Imam pitanje ako mi može neko odgovoriti. 14 dan nakon transfera beta je bila 103, 18 dan beta 231 i danas 22 dan nakon transfera beta je 730. Da li je neko imao slično iskustvo i ako mi možete dati nekakav odgovor.![]()
Imam pitanje ako mi može neko odgovoriti. 14 dan nakon transfera beta je bila 103, 18 dan beta 231 i danas 22 dan nakon transfera beta je 730. Da li je neko imao slično iskustvo i ako mi možete dati nekakav odgovor.![]()
Pa jesi li kontaktirala doktora?
Nemam iskustva osobnog ali sigurno će ti se javiti cure koje imaju
Meni je ß 15. dan nakon ET-a bila 245, pa nakon 2 dana 410, pa za 2 dana 800. Doktor je rekao da nije idealna, tj. da se ne dupla savršeno, ali da to u početku ništa ne mora značiti i da se nada da će završtit dobro.
I je, moje maleno mi upravo sada lupka iz trbuha!![]()
Želim ti isto!![]()
Uh,kako mi je ovo teško ali moram ti reći da odmah ideš na UZ.
Meni se nešto slično dogodilo prije par mj. samo šta je B 22.dan počela padat i nije uspila doč tako visoko nego ,mislim ,398
DR.je rekao da je biokemijska ali ja sam inzistirala da želim UZ I pokazala se VM
Silno bi želila da je s tobom sve OK i da je moj slučaj samo moj
Molim te da nam javiš ishod
Velike~~~~~~~![]()
Ja ti isto savjetujem da što prije odeš na UZV.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivan ishod
Svakako odi na UZV jer nije baš pravilno duplanje, pa bolje da se provjeri i na UZV.
kao što su cure rekle svakako se konzultiraj s doktorom i sretno![]()
Bubalu, UZV će ti dati detaljnije informacije. Ima slučajeva kad se beta ne dupla školski u nekom momentu i sve bude o.k. (TinkiVinki, ima još par slučajeva), no u pravilu ona mora ići gore svaki drugi dan.
Moje dvije trudnoće s presporim rastom bete završile su kiretažom, iskreno se nadam da ćeš ti biti bolje sreće.
Kakav je komentar doktora?
![]()
Cure moje hvala na odgovorima i lijepim željama. Nisam se duže javljala jer sam bila malo depresivna. Nakon bete od skoro 750 počela je padati i imala sam spontani (biokemisku trudnoću) prokrvarila sam i jedino dobro je to što nisam trebala ići na kiretažu. Cure moje tako da sad čekam slijedeći ciklus i pripremam se za novi postupak. Posijetila sam dr. R poliklinika Vili koji mi je pregledao nalaze i rekao da TSH 3,79 je dosta visok.Moram napraviti nove nalaze za TSH,fT4 i anti-tiroidna antitjela. Javljam za tjedan dana kakvi su nalazi i šta na to kaže dr.R.
Velika pusa svima i čuvajte mi se![]()
![]()
![]()
sretno i uspješno u daljnem postpuku![]()
Bubalu prvotno napisa
u potpunosti te razumijem jer sam to prošla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze i nove pobjede![]()
Još jednom hvala cure na podršci javljam kakvi su rezultati nalaza i što dalje.![]()
![]()
![]()
Bubalu kao što i sama sada vidiš oscilacije bete nisu dobre to je prošlost
puno sreće za tvoj naredni postupak![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubalu,sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje![]()
imam pitanje pa ako mi može netko dati savjet...
dr. mi je napisao da betu trebam vaditi 12 dpt a to meni pada u subotu, kad labaratorij ne radi ...
što mislite da li je bolje da odem vaditi u petak 11dpt ili u ponedjeljak 14dpt....
ne moram vam ni objašnjavati da sam nestrpljiva.....
svaki savjet dobrodošao
Ponedjeljak ipak. Manje ćeš se mučiti bude li dvoznamenkasta brojka npr. 40.
Sretno!
![]()
ma to mi govori i mm ali tko će dočekati slijedeći petak a kamoli onda još i ponedjeljak ..... :/vikki prvotno napisa
Koliki bi trebao biti raspon bete na 12 DPT?! Mislim, neka minimalna granica, ako se to tako može nazvati. :/
Ne znam, zaista, i mislim da je to individualno. U mojim prir. trud. jednom mi je beta 32 dan ciklusa bila 1.684, a iduća trudnoća 31 d.c. beta 275 (ciklusi su mi uvijek oko 27 dana). Ovisi valjda o tome kad se embrij implantirao.
meni je 13dpt bila 309, ali kako vikki kaže sve je to individualnotinaka prvotno napisa
Hvala cure, nek si nekak mislim da ako vidim betu, recimo 10-11, da se ne ponadam previše, jer do sad su sve bile ispod toga i nije bilo ništa.
znači mislite da trebala bi vaditi betu 14 dt ?
ajoj ... pa tko će to dočekati...![]()
nina1,
bet ipak naprevi 14dpt.
Na ovoj stranici ti je tablica sa vrijednostima bete.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
Ukoliko se ipak odlučiš da radiš kućni urinski test prije bete, znaj da oni reagiraju tek nakon vrijednosti od 25 IU/L. Teoretski možeš biti trudna, a da te test baci u bad.
Sve je lijepo pojašnjeno na ovoj stranici koju sam zakačila.
Sretno![]()
nina1, a da u nedjelju napraviš kakav testić ako te muči neizvjesnost (znam kako je). Bude li negativan, i dalje se možeš nadati (moji su testovi dosad bili pozitivni tek na betu iznad 100, 150), a bude li kakve blijede crtice, tim bolje.
drage cure... čitala sam taj tekst ali veliki je raspon granica pa mi nije baš jasno kolika bi mi optimalna trebala biti 14dpt , 48 , 59,?....
mislim da ću ipak napraviti betu u ponedjeljak ...(ako preživim dotad)
hvala vam ....