o.k. cure znam kaj ćete sad reći, biti će rekle smo ti da prvo ideš sa autićem i sl., ali ja maknula broj 1. sa svoje liste čišćenja stvari - prestala sam pušiti, još me uvijek pere kriza, ali nisam zapalila niti jednu, evo već treći dan. Znam da je još rano za veseliti se, ali eto, barem malo mogu, se veseliti

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •