Citiraj Trina prvotno napisa
Kako god, moje mišljenje je da je to izvrsna priprema na buduću prehranu. Dijete će se jesti u svom životu iste te pesticide kojim se i mi hranimo, prema tome, organizam mu je bar naviknut na nesterilnu okolinu. A nećemo se sad ubit zbog toga ili masovno prekidati dojenje

XXXX

a nije im palo napamet jedino rješenje za zdravlje: prestanak sufinanciranja otrovne poljoprivrede (iliti kemijske iliti klasične) i podupiranje organskog ekološkog uzgoja?
ti me bi svi bili na dobitku .... osim naftne i kemijske industrije

ako majka jede hranu sa pesticidim, šta će jesti dijete do kraja života?
tu istu hranu
pesticidi prije ili kasnije

bar nema pmelamina unutra
ZBOG tri tone zatrovanog mlijeka u Kini oboljelo je najmanje 1253 beba i to nakon što su dobile mlijeko u prahu za dojenčad tvrtke Sanlu. Prema posljednjim izvješćima 53 novorođenčeta nalazi se u teškom stanju, dok je jedna beba umrla krajem prošlog tjedna

http://www.mojedijete.com/dojenje-na...m-svijetu.html
[quote]
Važno je naglasiti da adaptirana mlijeka prolaze kroz mnoge procese tijekom proizvodnje u kojoj se kravlje mlijeko mijenja i obogaćuje različitim dodacima. Kao i sva ostala industrijski proizvedena dječja hrana, i adaptirana mlijeka su izložena onečišćenju zbog zagađene sredine u kojoj je nastaju, a onečišćenja su moguća i tijekom samog procesa proizvodnje. Također, adaptirana mlijeka uključuju i rizik od pogrešaka u proizvodnji, za razliku od majčinog mlijeka koje nikad neće biti povučeno iz prodaje zbog - pogreške u proizvodnji. Dok majčino mlijeko sasvim sigurno sadrži određenu razinu organskih onečišćenja, industrijski proizvedeni nadomjesci majčinome mlijeku se, prema analizama, povezuju i sa visokom razinom teških metala, fitoestrogena i bakterija.