Citiraj elin prvotno napisa
nikako da smognem snage krenuti u novi život bez njega.
Jučer sam 2 sata razgovarala sa najboljom frendicom - zapravo nisam razgovarala držala sam monolog. Shvatila sam da imam jako puno bijesa u sebi prema njemu. Ukratko osjećam se izdano, prevareno i izmanipulirano i naravno bijesna sam na sebe i njega. Budući ga svaki drugi dan viđam, rana nikako da zacijeli.
Kod mene je tek prošlo mjesec i pol od razlaza, pa mi je svaki dan novi dan - neke dane mi on ne fali ni najmanje, neke dane sam pomalo usamljena (mada rijetko).

Da vratim životni optimizam (i donekle izbacim UBM-a iz glave) pomogolo mi je sljedeće:
- imamo mali stan, i kad se iselio, oslobodio je hrpu mjesta u ormarima, i sad se guštam kak ću uskoro napraviti veliko spremanje stana i iskoristiti novooslobođeni prostor 8)
- kupila sam bic-sjedalicu za malu (nisam ju još zmonitrala) i planiramo dugačke biciklističke ture
- trudim se ne biti doma kad ju on preuzima (recimo sad - on ju je pokupio u vrtiću, pada kiša i znam da budu doma, zato ja ostanem na poslu, završim si neke zaostatke ili bla-bla frendica, internet..., a kad bude ljepše, ići ću na rekreaciju bicom ili nekaj za svoj ćef)
- on sam mi jako pomaže da mi do njega više ne bude stalo svojim izjavama i ponašanjem i onda shvatim kolko nam je bolje bez njega.

Kaj se tiče pušenja, ne znam jer ne pušim, ali pretpostavljam da će ti odbacivanje cigareta ići puno lakše kad se smiriš iznutra. Nemoj se forsirati, čini mi se da ti sad još nije pravi trenutak da se još i s tim patiš. To možeš i za par mjeseci, sad si postavi sitnije ciljeve (uređenje stana, auto...), pa kad počneš uživati onda ćeš imat snage i za borbu protiv cigareta.