-
Ninet
bol koja se javlja u području jajnika a traje praktički čitav mjesec nije baš normalna pogotovo ako se radi o silini boli koju prepričavaš, naime govorim ti iz vlastitog iskustva i moj dr skrenuo mi je pažnju da bol koja se javlja naročito nakom menstrualnog ciklusa znači upalu na jajnicima,a što se tiče kontrole kod dr, mislim da trebaš tražiti još jedno mišljenje, moja sestra je na moje inzistiranje tražila iako je išla super dokici, i ova joj je radila transvaginalni uzv, i rekla da je sve ok, mojoj sestri je odmah potom nađena teška upala na jajniku :/ koja je očito trajala dugo jer je jajnik promjenio formu
Simpomi bi odgovarali otprilike ovome što ti opisuješ, užasna bol, užasan pms , ovulacija i dani nakon menge užasno bolni, bol u području jajnika, kojiput sjeva u leđa i križa, kojiput nosi slabost i mučninu, kojiputi nesvjesticu, ponavljam ovo je sve bilo BEZ TEMPERATURA I UREDNOG PAPA NALAZA, promjene su nađene na uzv(kod dobrog poznavatelja te metode) te tek po ponovljeni mbrisevima na cervixu, aerobnim anaerobnim ali i clamidia i micoplazme...
Ovo ti sve govorim iz trostruko ponovljenog iskustva,
a citirat ću ti i svog doka, bol nikad nije normalna i uvijek nas na nešto upozorava. Šaljem ti ovo i na pm
Sanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma