Dakle , imam frendicu , zubi su joj blaga jeza.
Duga je to priča , uglavnom zubaru se ne može ni približiti.
Čula je informaciju da se u ZG negdje popravljaju zubi u totalnoj anesteziji,
ona je u mogućnosti platiti.
Zanima je gdje ?
Dakle , imam frendicu , zubi su joj blaga jeza.
Duga je to priča , uglavnom zubaru se ne može ni približiti.
Čula je informaciju da se u ZG negdje popravljaju zubi u totalnoj anesteziji,
ona je u mogućnosti platiti.
Zanima je gdje ?
KB Dubrava, možda?
mislim da ti je to dezinformacija,opća anestezija nosi svoje ozbiljne komplikacije..
inače se to radi kod mentalno retardiranih osoba,trizmusa,upala mekih tkiva usta
potpisujem, i apsolutno se slažem!princess puffy prvotno napisa
opća anestezija se izbjegava gdje god je to mogućem jer ona baš nije tako bezazlena!
u takvim situacijama predlažem bolje razgovor, pronalazak dobrog stomatologa koji će imati razumijevanja i vremena te joj posvetiti dovoljno pažnje, i naravno diazepam prije zahvata apsolutno indiciran u ovakvim slučajevima!
mislim da treba razmisliti i o tome da će se zubi i dalje kvariti a nije rješenje svaki puta ići u opću anesteziju! strah se mora prevladati!![]()
Sorry , al nisam tražila pametovanje![]()
nego informaciju.
Sa sigurnošću zna da to ima u Dojčlandu , al ona bi bliže.
pa ne čini mi se da ti je itko pametovaodalmatinka prvotno napisa
a tvoja će prija izgleda u Dojčland po zube
Strah od zubara može biti fobija (a to se liječi kao i druge fobije). To može biti ozbiljan problem.
Evo što struka kaže o tome:
http://www.plivazdravlje.hr/?section...show=1&id=8492
Osim toga, čula sam da pri liječenju straha od zubara može pomoći homeopatska terapija.
I sama sam iskusila nešto od toga - nisam baš strašljiva, ali sam morala izdržati jedan izuzetno neugodan zahvat (uklanjanje kamenca sa zubnih vratova, liječenje paradontoze). Klasično liječenje u kombinaciji s homeopatijom pomoglo mi je da lakše prebrodim taj zahvat. Zubi koji su ranije bili rasklimani spašeni su tim postupkom. :D Očekivana neugoda bila je svedena na minimum.