Mislila sam da je jos premali da bi kuzio ali ustvari nisam htjela vidjet ono sto je sve intenzivnije, malcu jako fali tata.
MM je na terenu, dode doma u subotu popodne, nedjelju je s nama, u ponedjeljak nazad.
Posto je malcu tako cijeli njegov mali zivot, mislila sam da nece kuzit tj. osjetit da mu fali taj dio.
Ali...sve je gore! Trci u narucje svakom muskom kojeg vidi, to mi je jucer i teta u jaslicama rekla. Kaze da druge mame uopce ne dozivi ali tate...kao da ih zna cijeli zivot!
Imaju i jednog striceka, al nije u njegovoj grupi i malac je jednom bio kod njega na 10-tak min i vise nije htio ic svojoj teti, kaze da je uzasno tuzno plakao.
Inace je sramezljiv i ne voli bas nepoznate osobe.
Za mene je jako vezan i ja se trudim nadoknadit mu taj dio koji bi tata odradio.
Brine me sta ce biti za koji mjesec, sve vise kuzi, ponedjeljkom ujutro trazi tatu a tate nema![]()
Kako mu objasniti? Kako se postaviti?
Bas sam tuzna jer, naravno, zelim da moje dijete ima sve a u ovoj situaciji sam bespomocna.

Odgovori s citatom
tatinom (a i maminom, of kors) sinu
Osobno aktivno nastojim mužu izbiti tu misao iz glave, no to je topic za sebe i vjerojatno će biti dugotrajan proces...
nasla neki mali stan,taj vas izdala i eto