htjela ti to ili ne, kako bi reagirala?
i ja bih radije da mi djeca budu hetero, jer je to lakši put, i jer bih htjela biti baka.
htjela ti to ili ne, kako bi reagirala?
i ja bih radije da mi djeca budu hetero, jer je to lakši put, i jer bih htjela biti baka.
A kaj ako ipak tak bude? Ne moraš se tome veseliti, ali hoćeš li moći prihvatiti?
Boli uho dok sepam.. u gljivarenje.Joe prvotno napisa
![]()
Kory, kakvo je kod tebe vrijeme?
Ili-naj se živcirati 8)
mene svrbi nožni palac, onako za poluudit. a na poslu sam pa se bojim ako skinem cipelu da će mi netko ući u sobu, i kako da to objasnim? KAKO????
Joj, Joe, nije ti lako, ne bih ti bila u koži...
![]()
![]()
Disciplina, nekad su se ljudi zgražali i na ljevorukost i spaljivali takve ljudi na lomači jer to ima veze s vragom. I moja baka zna reći da su nekad govorili da lijevom rukom vrag miješa kašu ili tak nekaj slično. I mene su uspjeli preobratiti na dešnjaka kad sam bila mala, a danas se to zabranjuje.
Meni takve scene dobro dođu, da djeca vide da je to to o čemu sam i pričala, da su to homoseksualci i da i oni ispoljavaju svoju ljubav na isti način kao i mi. Za razliku od guranja one knjige o kojoj se raspravljalo pod nos, ovo mi je sasvim ok, samo još jedna od njima nepoznatih situacija i pojava koje postoje oko nas.
pa ok, kad homoseksualnost postane normalna izumrijet će ljudski rod..... 8)
E, sad, zamisli kako bi tek meni bilo da moram objasniti sto radim, u uredu, kad bih sad napravila ono sto bi mi olaksalo ... muke. Isusek.Joe prvotno napisa
Mislim...daisy may prvotno napisa
![]()
To će npr. tebe preobratiti?
A ako bude 100 % čovječanstva heteroseksulano bit će nas previše![]()
Možda je normalno da jedan dio ljudi bude homoseksualan
ali negdje drugdje, ne u Hrvatskoj, može u AmericiSirius Black prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
normalno nije ono što SVI JESUdaisy may prvotno napisa
jer inače bi bilo nenormalno... imat plavu kosu, imat velik nos, imat duge nokte, volit more, volit jesti janjetinu... biti crnac, biti bijelac, biti židov, biti katolik... biti hrvat, jel to nenormalno?
nitko ne može postat homoseksualan jer je to normalnoodređeni postotak ljudske vrste je gay a to sigurno nije 100%
I ne samo ljudske, ima ih i među životinjamakoryanshea prvotno napisa
Moguće da se krivo izrazila - ljudski rod bi izumro da svi stanovnici zemlje budu gay (a MPO ne postoji). A šansa za to je minimalna - pa mislim da smo s te strane sigurni.koryanshea prvotno napisa
A što je danas normalno je teško procijeniti. Svatko ima neke svoje subjektivne procjene s kojima se drugi ne moraju slagati. zato je važno da zakon bude izričit i ne tolerira diskriminaciju po niti jednom pitanju.
Ja taj poljubac nisam ni primjetila, očito sam nenormalna
pa ja stvarno ne znam zašto se gleda dnevnik....
nekad davno kad sam ja bila mala bile su prekrasne slike masovnih grobnica na dnevniku (još pamtim tatu kako mi je brzo prekrio oči, skoro me ošamario), a ne ovake grozote poput homića koji se ljube.
I stvarno mi nije jasno zašto djeca ne idu spavat poslije one naše sapunjare u kojima ponekad ima eksplicitnog seksa ali nema veze jer se radi o dečku i curi... :?
A ono gore za životinje bih potpisala, negdje sam čitala da se homoseksualne jedinke pojavljuju kad se populacije previše namnoži, na taj način priroda kontrolira broj jedinki, osobito ako populacije nema prirodnih neprijatelja. I sad bi se jednostvanom logikom dala proturit konkluzija da što se mi više množino to će biti više homoseksualaca![]()
Sa ovog topica izbrisala sam totalno neumjesne postove.
Nadalje, topic zaključavam, sukladno pravilima ovog pdf-a (na ovom pdf-u se ne raspravlja o roditeljstvu) i ovog foruma (poticanje mržnje).
Želite li raspravljati o homoseksualnosti, utjecaju medija na eventualno spolno opredjeljenje vaše djece, o spolnom opredjeljenju vaše djece i vašim osobnim stavovima, odgoju vaše djece u ovom smjeru, strahovima u odgoju itd itd itd...otvorite novu temu ili nastavite postati na cijeloj hrpi topica otovrenih na temu homoseksualnosti na pdf-u Izazovi roditeljstva.