Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Ginekolozi u zapadnom dijelu Zagreba

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Ginekolozi u zapadnom dijelu Zagreba

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Željela bih promijeniti ginekologa, jer me ovaj socijalni ne želi poslati na pretrage koje mi je odredila gin. u poliklici Sunce, već me samo šalje na RH faktor i krvnu sliku . Jel ima netko preporuka, pls. - treba mi netko tko će mi pisati uputnice na temelju onih papira koje donesem od Sunca

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ah, da vidi se da sam početnica na forumu . Zaboravih napisati da sam trudna 5 tjedana i presretna zbog toga, ali me jako brine ovo sa ginekolom!!!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne znam ko hoce, al znam da ovi na vrabecaku nece, neki vahid, a ni onaj drugi.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i, cestitam, i ja sam trudna 5 tjedana. :D

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja idem kod dr. Topalovica, u studentsku polikliniku, kod djamije, super je, uvijek mi da sve kaj mi treba i kaj ne treba, ali on procijeni da bi koristilo :D
    samo je problem taj kaj ne znam da li prima nove pacijente :? ali to ce ti biti problem sa svim ginekolozima, na zalost.
    broj tel je 4603 651 (od njegove ordinacije), pa ako hoces, nazovi i pitaj.

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vidim da već duže tu nema postova, a baš tražim socijalnoga za praćenje trudnoće tu u zapadnom dijelu.
    U domu zdravlja u španskom sam prijavljena kod jednoga od kojeg me boli trbuh od stresa kad trebam ići. U prošloj trudnoći me više puta rasplakao, bahat i odvratan. Više puta krivo procjenio i savjetovao...
    Sad tražim nekoga već duže i bez uspjeha.
    Inače, u 8 tjednu i kod privatnoga ... zadovoljna, ali bih htjela nekoga za uputnice i ostalo.
    Pomagajte bivše-sadašnjetrudne Zapadnozagrepčanke

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Probaj u DZ Prečko, dr. Bokić. Ne znam da li još prima, ali je doktorica za svaku preporuku. Jedini je minus što ima puuuuuuuuno pacijentica i naručuje cca mjesec i pol dana unaprijed osim ako nije nešto hitno. Ona ti je još ovaj tjedan na GO.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam u španskom kod Dr. Čolaka i prezadovoljna sam
    samo ne znam da li prima pacijente jer ih ima puno
    ako trebate br. tel. pošaljem na pp

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

natilalimaci jedino ako ti nisi kod tog istog gin.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne bi preporučila Čolaka, nikako...

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ne bi preporučila Čolaka, nikako...
    :/ zašto :?
    ja sam jako zadovoljna
    na svako pitanje imam odgovor
    nikad nisam imala problema s uputnicama a trebala sam ih...punoooo...

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

jesam kod Čolaka i želim ga promijeniti. S prvom bebom bila kod njega...

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

irchi hvala. pokušat ću u Prečkom.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na područje Malešnice došao raditi novi ginekolog (nisam o njemu čula nikakva iskustva) koji prima pacijentice

ne znam točno adresu mislim da je negdje u Ivane Brlić Mažuranić (sestra Božica u Čolakovoj oridnaciji zna sve upute)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja Colaka ne preporucujem.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam kod čolaka, ali samo prijavljena....

napisao mi je nekoliko puta uputnicu za briseve, i sad kad sam trudna za vadit krv i urinokulturu....

vaginalete i ostalo kupujem sama.....

nisam nikad imala neko loše iskustvo s njim, ali malo je čudam što se tiče savjeta za trudnoću....
    haha

baš me zanima zašto ga nitko ne preporučuje??

nadam se da neće raditi nee probleme oko uputnica za bolnicu? npr. da mi da za pregled , a ne i za uzv

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    na područje Malešnice došao raditi novi ginekolog (nisam o njemu čula nikakva iskustva) koji prima pacijentice

ne znam točno adresu mislim da je negdje u Ivane Brlić Mažuranić (sestra Božica u Čolakovoj oridnaciji zna sve upute)
    Čula sam za njega, ali sam isto tako čula da je koma.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zove se dr. Davor Lukenda ali nisam čula ništa o njemu,nalazi se u I. Brlić Mažuranić

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kao prvo pozdrav svima!
    Danas sam i ja plakala zbog dr Čolaka i njegovih dijagnoza i ideja koje uvijek padnu u vodu kad se ode na Sv. Duh..
    No vec sam 40 tj pa samo mogu dati savijet...ako ne morate tamo vodit trudnoću nemojte...

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj suncokret82 prvotno napisa
    Kao prvo pozdrav svima!
    Danas sam i ja plakala zbog dr Čolaka i njegovih dijagnoza i ideja koje uvijek padnu u vodu kad se ode na Sv. Duh..
    No vec sam 40 tj pa samo mogu dati savijet...ako ne morate tamo vodit trudnoću nemojte...
    pa što je bilo?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

budući da živim u Španskom to mi je najbliža ordinacija i bila sam tamo prijavljena i prije nego li je dr. Čolak počeo raditi

sestra je vrlo ljubazna i uslužna, a on mi se čini OK, zamjeram mu jer mi škrtari s uputnicama za UZV u bolnici pa se moram snalaziti, ali za lab i lijekove nema problema

jako me zanimaju vaša loša iskustva s njime, može i na pp

hvala vam cure

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nema problema...malo kad se poslože stvari...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dr Lukenda u IB Mažuranić mislim da još prima nove studentice. Ako vam ne smetaju rezerviranost i jako štura objašnjenja, nećete imati s njim problema. Ja se kontroliram kod privatnika, a on mi je samo zamjena... S druge pak strane moja frendica je s njim jako zadovoljna. Pa ti sam vidi! Kolko ljudi, tolko čudi....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sestra je vrlo ljubazna i uslužna, a on mi se čini OK, zamjeram mu jer mi škrtari s uputnicama za UZV u bolnici pa se moram snalaziti, ali za lab i lijekove nema problema
    meni danas rekao da kajji dem tako rano u bolnicu sa 36tj?
    pa mi jedva dao uputnicu za uzv

na kraju mi dao...

al ono pa ne treba mi uzv u 36tj

uglavnom razljutio me jer...nije na mene cijelu trudnoću potrošio više od vađenjea krvi i urinokulture o onda opet škrtari....

da popi.....

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zar nisu redovne kontrole u bolnici s CTG-om negdje od 32 - 33 tt

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma mislim da je stvar u tome jer on ima ctg pa očekuje da se to može kod njega raditi samo ne znam da li on to posebno naplačuje
    ja sam kod njega jedanput bila na uzv pa mi je naplatio 100 kn
    (bilo mi je hitno a nije mi se dalo čekati dug red u bolnici)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj dorica prvotno napisa
    ma mislim da je stvar u tome jer on ima ctg pa očekuje da se to može kod njega raditi samo ne znam da li on to posebno naplačuje
    ja sam kod njega jedanput bila na uzv pa mi je naplatio 100 kn
    (bilo mi je hitno a nije mi se dalo čekati dug red u bolnici)
    čekaj, ako sam ja kod njega prijavljena,dobiva lovu od hzzo za mene....99% sama plaćam....dao mi samo na početku trudnoće za urinikulturu i krv...

i zna da ne idem kod njega na pregled...zapravo ja sam mu štednja....
    i onda tražim za bolnicu uputnice u 36.tjednu???? i to je problem???

pa kad bi trebala prvi put ići u bolnicu? na porod?

tako me rasp... danas...

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam što da ti kažem :/
    znam da to nije u redu.
    ja sam ga tražila svako malo za vv i nije mu bilo baš za pravo što su me oni vodili od početka ali mi je davao. sam je jedanput rekao "to je vaše pravo"
    čak mi nije dao trudničku knjižicu zato što mi nije on vodio T od početka ali drugi put mi ju je dao. a 10 god sam kod njega nikad nisam donjela ni kavu ni bombonjeru

baš mi je žao što se tako ponaša prema nekima

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

freya, dorica, neshvatljivo mi je takvo ponašanje i stvarno sam se zgrozila čitajući njegove postupke.
    Meni moja daje uredno od 27 tt uputnice za SD i sve što mi treba, ona je možda u drugoj krajnosti jer npr sve ide preko sestre i neki dan za svrbež bez da me je i pregledala po sestri je dala uputnicu za već treću kuru Canestena.
    Kad sam je prije godišnjih pitala da li da idem dalje kod nje na kontrole ili u bolnicu, rekla je da kad već odlazim na SD neka tako bude do kraja. A u bolnici sam na kontrolama uglavnom svaka 2-3 tjedna i uredno mi daje po dvije uputnice, za UZV i pregled, čak kao da joj je lakše tako nego da me ona kontrolira.
    A ima i svoj UZV za kojeg naplaćuje svega 10 kn, odnosno 30 kn ako daje ispis slika.
    Očito je i to "politika" socijalaca, iako ja svoju ne bih mijenjala do daljnjega, žena je smirena i OK (DZ Črnomerec).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma bio je relativno ok do jučer....

iskreno ja sam išla jako rjetko.....

većinu stvari sam privatno radila....

jedino mi je prije trudnoće bez problema dao uputnicu za briseve na infektima i za TORCH, bez problema....

od kada sam trudna bila sam svega par puta, ali redno sam mu donosila kopije nalaza da ima u mom kartonu....
    urinokultura, krv, i mislim jedan ogtt

ostalo sam sve sama u breyeru plaćala....

digao mi tlak kad sam imala povišen ogtt , nije mi dao uputnicu za HbA1c, kao što će mi to....
    pa sam opet sama platila....

i ja jučer dođem sva bezbrižna po uputnicu za bolnicu, reko sama sebi za ovo mi fakat nemrem prigovarati..pa svi idu u bolnicu ored kraj....

uglavnom njegov komentar-

zašto me Kos šalje sad u bolnicu, da mogu i dalje kod njega...kao što se Kos nečega boji pa je sigurnije da idem u bolnncicu (kompleksaš, odmah kritizira privatnike)
    da on svoje trudnice vodi do 40.tj u ordinaciji...ok stari i

na kraju mi da 2 uputnice pregled+ctg i uzv, i kaže da ne napravim uzv sad nego kad ću ići na novu kontrolu....
    i da dođem za dva tjedna da me on pregleda?????? :/ :shock: :/ :shock:

i da kad sam ga pitala na poč za trudničku knjižicu, da nek mi Kos da.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajme.... ja bih se na sve to jako, jako iživcirala.
    Mislim, pa stvar je bar jasna, ako ti u bolnici napišu (kao što su meni npr u 29tt) da je kontrola za 3 tjedna a uključuje CTG, UZV i pregled, socijalac mora dati uputnice. Pa bar bi stvar trebala biti jednostavna.
    I ja sam na početku išla kod Kosa na dva pregleda i pokazala papire svojoj doktorici, pa mi nije radila nikakvih problema. Doduše ona je prije radila upravo na SD pa vjerojatno poznaje cijelu logistiku... ma zna i taj vaš sigurno, ali problem je kako bi se reklo "u glavi" očito

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni se čini da on ima samo vaginalni UZV, a mislim da mi više nikako nismo podesne za preglede UZV sondom

osim toga kontrola čeda CTG-om spada u osnovna prava iz zdravstvene zaštite i obvezne prglede te mi ne pada na pamet plaćati posebno, sada je i tako jedina stvar s kojom se bavim moja trudnoća pa mogu pričekati 1-2 sata u bolnici, ali naravno, problem će biti ako ne dobijem uputnicu onda ću i u bolnici morati platiti, ali ću radije platiti bolnici iz principa te uzeti račun koji ću koristiti kao poreznu olakšicu

ne znam što bih rekla da na VV-u imaju bolje aparate i da nas mogu pratiti do pred kraj trudnoće ne bih se micala od njih do pred porod, dami od prihoda ne uzimaju toliko novce za HZZO išla stalno kod privatnika

ovako mi čitava situacija samo diže tlak, a to mi fakat nije potrebno

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kod dr. Chedida (DZ Kruge) sam uredno dobivala uputnice.
    Sve je odradila sestra, njega u vecini slucajeva nisam ni vidjela, a puno puta je otisao i suprug umjesto mene.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

problem je u glavi

ma nije on neugodan, nego filozofira i na taj način ti daje do znanja....
    hebeni filozof...

uglavnom.....čini mi se da ću uskoro promijeniti ginekologa....ali tko drugi....

ima li tko u zaprešiću??

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sretna kad ideš na merkur ?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A di dođe dr. Lukenda, mislim u sklopu čega je njegova ordinacija? Ono nešto blizu križanja IBM i ulice Malešnica?
    Ja sam inače isto kod dr. Čolaka, ali sam se u prošloj trudnoći kontrolirala privatno, a kod njega išla samo po papirologiju, koju su stvarno nesebično davali.
    Zapravo, sve sam obavljala sa sestrom preko telefona, i uvijek sam sve uspjevala dobiti. Sestra je zakon. Ali, mi dr. baš ne ulijeva baš povjerenje za redovne preglede, a i imam osjećaj da se 100 godina čeka za pregled.
    Jel' ima kod tog dr. još mjesta? I koliko se čeka za pregled?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I? Nitko nema ideju?
    Ugl opet sva Čolakova predvidanja pala u vodu..
    Zadnje sto je bilo je da cu na carski,da se nije spustila beba,ja uopce nisam otvorena...mala zaostaje u rastu...
    Porod bio skolski..puko vodenjak...bolnica...trudovi...drip i za par minuta beba bila vani...milina...
    Mala 3010, 51 cm...
    A za sve te šokove ce me jos cuti...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

suncokret82 bolje da je ovako nego onako kako je Čolak prognozirao

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma naravno,ali camu plasit i stvarat paniku....
    on je najpametniji, oni na sv duhu nista ne znaju...cemu?
    ugl..trazim ginekologa...ideje?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj suncokret82 prvotno napisa
    ma naravno,ali camu plasit i stvarat paniku....
    on je najpametniji, oni na sv duhu nista ne znaju...cemu?
    ugl..trazim ginekologa...ideje?
    nažalost zapad je pun, spominje se samo Lukenda kao mogućnost i neka nova ordinacija u DZ Prečko, nažalost zaboravila ima doktorice

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo da i ja iznesem svoje iskustvo sa Dr. Lukendom na Malešnici.
    Trudna sam 28 tjedana i zbog preseljenja u Špansko prebacila sam se kod njega.

Primila me sestra koja je predivna - ljubazna, ma puna života i definitivno zrači pozitivnom energijom. Porazgovarala par riječi s njom. Vagala me, mjerila tlak, provjerila urin. Stvarno sam bila oduševljena kako je temeljita, a onda susret s Dr. Lukendom. Par riječi s njim progovorila o trudnoći, bivšem ginekologu, otišla do kabine se svući i sjela na stol. Pregledao me brzinom svjetlosti i rekao - možete se obući.
    Ja u šoku - nikad me nitko nije tako brzo pregledao a i očekivala sam da će mi napraviti UZV.
    Ništa, ja se obukla, sjela preko puta njega i pita on mene gdje planiram roditi? Kažem ja njemu u Vinogradskoj i daje mi uputnicu da napravim UZV u Vinogradskoj. Ajd mislim si ja OK ali cijelo vrijeme mi se mota po glavi pa što ću ja u Vinogradsku na UZV, pa ti se pregledi počinju obavljati iza 34 ili 36 tjedna.
    Doslovno me ostavio bez teksta....
    I na kraju mi rekao da kad ja obavim UZV, dođem ponovno kod njega za 4 tjedna na kontrolu.

E ne da meni vrag mira, google mi izbaci ovaj forum sa Rode i sad mi je sve jasno. Znači on ne želi raditi meni UZV (zadnji sam radila u 16 tj.) preko HZZO nego je očigledno čekao da ga ja pitam za UZV i da mi ga naplati. Pa ja ne mogu vjerovati!!!!!!!!!!
    Ovo sam prvi put doživjela u svom životu - da se netko htio okoristiti na moju štetu.

Joj sad sam jako ali jako ljuta

No comment!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa

Čula sam za njega, ali sam isto tako čula da je koma.
    da,dr.lukenda, hm, prije god .sam rodila i kod njega išla po uputnice za sv.duh i svaki,ali baš svaki put mi je bila muka, nit pozdravljla niti digne pogled sa stola a da ne govorim kako sam se naslušala da što će mi tako često uputnice, da što ja mislim i sl. uglavnom ja sa sad mijenjam. sestra je tamo dosta simpa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •