-
-
gdje ste???
-
-
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
-
Evo nas još...
Nemam iskustva, ali mislim da je kod tako male dječice sve moguće ispraviti. Ne znam što bi ti pametno savjetovala osim da je pustiš da hoda bosa (to valjda ničemu ne može škodit)... i nastoj ne brinuti toliko, maleni osjete kad smo zabrinuti ili tužni.
Bit će sve u redu, vidjet ćeš
-
jooj, cure kako je ljepse kad vas citam!!
javim se kad nesto saznam..
hvala vam svima.
-
To su stopala u valgusu. Treba hodati bosa po neravnim površinama, i treba raditi jednostave vježbe koje vam može pokazati ortoped.
Ako se ne popravi do 4-5 godina može dobiti uloške. Ništa dramatično.
-
-
Evo ja sam slično primjetila kod svoje starije kčeri, čekam da odemo do ortopeda, već su nam predlagali obuću koja će joj držati zglob (dublja) i anatomske uloške. Uvjerena sam da će to kod male bebe ići još lakše i brže.
-
Nešto slično imao je i moj stariji... Bili kod ortopeda neznamnija koliko puta (Šalata) ali osim masnog jastučića i kasnije ravnih tabana ništa nije ustanovljeno.
S vremenom se popravilo. Nismo čak ni uloške dobili, ali smo uvijek (i dan danas, a ima nogu 37) dobro pazili kakvu obuću kupujemo - s anatomskom tabanicom.
Odvedi dijete ortopedu, za svaki slučaj.
-
hvala cure!!
spremam se naposao..cekam jos za termin kod ortopeda..
ja sam si odmah zabrijala da ce se to morat operirat i sto cuda!!
javim se a sad jurcam na posao.
-
-
Moja klinka isto jednom nogom dosta hoda tom unutarnjom stranom stopala. Prvi put smo bili kod ortopeda kad je imala nekih godinu i pol, i onda opet s pune dvije godine. Ortoped nam je rekao da to nije ništa zabrinjavajuće i da se nekim vježbama i ulošcima ne može baš puno napraviti. Ponovo se vidimo ak se ne popravi do četvrte godine. Ne paničari i čekaj pregled.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma