-
HIDROCEFALUS - komplikacije
Molim Vas pomozite!!!
Moja sestra koja ima 19 godina ima veliku povredu mozga uslijed koje je nastao hidrocefalus (nakupljanje veće količine likvora sa nemogućnošću otjecanja). Nakon ugradnje pudensa višak likvora iz glave se preusmjerio u trbušnu šupljinu, te je nastao drugi problem.. U trbuhu se stvorila voda (sterilna) koja je nastala kao reakcija na pudens. Dva puta je pudens vađen i oba puta je analiza pokazala da je sterilan.
Neurokirurzi sada predlažu preusmjeravanje pudensa u veliku krvnu žilu kraj srca...
Zanima me da li je netko imao iskustva s takvom operacijom i koliko je ona rizična???
Inače smo iz Rijeke, a tražili smo mišljenje i u Zagrebu kod vodećih neurokirurga (da ih sada ne imenujem) koji predlažu isto.
Hitno je MOLIM VAS jer moja mića je već 2 mj. na JIL-u, a to je tek jedan od problema koji nas ometa u ovako teškom oporavku...
Unaprijed zahvaljujam!
-
ne znam ništa u vezi te operacije, ali možda ne bi bilo zgorega kontaktirati dr. sabola. on je neuropedijatar i možda neće moći direktno pomoći, ali svaka informacija je dobro došla, možda vas usmjeri na pravu osobu.
mali od frendice ima hidrocefalus, ima 13 godina i još uvijek odlazi kod njega na kontrole.
-
-
on je privatnik pa možeš najprije telefonski kontaktirati, imaš na netu broj.
nadam se da će sve biti ok
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma