Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: praktičnost marame

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno praktičnost marame

Joj, stvarno ne znam kako bih naslovila ovu temu. Htjela sam pitati iskusne mame koje koriste maramu kako je skidaju i stavljaju u javnosti, budući da je ona duuuga i vuce se po podu. Kad npr. moram do grada i izađem iz auta kako cu je na parkiralistu na brzinu "montirat" a da mi se ne zaprlja i kako je opet stavit ako bebac zeli izac iz nje i kasnije opet uci. Kako vi to radite, ostavite je na sebi ili?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni je praktičniji sling, ali se i s maramom snalazim. Ostavljam je na sebi, vozim s njom oko sebe, a i već imam grif vezivanja u svakoj situaciji. 8) Izgledam ko čudovište kad s vezanom praznom maramom idem okolo i pitam se što ljudi koji ne znaju da je to nosiljka za čeljade koje se vrze oko mojih nogu misle o svemu tome

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

praksa.

svezem maramu gdje hoces, kako hoces, cak i sa malim u rukama.

ne sekira me sto se mozda malo zaprlja-ako se zaprlja, iako to se rijetko desi. svezem ju da se nist ne vuce po podu.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Ostavljam je na sebi, vozim s njom oko sebe, a i već imam grif vezivanja u svakoj situaciji. 8) Izgledam ko čudovište kad s vezanom praznom maramom idem okolo i pitam se što ljudi koji ne znaju da je to nosiljka za čeljade koje se vrze oko mojih nogu misle o svemu tome
    X

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja isto ostavljam na sebi sve nosiljke. maramu samo dignem krajeve pa ih svezem oko struka, pa ih opet raspustim kada treba staviti bestiju unutra. ako ne zelis da ti se krajevi vuku po podu imas par varijanti--ako si blizu auta, stavis ih na sic ili prebacis preko otvorenih vrata. ako si bez auta, mozes ih prebaciti preko klupe ili bilo ceg povisenog, a ako bas nema nista oko tebe onda ih svezi oko struka ali kod samih krajeva, pa ces imati dovoljno materijala da namjestis sve prije nego ih raspetljas is vezes do kraja. uh, nadam se da sam bila bar malo jasna

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sling mi je prakticniji za namontiravati ali mi je marama draza. Kad se uhvati grif, brzo ju se sveze mada je ja znam i ostavljati na sebi. Ako se krajevi i dotaknu poda, otreses-i tako mi taj dio ne ide na dijete nego se veze negdje ispod.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako imam mogućnost krajeve marame držim na nećemu ispred sebe dok se ne umotam tako da krajevi vise na meni, a ne vuku se (kolica, auto sjedište itd.) Kad ju jednom svežem ne skidam je sa sebe i kad izvadim bebu, samo je malo popuštam i stežem. I ne izgleda u opće loše (bar moja NosiMe Rebozopam) dok je nosim praznu na sebi, kao neki štosni način vezivanja šala, majka hašišarka ili tako nešto.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ovo s maramom nisam svladala, pa sam u prilikama kad sam očekivala višestruka vađenja i umetanja radije koristila sling.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Ja ovo s maramom nisam svladala...
    Ni ja , još

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Izgledam ko čudovište kad s vezanom praznom maramom idem okolo i pitam se što ljudi koji ne znaju da je to nosiljka za čeljade koje se vrze oko mojih nogu misle o svemu tome
    Ma to je vise Jedi look, a ne cudoviste! To ja bar sebi govorim.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj deedee prvotno napisa
    Izgledam ko čudovište kad s vezanom praznom maramom idem okolo i pitam se što ljudi koji ne znaju da je to nosiljka za čeljade koje se vrze oko mojih nogu misle o svemu tome
    Ma to je vise Jedi look, a ne cudoviste! To ja bar sebi govorim.
    E sa ovim Jedi look-om si me pogodila, od sad nosim maramu uvijek!

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

maramu sam na način "the wrap cross carry (variation)", ovdje ima slika:
    http://www.didymos.de/english/index....ying%20methods
    to mi je bio zgodan način vezanja, jer sam mogla malca bez problema staviti ili izvaditi iz marame, a ostala je zavezana na meni.
    Na žalost, nisam pronašla na netu shemu kako se veže
    Sling mi je jednostavnjiji za baratanje sad kad mi je klinac veći, pa malo hoda, a malo se nosi.
    Ali maramu više volim, udobnija mi je za nošenje.

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ADONISA
    taj nacin svezes tako kad stavis pocetbi ravni dio preko trbuha, krakove koje prebacis preko ramena provics onda ISPOD a ne preko, kao sto to inace radis (preko bebine guze)

nadam se da si skuzila, znaci imas dvije mogucnisti, krakove prekroziti izvana preko bebe, ili ih isto tako prekrizis u unutrasnjosti tog pocetnog ( vodoravnog dijela, na svom trbuhu) - tada to namjesti preije negu stavis bebaca unutra-prvo si sve namontiraj, onda ga uvuci-tako dobis taj "variation cross-cary"

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Ja ovo s maramom nisam svladala, pa sam u prilikama kad sam očekivala višestruka vađenja i umetanja radije koristila sling.
    isto tako.

nema nade za mene

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam se pak 2 tjedna mučila sa slingom i neće pa neće
    sa zebnjom sam naručila maramu bojeći se svoje očite smotanosti, ali to je bila ljubav na prvo vezanje
    sad ih imam 2, a negdje u glavi stoji i želja za MT

Spider Pig avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja maramu koristim najcesce (koristimo jos sling i mei tai) jer mi je najudobnija za duge setnje. kad je vani vezujem redovito krakovima pobrisem pod . medjutim prestala sam se oko toga nervirat, jer ionako te krakove vezujem sebi oko struka (taj dio mu nikada ne dodiruje lice).. osim toga nasa je marama vjerojatno jako ukusna, jer je maleni stalno lize i zvace (one krajeve kraj glave), pa ju svakako moram cesce prat
    istina je da je sling lakse staviti, ali onda mi nije udobno ako se dugo secemo (mene zaboli rame).. tako da na kraju kombiniramo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •