Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: dnevnik 12.3.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

htjela ti to ili ne, kako bi reagirala?

i ja bih radije da mi djeca budu hetero, jer je to lakši put, i jer bih htjela biti baka.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A kaj ako ipak tak bude? Ne moraš se tome veseliti, ali hoćeš li moći prihvatiti?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    jeremijo, kako si?
    Boli uho dok sepam.. u gljivarenje.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kory, kakvo je kod tebe vrijeme?
    Ili-naj se živcirati 8)

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mene svrbi nožni palac, onako za poluudit. a na poslu sam pa se bojim ako skinem cipelu da će mi netko ući u sobu, i kako da to objasnim? KAKO????

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj, Joe, nije ti lako, ne bih ti bila u koži...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Disciplina, nekad su se ljudi zgražali i na ljevorukost i spaljivali takve ljudi na lomači jer to ima veze s vragom. I moja baka zna reći da su nekad govorili da lijevom rukom vrag miješa kašu ili tak nekaj slično. I mene su uspjeli preobratiti na dešnjaka kad sam bila mala, a danas se to zabranjuje.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni takve scene dobro dođu, da djeca vide da je to to o čemu sam i pričala, da su to homoseksualci i da i oni ispoljavaju svoju ljubav na isti način kao i mi. Za razliku od guranja one knjige o kojoj se raspravljalo pod nos, ovo mi je sasvim ok, samo još jedna od njima nepoznatih situacija i pojava koje postoje oko nas.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa ok, kad homoseksualnost postane normalna izumrijet će ljudski rod..... 8)

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    mene svrbi nožni palac, onako za poluudit. a na poslu sam pa se bojim ako skinem cipelu da će mi netko ući u sobu, i kako da to objasnim? KAKO????
    E, sad, zamisli kako bi tek meni bilo da moram objasniti sto radim, u uredu, kad bih sad napravila ono sto bi mi olaksalo ... muke. Isusek.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj daisy may prvotno napisa
    Mislim...
    To će npr. tebe preobratiti?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A ako bude 100 % čovječanstva heteroseksulano bit će nas previše
    Možda je normalno da jedan dio ljudi bude homoseksualan

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    A ako bude 100 % čovječanstva heteroseksulano bit će nas previše
    Možda je normalno da jedan dio ljudi bude homoseksualan
    ali negdje drugdje, ne u Hrvatskoj, može u Americi

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ovo je bila ironija, da ne bi bilo zabune.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

normalno nije ono što SVI JESU
    jer inače bi bilo nenormalno... imat plavu kosu, imat velik nos, imat duge nokte, volit more, volit jesti janjetinu... biti crnac, biti bijelac, biti židov, biti katolik... biti hrvat, jel to nenormalno?
    nitko ne može postat homoseksualan jer je to normalno određeni postotak ljudske vrste je gay a to sigurno nije 100%

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    određeni postotak ljudske vrste je gay a to sigurno nije 100%
    I ne samo ljudske, ima ih i među životinjama

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    normalno nije ono što SVI JESU
    jer inače bi bilo nenormalno... imat plavu kosu, imat velik nos, imat duge nokte, volit more, volit jesti janjetinu... biti crnac, biti bijelac, biti židov, biti katolik... biti hrvat, jel to nenormalno?
    nitko ne može postat homoseksualan jer je to normalno određeni postotak ljudske vrste je gay a to sigurno nije 100%
    Moguće da se krivo izrazila - ljudski rod bi izumro da svi stanovnici zemlje budu gay (a MPO ne postoji). A šansa za to je minimalna - pa mislim da smo s te strane sigurni.
    A što je danas normalno je teško procijeniti. Svatko ima neke svoje subjektivne procjene s kojima se drugi ne moraju slagati. zato je važno da zakon bude izričit i ne tolerira diskriminaciju po niti jednom pitanju.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja taj poljubac nisam ni primjetila, očito sam nenormalna

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pa ja stvarno ne znam zašto se gleda dnevnik....
    nekad davno kad sam ja bila mala bile su prekrasne slike masovnih grobnica na dnevniku (još pamtim tatu kako mi je brzo prekrio oči, skoro me ošamario), a ne ovake grozote poput homića koji se ljube.
    I stvarno mi nije jasno zašto djeca ne idu spavat poslije one naše sapunjare u kojima ponekad ima eksplicitnog seksa ali nema veze jer se radi o dečku i curi... :?

A ono gore za životinje bih potpisala, negdje sam čitala da se homoseksualne jedinke pojavljuju kad se populacije previše namnoži, na taj način priroda kontrolira broj jedinki, osobito ako populacije nema prirodnih neprijatelja. I sad bi se jednostvanom logikom dala proturit konkluzija da što se mi više množino to će biti više homoseksualaca

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sa ovog topica izbrisala sam totalno neumjesne postove.

Nadalje, topic zaključavam, sukladno pravilima ovog pdf-a (na ovom pdf-u se ne raspravlja o roditeljstvu) i ovog foruma (poticanje mržnje).

Želite li raspravljati o homoseksualnosti, utjecaju medija na eventualno spolno opredjeljenje vaše djece, o spolnom opredjeljenju vaše djece i vašim osobnim stavovima, odgoju vaše djece u ovom smjeru, strahovima u odgoju itd itd itd...otvorite novu temu ili nastavite postati na cijeloj hrpi topica otovrenih na temu homoseksualnosti na pdf-u Izazovi roditeljstva.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •