Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Hipotireoza i bolovi u mišićima

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Hipotireoza i bolovi u mišićima

Da li imate kao simptom bolove u mišićima i kako ih se riješiti?
    Meni traju sad več više od 3 tjedna i več sam luda od njih.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

imam hipotireozu i sve me boli :/ više ni sama ne znam je li to od dijagnoze ili sam jednostavno totalno van kondicije.

i to što kažeš, bol u mišićima je u zadnje vrijeme učestala, ali ja to nekako ignoriram. imam i manjak željeza pa pripisujem i tome ovakvo stanje organizma. morala bi nešto poduzeti, ali ni sama ne znam što. volja mi nije jača strana.

ja povremeno popijem normabel i to uglavnom navečer pa mi ta bol popusti. nije neko rješenje, ali za sada šljaka.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bodulice, pa jer to sranje ikad prestane?
    Dvije godine čekam da se sve to skupa unormali i ništa. Več sam luda od toga svega.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mene zglobovi bole, periodično. Mišiće ignoriram, ili othodam ili mi MM napravi funkcionalnu integraciju, vjerujem da se redovito bavim fizičkom aktivnošću da ne bi tako boljelo. Kod mene je sve buknulo unatrag mjesec dana, možda je povezano i sa promjenom vremena, više ni sama neznam. Ujutro me žaba gleda iz ogledala, prstenje ne mogu okrenuti na rukama koliko vodu zadržavam. Luda, živčana..U ponedjeljak idem po nalaze ali slutim da su ok, 8 godina terapije i još nisam otkrila od čega pošandrcaju simptomi.. Ako se nekom požalim, ljudi uredno odmahuju rukom-kao, neš ti bolesti.. i onda kad vidim da nisam jedina, nekako mi lakše..

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je koma što konstantno imam dojam da terapija ne može napraviti prirodnu ravnotežu hormona. (Što je i logično).
    I onda nalazi pokazuju ok i sve bi trebalo biti ok, a ustvari nije.
    Brojke su ok, ali ne i stanje.
    Izluđuje me to.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dodatak:
    Da li si ponekad same regulirate terapiju?
    Meni se događa da mi je najednom terapija previše. Užasno mi lupa srce i onako cijelo tijelo treperi iznutra, kao da popiješ puno previše kave.
    U tom trenutku bi mi pasalo smanjito terapiju na tjedan dana.
    Jedan dr. mi je to stanje tumačio kao da štitnjača uslijed npr. večeg stresa izbaci najednom veliku količinu hormona, pa ovo što piješ postane previše.
    Moguće ili ne, nemam pojma, ali vidim da več 2 godine trajne ravnoteže nema.
    Povremeno je sve ok i onda opet sranje.
    Edit: lisice i ja sam prsten skinula prvi put od 2004. Normalno sam ga nosila i cijelu trudnoću, a eto sad najednom tiska, a na manjoj sam kilaži nego prije par mjeseci.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 02.02.2013. at 15:26

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Dodatak:
    Da li si ponekad same regulirate terapiju?
    Meni se događa da mi je najednom terapija previše. Užasno mi lupa srce i onako cijelo tijelo treperi iznutra, kao da popiješ puno previše kave.
    U tom trenutku bi mi pasalo smanjito terapiju na tjedan dana.
    Jedan dr. mi je to stanje tumačio kao da štitnjača uslijed npr. večeg stresa izbaci najednom veliku količinu hormona, pa ovo što piješ postane previše.
    Moguće ili ne, nemam pojma, ali vidim da več 2 godine trajne ravnoteže nema.
    Povremeno je sve ok i onda opet sranje.
    Edit: lisice i ja sam prsten skinula prvi put od 2004. Normalno sam ga nosila i cijelu trudnoću, a eto sad najednom tiska, a na manjoj sam kilaži nego prije par mjeseci.
    Nikad nisam sama regulirala terapiju.Kad su hormoni ok a ja se žalim, dr. mi kaže da je to od stresa! Doduše, ono što sam pazila do prije koju godinu, ignoriram! Moguće je kvaka u tome. Naime, izbjegavala sam namirnice koje sadržavaju veću količinu fitoestrogena-on veže i ono malo hormona štitnjače što ona ispusti i samo ih "provuče" kroz organizam. To su npr. kruška, brokula, kupus, soja, kikiriki..Jednostavno sam odustala od toga, činilo mi se da pretjerujem, a sad kad sam se toga sjetila..hm. Ja se jesam zdebljala zadnjih godinu i pol. Nije to tipična debljina, vidim da sam puna vode, baš se grozno osjećam. Živo me zanima što će mi reći na kontroli. Mogu pretpostaviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •